Meto budem, mozda si uzmem i te muller pa just in case. Jos razmisljam dal da piskim odma ujutro jer mi je transfer bio 15og u podne, realno 7dnt mi pocinje sutra iza 12.00h (mozda previse cjepidlacim)
Ina85 mozda ti se iritirala sluznica ako je bilo dosta suho? Crvena krv ili oksidirana?
Tuma neću više piškiti do bete. :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Tiki i Tuma Ovo malo kasni. Nadam se da je dobar znak. Evo razmisljam hocu li sutra ujutro ili da trpim predvecer da se koncentrira s obzirom na sat tansfera ako to ima veze. Ma sve simptomi su mi od utrogestana, tipa nadutost bolne sise, pa se pitam jel i na ovo utjecalo da ne nadam bezveze.
Meto budem, mozda si uzmem i te muller pa just in case. Jos razmisljam dal da piskim odma ujutro jer mi je transfer bio 15og u podne, realno 7dnt mi pocinje sutra iza 12.00h (mozda previse cjepidlacim)
Ina85 mozda ti se iritirala sluznica ako je bilo dosta suho? Crvena krv ili oksidirana?
Oksidirana. Ma nema je vise. Ja sam ti malo panicar 😅 . A i lh trakica je kakva bi i trebala bit na 10 dc . Jedva vidljiva crtica. Cekamo O nestrpljivo . A opet si ga mislim iako uspijemo prirodno bit ce biokemijska 🙁. Kad mi ovi ginici nedaju heparin a lijepo im pise sve da sam kandidat za . Morat cu se izborit malo jace za to. Nevjerujem da ce mi samo aspirin pomoc .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Aylisha opcenito su svi simptomi nakon transfera od utrogestana. Jedino kad imas vec par postupaka iza sebe primjecujes te neke razlike. Primjerice, mene je u oba dobitna postupka probadalo u preponama i bio mi je cerviks visoko, ostalo mi je sve bilo identicno u svim postupcima. Menstrualna bol, bol u grudima, vrtoglavice, nadutost... To se uvijek ponavljalo. Jedino eto ta dva simptoma koje spomenuh gore. Sve smo drugacije i ti simptomi su bas individualni. Drzim fige da su tebi znak neceg lijepog 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Smattan jedva čekam tvoju betu!
Pami hvala na objašnjenju ❤️ nadam se da si ti ok i da se čuvaš ❤️
Što se cerviksa tiče.. znam da smo o tome već pričale ali mene i dalje sa mojih 35 godina sramota da ja ne kužim gdje, šta kako.. majkemi razmišljala sam pitati ginekologa da me navodi 😂😂😂😂
Jer ove opise koje ja čitam na netu.. kao vršak nosa... Gdje? Kako? Na koju stranu? 🙈🙈🙈🙈🙈
Sramota, kažem vam ja..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tiki i Tuma Ovo malo kasni. Nadam se da je dobar znak. Evo razmisljam hocu li sutra ujutro ili da trpim predvecer da se koncentrira s obzirom na sat tansfera ako to ima veze. Ma sve simptomi su mi od utrogestana, tipa nadutost bolne sise, pa se pitam jel i na ovo utjecalo da ne nadam bezveze.
Ma nema veze sad u sat kad si imala transfer. Bolje prva jutarnja jer je najveća koncentracija hcga. Sretno i odmah nam slikaj testic 🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Je li to netko rekao: “krvne grupe na sunce?”
🤣 evo evo... ja 0-, a mm A+.
Znači kombinacija nam i nije baš idealna... nadam se da ću razmišljat uskoro ceka li me ta rhogam injekcija, a ne jel ovulacija bila stvarno 7.dc!?! Prošli ciklus bila je isto prije nego inače jer me cike počele bolit već 12.-13.dc...
A i mm skuži prije mene dok me progesteron krene prirodno lupat, PMS se pojačao zadnjih mjeseci... 🙈 prošli ciklus smo s keksicom vjerojatno fulali... ovaj smo valjda pokrili... inače moram stavljat utrice svaki mjesec 16.-25.dc da mi ciklusi budu normalni i da se ne pojave ciste.. a to PMS-ic jos pojača pa sam “zločesta” i nakon 17h vec zijevam i tak do menge... da to ne koristim menga bi mi sad dosla vec 22.dc?
MTB - ti dobila Clexan zbog PAI ili zbog jos nečeg? Ja na svoju ruku pijem Andol 100 od cca 18.dc do menge... sad cu krenut prije...
Šmattan - testić je 👌🏻|| držim fige da tamni...
Čekamo bete...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Ina85 vidim u potpisu APS sindrom, zasto ti ne zele dati heparin?
Tiki da znam to me i buni, jos se mislim aj da vidim taj spotting pa da znam da je implantac. a onda skuzim da i to moze biti od utrog. pa se nisam bedirala jer ga nisam imala, al jucer me probadalo u preponama:)
Manemoj ja ga osjetim doslovno kao vrh nosa, cak i ovu rupicu sto imas na na hrskavici i takav neki otpor daje, u ovulaciji vise ne osjetim tu "kuglicu" podigne se gore a nemam neke duge prste da dohvatim.
Tuma mislim da cu piskiti po Clearblue. Naravno, ili da se radujemo ili da me izbavite iz kome.
Aylisha_77 mogla bi i ti već piškiti, držim fige :)
Što se simptoma tiče ja sam 2 i 3 dan osjetila jake bolove u preponama i kuku, i od tada niiiišta... Evo od sinoć malo menga bolovi, ali ni grudi ni ništa drugo..
🤷♀️ Osim zatvora, e to je koma 🥵
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji