Dada i ja osjecam tako kao ti, kao sve tu opisano.. Bockanja, bolove, slicno menstrualnim, pa probadanja,oko jajnika, pa u sredini..onda kukam muzu, a kad na koji sat nestanu, prepadnem se. Osim toga osjecam jos samo veci umor, oko 5 popodne sta se mene tice, moze zavrsit dan😂 inace super, nastavila sam vjezbat ali smanjenim intenzitetom, puno hodam po sumama, parkovima s psom.. Sutra mi je pregled 😧😧 strah mee!!! bit ce to po mojoj racunici 5+5 ako brojim od prvog dana zadnje menge.. Nece se nista puno vjerojatno vidjet ali nadam se da ono sto vidi ce bit ok!!!! Uspjela sam se okupirat cijwli dan druzenjima da ne mislim, a sad se bacam na netflix
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Eh da, za one koji vole blesave teen serije, ja se ovaj vikend navukla na Winx, baš mi je opuštajuća.
Pola vikenda sam provela ridajući (hormoni su me ovaj put baš gadno lupili), a onda sam otkrila Winx i život je lijep.
Joj i ja sam to pogledala 🙈 i sad sam u potrazi za nečim drugim. Daj preporuke..
Pa, pred nekog vremena sam pogledala The Umbrella Academy (ta je za odraslije) a od ovih teen sam pogledala Shanara, Warior nun i The Order.
E da, od tih supernatural, i Bitten mi je bila simpa.
Slobodno i ti preporuči, ja jako volim te nadnaravne, koji nisu strašni, nisu kilometarska sapunica (kao sve one vampirske) i koji su mozak na pašu. Baš se odmorim dok oni brinu o glupostima.
💔💔💔
Jao cure sto ste vi sve super!!! Majke mi predrage ste, hvala vam na informacijana bas se dobro osecam ovde sa vama😎.
Mene ova grupa spašava da ostanem normalna. Koliko toliko. Barem malo.
💔💔💔
Jao cure sto ste vi sve super!!! Majke mi predrage ste, hvala vam na informacijana bas se dobro osecam ovde sa vama😎.
Andela to nam je u krvi 😎😎
Marinela jedva cekam izvjestaj s pregleda sutra 💕
MTB neka TM jedno po jedno. Ja cu 2 po 2 😋😎 Pozdravi ga 😋😎
oharascarlett14@gmail.com
Eh da, za one koji vole blesave teen serije, ja se ovaj vikend navukla na Winx, baš mi je opuštajuća.
Pola vikenda sam provela ridajući (hormoni su me ovaj put baš gadno lupili), a onda sam otkrila Winx i život je lijep.
Joj i ja sam to pogledala 🙈 i sad sam u potrazi za nečim drugim. Daj preporuke..
Pa, pred nekog vremena sam pogledala The Umbrella Academy (ta je za odraslije) a od ovih teen sam pogledala Shanara, Warior nun i The Order.
E da, od tih supernatural, i Bitten mi je bila simpa.
Slobodno i ti preporuči, ja jako volim te nadnaravne, koji nisu strašni, nisu kilometarska sapunica (kao sve one vampirske) i koji su mozak na pašu. Baš se odmorim dok oni brinu o glupostima.
Zadnje sam gledala firefly lane ali ne preporučam curama ovdje.. ja sam se onako dosta rasplakala u jednom djelu pa bolje ne..
Počela gledati dead to me ali me nije zadržala..
Na HBO imaš 4 vjenčanja i sprovod.. skroz laganini, mozak na pašu..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
E da i od mozak na pašu definitivno dinastija
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
E, BjeliS, tebi je FET sutra ili u utorak?
Sutra ujutro cemo vidit kako malci stoje 🙏 Popodne FET
Cure, da li mislite da uz prenatal sa aktivnom folnom npr Novalac ili Almagea ima smisla piti i dodatno folacin ili je to previše?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
FarflY Lane nisam mogla niti prvu epizodu pogledati.. Onak.. 😳👀
Sortiraj odgovore
Najstariji