Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    21. Veljača 2021. 19:27

Magnolia

MTB

manemoj

MTB

Eh da, za one koji vole blesave teen serije, ja se ovaj vikend navukla na Winx, baš mi je opuštajuća.
    Pola vikenda sam provela ridajući (hormoni su me ovaj put baš gadno lupili), a onda sam otkrila Winx i život je lijep.

Joj i ja sam to pogledala 🙈 i sad sam u potrazi za nečim drugim. Daj preporuke..

Pa, pred nekog vremena sam pogledala The Umbrella Academy (ta je za odraslije) a od ovih teen sam pogledala Shanara, Warior nun i The Order.
    E da, od tih supernatural, i Bitten mi je bila simpa.
    Slobodno i ti preporuči, ja jako volim te nadnaravne, koji nisu strašni, nisu kilometarska sapunica (kao sve one vampirske) i koji su mozak na pašu. Baš se odmorim dok oni brinu o glupostima.

Locke and key😁

E to stalno razmišljam hoću krenuti ili ne.. sad imam sljedeću, hvala 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Veljača 2021. 19:31

Lucyinthesky, meni je za Novalac Gić rekao da je OK i da ga nastavim piti.

Magnolia, hvala, na popisu mi je ali ga još nisam pogledala...

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    21. Veljača 2021. 19:32

Lucyinthesky da je po mom mpo gin. ja ne bih pila nista jer ne treba, samo folnu. Novalac je ok, ali meni nije dobro sjeo na zeludac pa sam presla na Almageu. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Anči 💕
    21. Veljača 2021. 19:33

Cure jel imala koja iskustva s cistama na jajniku? Znaci imala sam endometomiom na desnom janiku, ali nakon tjedan dana na ultrazvuku se nije vise vidio..sada me par dana presjeca oko maternice i u jajniku..a sad mi je vjerovatno ovulacija i bas na tom desnom jajniku i uzasno me boli..presjeca me cim se uspravim..jel ikako moguce da se ta cista opet vratila..ne znam vise sta da radim... 😔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lucyinthesky
    21. Veljača 2021. 19:45

MTB

Lucyinthesky, meni je za Novalac Gić rekao da je OK i da ga nastavim piti.

Magnolia, hvala, na popisu mi je ali ga još nisam pogledala…

I meni, a nakon transfera je rekao da stanem i uzimam samo folacin, andol i ono ostalo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Veljača 2021. 19:51

anchy321, mene je tako sjeklo kad su mi pucale ciste. Nema smisla da sad ideš provjeravati, u drugoj polovici ciklusa često imamo ciste. Odi tokom ili neposredno nakon menstruacije da provjeriš, ako te brine.

Lucyinthesky, pa nadam se da najavi ranije. Je li zna on koliko mi treba da nabavim nove suplemente???
    Iako, ne znam jesi li ti radila mutacije? Meni sad zna da nemam MTHFR pa će možda biti drugačije.
    Btw, koje ostalo?

💔💔💔

MISS
    21. Veljača 2021. 19:54

Marinela87 sretno sutra, bit ce sve super! Vidjeti ce se bar gestacijska ,a mozda i nadzirati plod! Javi nam odmah! ❤️🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Veljača 2021. 19:59

anchy321

Cure jel imala koja iskustva s cistama na jajniku? Znaci imala sam endometomiom na desnom janiku, ali nakon tjedan dana na ultrazvuku se nije vise vidio..sada me par dana presjeca oko maternice i u jajniku..a sad mi je vjerovatno ovulacija i bas na tom desnom jajniku i uzasno me boli..presjeca me cim se uspravim..jel ikako moguce da se ta cista opet vratila..ne znam vise sta da radim… 😔

anchy321 Imam ja endometriom 2.2cm na lijevom jajniku. Često ga u neko doba ciklusa nije vidio dok je još bio manji... Zapravo ga najbolje uoči blizu ovulacije, par dana prije ili poslije... Ali tu je čoek i ne mrda 🧐
    Za čudo što mi od stimulacije nije narastao veći, sva sreća. Čeeesto zaboli, samo me presiječe jajnik onako tupo, čak i sada... To je to malo smeće, ali eto hvala bogu nije smetao ni pri proizvodnji js ni pri aspiraciji a ni sada pri zatrudnjivanju. Me brini se neće ti on ništa dokle god je malo i dok miruje. A moj miruje već dosta vremena, samo nekada zaboli... 🙄

endometrioza

Anči 💕
    21. Veljača 2021. 20:08

MTB i Dada hvala cure ❤️ 
    Dada nadam se da neće rast..navikla sam da me zaboli ponekad i da nekad budu bolni odnosi i da su menstruacije bolne..al ovo me danas ubija..već vise od sat vremena boli bez prestanka..ne prestaje ni na promjenu položaja..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

BAJOMA
    21. Veljača 2021. 20:10

BjeliS 💕👣

MTB

E, BjeliS, tebi je FET sutra ili u utorak?

Sutra ujutro cemo vidit kako malci stoje 🙏 Popodne FET

🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.