Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    21. Veljača 2021. 11:41

Mattan super je test,vidi se crta!! Jedva cekamo betu ! Sretno 🙏🙏

P.s. ja sam 0+ ,a muz nema pojma sta je 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Tuma

Aylisha nek se veselimo sutra s tobom 🤞🙏
    Bjelis zanimljiv članak 😊
    Sanjich Haha ni meni 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma

MISS

Zar niste trebali prije postupka donijet krvne grupe? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nola_
    21. Veljača 2021. 11:42

Sanjich 😂😂 mozda me samo moj ginic vise ne voli:)
    Women_name hvala, znam da nema pravila nego eto
    pitam. Nemam puno iskustva u ivf, mada je moja borba bila jaaako duga do sada i ovog FET-a. Pa razmisljam o svemu sto bi moglo biti i ne..

sbjelisi
    21. Veljača 2021. 11:52

MTB nasla sam jos jedan shop unitar EU ali mi se cini skup i fee dostava za HR tek za 120 eur narudzbe
    https://www.fmed.eu/posiljanje-in-postnina/

oharascarlett14@gmail.com

21. Veljača 2021. 11:56

Tuma

MISS

Zar niste trebali prije postupka donijet krvne grupe?

Samo smo mi zene nosile.. Za M nisu traziLi.. Ni na ne znam koja je on a ja sam 0 plus 😍 ima na vidim
    MISS ❤️

BAJOMA
    21. Veljača 2021. 11:59

MTB

MTB

BAJO1

MTB

Za cure koje imaju krvnu grupu 0+ ili 0-, a muž im nije 0:
    Postoje istrazivanja prema kojima u nekih 2-3% slucajeva kad je zena 0+ njeno tijelo odbije embrij. To ne sprijecava zacece vec nakon implantacije sprijecava daljni razvoj ploda. Stvar je u tome sto svi koji su krvna grupa 0+ mogu primit transfuzijom krv samo 0+ ili 0- i nista vise sve ostalo za te osobe je pogubno. Kad se embriji spoji i ako preuzme krvnu grubu oca B ili A rh - imas prisutno nepovopjnu krvnu grupu i rh faktor naspram majke. Implantacija vec u prvim tjednima dolazi do pocetka mjesanja krvi embrija i majke, otprilike kad bi trebalo krenut kucat srce embrija. Ako majka imam jak imuno sustav dolazi do otpustanja nk stanica u njenom tijelu kako bi doslovno riješilo se tog negativno tijela koje ne raspoznaje kao bebu, nego kao nametnika. Isto dijelovanje ima nas imuno kad su u pitanju paraziti npr gljivice ili nekakve bakterija tipa listerija. To je jako rijetka pojava, posebno zato je embrij moze dobiti i 0+ krvnu grupu pa da je sve ok ili ako zenin imunitet nije jak isto sve prodje super. Onih 2-3 % je udio u broju zena sa ponavljajucim pobacajima ne ukupna populacija trudnica. Tako da to na broj zena u svijetu je mozda u promilima, al eto kod nekih neutvrdjenih gubitaka ako je takva situacija pocinje se sumnjat na to i to se rijesava na nacin da se zeni srusi imunitet najmanje do 12tt nekon toga tijelo zene pocne prihvacat plod i raditi za njega bez obzira na krvnu grupu.
    Ova cura koja je ovo napisala je zato dobivala Decortin nakon ovulacije (u FETu, vjerojatno bi u svježem postupku bilo nakon aspiracije). Prije toga je imala hrpu spontanih, ovaj put je upalilo. Doduše, uzimala je i Clexane rad PAI i MTHFR, pa je pitanje koje je bilo presudno.

Ja sam 0+ ,M 0+, Sin stariji 0+ ,kcer 0+ ,za ovu cu vidit

Znači da ti je i muž 0 ili barem ima recesivnu 0. To je onda OK.

Aha, napisala si da ti je muž 0. Onda će i kćer biti, nema drugo što biti.

❤️😘

BAJOMA
    21. Veljača 2021. 12:02

Ruska1986

BAJO1

MTB

Za cure koje imaju krvnu grupu 0+ ili 0-, a muž im nije 0:
    Postoje istrazivanja prema kojima u nekih 2-3% slucajeva kad je zena 0+ njeno tijelo odbije embrij. To ne sprijecava zacece vec nakon implantacije sprijecava daljni razvoj ploda. Stvar je u tome sto svi koji su krvna grupa 0+ mogu primit transfuzijom krv samo 0+ ili 0- i nista vise sve ostalo za te osobe je pogubno. Kad se embriji spoji i ako preuzme krvnu grubu oca B ili A rh - imas prisutno nepovopjnu krvnu grupu i rh faktor naspram majke. Implantacija vec u prvim tjednima dolazi do pocetka mjesanja krvi embrija i majke, otprilike kad bi trebalo krenut kucat srce embrija. Ako majka imam jak imuno sustav dolazi do otpustanja nk stanica u njenom tijelu kako bi doslovno riješilo se tog negativno tijela koje ne raspoznaje kao bebu, nego kao nametnika. Isto dijelovanje ima nas imuno kad su u pitanju paraziti npr gljivice ili nekakve bakterija tipa listerija. To je jako rijetka pojava, posebno zato je embrij moze dobiti i 0+ krvnu grupu pa da je sve ok ili ako zenin imunitet nije jak isto sve prodje super. Onih 2-3 % je udio u broju zena sa ponavljajucim pobacajima ne ukupna populacija trudnica. Tako da to na broj zena u svijetu je mozda u promilima, al eto kod nekih neutvrdjenih gubitaka ako je takva situacija pocinje se sumnjat na to i to se rijesava na nacin da se zeni srusi imunitet najmanje do 12tt nekon toga tijelo zene pocne prihvacat plod i raditi za njega bez obzira na krvnu grupu.
    Ova cura koja je ovo napisala je zato dobivala Decortin nakon ovulacije (u FETu, vjerojatno bi u svježem postupku bilo nakon aspiracije). Prije toga je imala hrpu spontanih, ovaj put je upalilo. Doduše, uzimala je i Clexane rad PAI i MTHFR, pa je pitanje koje je bilo presudno.

Ja sam 0+ ,M 0+, Sin stariji 0+ ,kcer 0+ ,za ovu cu vidit

Trazena si na Proljetnim bebama 👻

Hvala na inf . Javim im se onda tokom dana❤️😘😘

MISS
    21. Veljača 2021. 12:04

Sanjich,Tuma mislim da smo prije postupka cak po oboje morali donit,ali ja sam svoju upamtila,on svoju ne 😣 isli smo skupa vadit krv na trasfuziju,to se sjecam,tako sa mislim da je i on vadio ,ali kaze da nema pojma koja je krvna grupa...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

BAJOMA
    21. Veljača 2021. 12:12

Šmattan 😎

Jutro cure :)))
    Ina85 koja lijepa haljinica, baš po mom guštu 🥰🥰 I sva si mi zgodna!
    Što se krvnih grupa tiče ja, sam A+ a mm AB-…
    Hvala za navijanje 🥳🥳🥳

Sad sam držala 10 sek 😂 Još uvijek je tu, nije pobjegla… Nadam se dae sutra biti lijepa beta, jer ne znam treba li za 8 dnt biti jača crta?

Potamnila je za mrvu od jucer a ni pol dana pratkticno prošlo🤞🤞🤞🙏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.