Sanjassodlicno bas mi je deago radi vas, zeeelim vam svu srecu i svakako javljaj novosti😘 Oporavio se skroz hvala bogu😉
Sunny hvalaa ti na lijepim rijecima🥰 takodjer i ja vama zelim svu srecu i da taj jedan postupak bude uspjesan🤞🏻
Kod vas je isto bio los nalaz biopsije? Kak to da ste odlucili privatno otici a ne u Petrovu posto je transfer laksi kad je sve u istoj bolnici? 🤓 Da li ste s nalazom biopsije bili još negdje na konzultacijama?
Ruskaaaa sretnoooooo💪🏻🍀
Matkiša ovo je baš lijepo slika za dobro jutro😍😍
da, lijevi testis ništa, u desnom u 2 uzorka pronađeni sprematidi i oskudni spremiji. Biolog je odobrio uzroke da možemo ići u postupak, ali nam je rekao da ni on sam ne zna što ga očekuje kad to odmrzne. Nada se da će biti par komada za oplodnju. Tako da šanša je mikronska, ali idemo probati
Nama je dr. hauptmann preporućio biologa u Repromedu i njemu poslao nalaz biopsije. Zato smo se odlučili za njih. Osim njima nismo nigdje drugo slali nalaz biopsije.
Znaci ista situacija kao i kod nas lijevi testis nista a desni nesto malo. Nama dr.Hauptman nije nikog preporucio cudi meSamo je rekao da je šansa jako mala i da je isto pitanje ko zna sto ceka biloga kad odmrzne.
Sad si me zaintrigirala s tim dr.Patrikom u Repromedu što vam je preporucio ga, ne znam da li ima smisla da odemo na razgovor i mišljenje u neku od privatnih poliklinika s obzirom na tako loš nalazPretpostavljam da nam nece baš nesto drugo reci od ovoga što nam je prekjucer bilogica u Petrovoj rekla a to je jedan maksimalno dva postupka ovisno kolko toga bude kada se odmrzne.
Drage žene, ja uopće ne stignem kontinuirano pratiti forum i onda kad idem prelistat imam šta i za vidjet.
Evo samo da vam se javim i kod mm u lijevom testisu nije bilo nicega, a u desnom tri spermatida. To nije dobar nalaz no važno je hoće li biolog odobriti da li se može s tim u postupak, moja biologica u Petrovoj je rekla da vrijedi svakako pokušati pa ćemo eto uskoro i pokušati, ja bi kroz par dana trebala poceti s terapijom tako da ću vam javiti sve kako je prošlo 🤗🤗🤗
znači ti lijevi su totalno beskorisni
želim ti puno sreće u postupku i izvještavaj nas
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure pitanje, koliko dana vas je bolilo nakon aspiracije?
Prvi put ravno 7 dana. Drugi put koji dan manje.
Mene nije boljelo drugi dan.. Mozda malo pritisak dolje ono osjecala sam da se nesto prckalo ali nista strasno……
Tebe boli?
A da... Onako dosta. Ali je izdrživo, nisam pila tablete za bolove.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Naša Ruška možda rada kad se ne javlja 🤞🙏😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name vjerojatno 🙏🙏❤️. Samo da sve prođe u redu.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
E znaš da sam i ja to pomislila 🤭🤭🙏🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nije li se Ruska1986 zadnje javila da su ju poslali doma da se ništa ne događa i da samo prati.... Možda je zaspala.... Iako i ja navijam da rađa 🤞🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nije li se Ruska1986 zadnje javila da su ju poslali doma da se ništa ne događa i da samo prati…. Možda je zaspala…. Iako i ja navijam da rađa 🤞🥰
Koliko sam ja shvatila rekla je ako se ne smanji krvarenje da su joj rekli da se vrati za 3,4 sata. Tko zna, možda se kj pokrenulo u tih par sati 🤞😍 nadamo se da jeee
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nije li se Ruska1986 zadnje javila da su ju poslali doma da se ništa ne događa i da samo prati…. Možda je zaspala…. Iako i ja navijam da rađa 🤞🥰
Koliko sam ja shvatila rekla je ako se ne smanji krvarenje da su joj rekli da se vrati za 3,4 sata. Tko zna, možda se kj pokrenulo u tih par sati 🤞😍 nadamo se da jeee
I ja mislim da rađa 🥰🥰🥰🥰
Meni je dr sad napisao da zbog povišenog prolaktina počnem odmah piti Broemrgon pola tablete dnevno pa sve do postupka. Sunflower vidim da tebi u potpisu piše da to piješ. Koliki je tvoj prolaktin bio?
za ostalo mi je rekao da je u redu. TSH od 2,7 nije ništa spomenuo
Meni je bio malo vise od 900. Pola tablete ga nije drzalo u dopustenim razinama pa sam na 1 tableti dnevno.
ponovit ću ja nalaz u ponedjeljak uz ranije buđenje i odmaranje pola sata prije. Ako bude isto onda ću krenuti sa tim tabletama
Evo upute iz moje tekice:
Plus za prolaktin je dosta vazno kako se vadi, dakle trebala bi bit budna bar 3-4h prije vadenja krvi (a ne ono ustala sam u 6:15, pikli me u 7 kako se zna zalomit), trebalo bi niti na taste (dakle zadnji obrok idealno cca 12h prije, 8-14h se smatra ok) i trebalo bi mirovati 30min prije vadenja.
Normalno nam se prolaktin povisuje tijekom noci, tako da ako si vadila ubrzo nakon ustajanja je zapravo normalno da je zeru visi.
💔💔💔
Cure, imam pitanje. Sutra idem prvi put na aspiraciju. Hocu li u ponedjeljak moci raditi? Kakva su vasa iskustva?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji