Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    21. Veljača 2021. 18:46

Lucyinthesky

Cure, da li mislite da uz prenatal sa aktivnom folnom npr Novalac ili Almagea ima smisla piti i dodatno folacin ili je to previše?

Ovisno koju dozu ti je dr.prep. 

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    21. Veljača 2021. 18:52

BjeliS 💕👣

Lucyinthesky

Cure, da li mislite da uz prenatal sa aktivnom folnom npr Novalac ili Almagea ima smisla piti i dodatno folacin ili je to previše?

Ovisno koju dozu ti je dr.prep.

Nije mi ništa posebno preporučio, pila sam Novalac dosta dugo i onda mi je u prošlom postupku pred transfer rekao da stanem i nastavim samo s folacinom.Budući da Novalac ima i drugih korisnih stvari, njega pijem, ali ne znam da li bi i ovo paralelno.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• ribic
    21. Veljača 2021. 18:53

Andela111 Kako reagiras na Letrazol tj. koliko folikula dobijes?

Ja imam AMH 7.2. Dobijem po jedan ili dva folikula iako redovno imam ovulacije.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

🌼TiKi🌼
    21. Veljača 2021. 18:53

Lucyinthesky

Ja pijem samo Almageu, 2 kapsule dnevno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Meto
    21. Veljača 2021. 18:56

Lucy previse je to. 400iu folne je dnevna doza, a za trudnice 800. Jedino uz Novalac uzet npr solgar od 400 dodatno. . ili neku dr. . Al opet, ako nemas mutacije visak popiskis svakako. Najbolje da izvadis krv i vidis kako stojis, korigiram ti th onda😁😜☝️💞
    Sbjelis ne moze jaci peak od tog😉 na zelenim ni ne mozes dobit jacu liniju.. ne znam tvoj ciklus, al da je moj peak, racunala bi na 18.02 dan O. . Jesu te zvali ikako za malce kako stoje? Znas sta, mozes popit pivo sad😉 prije feta se preporucuje😁 
    Andela dobrosla 🤗🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Lucyinthesky
    21. Veljača 2021. 19:02

Hvala curke 😊
    Meto ma, dost mi je vađenja krvi, ne idem nikud više 🤦‍♀️😂 ostavit ću Novalac i  ok.
    Tiki makar, razmišljala sam ga zamijenit Almageom možda, ne znam ima li smisla 🤔

🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧

manemoj
    21. Veljača 2021. 19:05

Lucyinthesky

Hvala curke 😊
    Meto ma, dost mi je vađenja krvi, ne idem nikud više 🤦‍♀️😂 ostavit ću Novalac i ok.
    Tiki makar, razmišljala sam ga zamijenit Almageom možda, ne znam ima li smisla 🤔

Ja sam prvo pila Novalac, pa mi je ginekolog rekao da pijem od solgara folacin pa 
    Sam se prebacila na to pa mi je dr A rekao Novalac.. ja plesem kako oni sviraju 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Veljača 2021. 19:07

manemoj, ja sam stara garda, samo je jedna Alexis za mene. 

BjeliS, dakle sutra popodne.
    Jesi nabacila seks danas? 

💔💔💔

Lucyinthesky
    21. Veljača 2021. 19:10

manemoj

Lucyinthesky

Hvala curke 😊
    Meto ma, dost mi je vađenja krvi, ne idem nikud više 🤦‍♀️😂 ostavit ću Novalac i ok.

Ja sam prvo pila Novalac, pa mi je ginekolog rekao da pijem od solgara folacin pa
    Sam se prebacila na to pa mi je dr A rekao Novalac.. ja plesem kako oni sviraju 😂

Ja sam pila folacin dok  mi ovaj isto nije rekao Novalac i nastavila sam. U Ivf-u imaju svoju spiku, tako da se držim po svojem nekako...

🧍‍♂️42-od astheno-normo

21. Veljača 2021. 19:21

MTB

manemoj

MTB

Eh da, za one koji vole blesave teen serije, ja se ovaj vikend navukla na Winx, baš mi je opuštajuća.
    Pola vikenda sam provela ridajući (hormoni su me ovaj put baš gadno lupili), a onda sam otkrila Winx i život je lijep.

Joj i ja sam to pogledala 🙈 i sad sam u potrazi za nečim drugim. Daj preporuke..

Pa, pred nekog vremena sam pogledala The Umbrella Academy (ta je za odraslije) a od ovih teen sam pogledala Shanara, Warior nun i The Order.
    E da, od tih supernatural, i Bitten mi je bila simpa.
    Slobodno i ti preporuči, ja jako volim te nadnaravne, koji nisu strašni, nisu kilometarska sapunica (kao sve one vampirske) i koji su mozak na pašu. Baš se odmorim dok oni brinu o glupostima.

Locke and key😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.