Mila-Milica nemoj se brinui. Mtb ti je napisala da je to rijetko, a evo za primjer moja mama koja je 0+, tata AB+, i rodila je mene i sestru bez ikakvih problema i komplikacija.
Meto 💙 držim 🤞 za postupak, neka bude dobitan 🍀🍀
Manemoj kad je majka rh-, a otac rh+, dijete može naslijediti i jedan i drugi faktor. Pratit će te u trudnoći, vade se antitijela oko 9tt, pa oko 28tt i opet oko 34tt. Po porodu djetetu vade krvnu grupu i ako je ono rh+ dobiješ tu Rogham injekciju. Meni su doktori objasnili da u prvoj trudnoći je to najmanji problem, u sljedećim može biti ali i to je rijetko. Zato se dobiva injekcija antitijela svaki put kad dođe do miješanja krvi majke i djeteta- kod poroda (tu najviše), krvarenja u trudnoći, ili kod ne daj Bože pobačaja. Znam dosta primjera di su majke bile rh- a dijete rh+ i sve je prošlo bez problema, tako da nema razloga da tako ne bude i kod nas.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Ja sam AB+, muž 0+.
Mattan 😍
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Šmattan to je to!! Fkt rano vadis betu!
Brava, brava, sve ce biti super! Medjutim, obzirom na onih obecanih 17 beti tek su 5-6 prijavljene, mislim da ces morati pisati jos koji put da se jos malo veselimo ovdi 💗💕❤😋
oharascarlett14@gmail.com
Vezano za za trombofiliju, bas citam na nekoj drugoj temi jedna djevpjka kaze u Sarajevu nakon prvog spontanog uobicajemo odmah salju na pretrage za trombo! Zamisli. A kod nas niti nakon nekoliko spontanih nekad ne salju.. 😞 Baš loše.
oharascarlett14@gmail.com
Ina super ti je haljina 😍
Mattan drzim gige da beta bude odlicna 🤞🤞
MM je A+ a ja B+
Inače MM i ja volim gubit vrijeme na igricama na PS4 i danas sam si kupila maloo skuplju igricuu (da se počastim) i onako dok sam se razmisljala bi nebi kaze on meni pa daj kupi si svejedno ces jos malo bit trudna i bit ce ti dosadno pa ces imat sta igrat 😍 ponovno sam se zaljubila hahaha volim taj njegov optimizam 😍😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
E da vas nesto pitam, mozda je bila tema ne znam. Jeste primjetile promjene na cerviksu? Kad sam stavljala utro prvih par puta (6 dana prije transfera) bio je nisko i tvrd i onda se dignuo gore i sad je stalno gore, tj ne osjecam ga tvrdo kad stavljam utrogest. Jel to mozda dobar znak ili samo jedna od nuspojava utrogestana? Dns mi je 6dnt. Inace mi se spusti drugi dio ciklusa koji su inace dugi (pipala bi ga inace)
Mattan vidljivo je tamnija od sinoc i crvenija, ide to super🤗
Aylisha o cervixu nezz nista, kod mene teorija i praksa- nebo i zemlja😂
Sto se tice Dm testica, drzi ga duze slobodno sutra, manja mu je osjetljivost💪🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ma ako sam ja na 10 dc i inace mi je ovulacija na 14 ili 15 dc. Znaci da su plodni dani tu blizu. Ali jutarnji keksic mi je bio nesto suh. I nakon toga me sve nesto zuljalo, nekako neugodan osjecaj. Ipak sam ja jastuk pod guzu stavila jedno 20 min nikad se nezna. A i vidjela sam kao mrvicu ostataka krvi od kuje/vjestice mislim. Inace na 10 dc nema nikakvih ostataka ovo mi se prvi put desilo. Sad imam trip da nije opet neka cista 😭ili zbog biokemijske. Ako pisem ginici mail opet ima da me posalje u pm. Idem ja popiskit lh trakicu za svaki slucaj , barem tamo vidim 2 II 🙄
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Šmattan crtica je tu, ne može ni biti jača s obzirom da je od jučerašnje večernje fkt malo vremena prošlo. Vidjet ćemo sutra betu, misliš li i test prije piskit?
Aylisha to bi trebao biti dobar znak, ali nije se pokazao kao u potpunosti pouzdan tu na forumu. Držim fige da je. Sutra piskis?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
E da vas nesto pitam, mozda je bila tema ne znam. Jeste primjetile promjene na cerviksu? Kad sam stavljala utro prvih par puta (6 dana prije transfera) bio je nisko i tvrd i onda se dignuo gore i sad je stalno gore, tj ne osjecam ga tvrdo kad stavljam utrogest. Jel to mozda dobar znak ili samo jedna od nuspojava utrogestana? Dns mi je 6dnt. Inace mi se spusti drugi dio ciklusa koji su inace dugi (pipala bi ga inace)
Meni je to bio dobar znak, inace mi pred mengu bude jako nisko. Sad je bio visoko i nije se spustio.
Šmattan cestitam, crtica je super. Cekamo betu sutra 🤞
Jutro svima 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji