Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    21. Veljača 2021. 11:10

Aylisha gigamo zabsutrasnje pishkanje 👍🙏
    Manemoj ja nemam pojma o svojoj fizionomiji dolje. Sramota me. Nije niti da cackam, osim kada stavljam utrice... Uf.. Samo znam da mi partner kod seha zna reci da osjeti da je dosao do nemampojma cega pa se znam pitati nije moguce da tip zna moju fizionomiju bolje nego ja 😳😂😭👀😨

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    21. Veljača 2021. 11:13

Cervikalni orgazam 😋
    https://www.vecernji.hr/lifestyle/dame-zelite-li-postici-orgazam-od-kojeg-ce-se-zatresti-temelji-kuce-1281671

sbjelisi
    21. Veljača 2021. 11:18

Btw ja MRZIM trazenje radio stanice!! Tko je ikada rekao muskima da je taj grubi nacin stipanja bradavica stimulativan?! Ajme, je li moguce da je zenama to zapaljotka?! Meni je stipanje bradavica taaaaakv turn off!! 

Nola_
    21. Veljača 2021. 11:19

Šmattan neka me jos malo, kao sto su cure rekle za psihu je bolje sutra:)
    BjeliS hvala, a sto se tice clanka hm...ovo bi valjalo prouciti😁 sanjala sam sinoc seks i onda sam se sjetila da ne smijem imati orgazam radi bebe i probudim se cijela u strahu da sam nesto s..bala

21. Veljača 2021. 11:23

Aylisha_77

Šmattan neka me jos malo, kao sto su cure rekle za psihu je bolje sutra:)
    BjeliS hvala, a sto se tice clanka hm…ovo bi valjalo prouciti😁 sanjala sam sinoc seks i onda sam se sjetila da ne smijem imati orgazam radi bebe i probudim se cijela u strahu da sam nesto s..bala

Zasto ne bi smjela imati O? 

Nola_
    21. Veljača 2021. 11:27

Sanjich zabrijala sam u snu da ce mi kontrakcije odbacit bebu. A rekao mi i dr da izbjegavam nakon transfera🤷🏻‍♀️

21. Veljača 2021. 11:27

Aylisha_77

Sanjich zabrijala sam u snu da ce mi kontrakcije odbacit bebu. A rekao mi i dr da izbjegavam nakon transfera🤷🏻‍♀️

Bome meni nisu odbacili 😂😂🙄

• *.Women_name.*
    21. Veljača 2021. 11:30

Aylisha_77

E da vas nesto pitam, mozda je bila tema ne znam. Jeste primjetile promjene na cerviksu? Kad sam stavljala utro prvih par puta (6 dana prije transfera) bio je nisko i tvrd i onda se dignuo gore i sad je stalno gore, tj ne osjecam ga tvrdo kad stavljam utrogest. Jel to mozda dobar znak ili samo jedna od nuspojava utrogestana? Dns mi je 6dnt. Inace mi se spusti drugi dio ciklusa koji su inace dugi (pipala bi ga inace)

Nema ti to pravila, evo jučer sam pisala kak ga uopće ne osjetim već 2 dana, a jutros sam ga osjetila ko i prije

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    21. Veljača 2021. 11:34

Sanjich 👶🤱

Aylisha_77

Bome meni nisu odbacili 😂😂🙄

😁😋😎

• *.Women_name.*
    21. Veljača 2021. 11:35

*.Women_name.*

Aylisha_77

E da vas nesto pitam, mozda je bila tema ne znam. Jeste primjetile promjene na cerviksu? Kad sam stavljala utro prvih par puta (6 dana prije transfera) bio je nisko i tvrd i onda se dignuo gore i sad je stalno gore, tj ne osjecam ga tvrdo kad stavljam utrogest. Jel to mozda dobar znak ili samo jedna od nuspojava utrogestana? Dns mi je 6dnt. Inace mi se spusti drugi dio ciklusa koji su inace dugi (pipala bi ga inace)

Nema ti to pravila, evo jučer sam pisala kak ga uopće ne osjetim već 2 dana, a jutros sam ga osjetila ko i prije

I btw sretno i da je tebi to lijepi znak 😍😍😍

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.