Cure pitanje, koliko dana vas je bolilo nakon aspiracije?
Prvi put ravno 7 dana. Drugi put koji dan manje.
Ajme hvala ti ja već po ludila od brige zašto me boli i danas. Tlak mi skočio od panike jutros, evo pijem vodu ko nezdrava.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Evo cure gotov transfer… dvije mrvice su sada kod mene i nadam se da ce se zadrzat.. jedan je star tri dana i osmostanicni je a drugi je odleden cetverostanicni i odma stavljen….. oba su ocjenjena sa oznakom A 🥰
Woohoooo, sad na McD!!!
Kad je beta?
Beta je 04.05 😁😁
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Cure pitanje, koliko dana vas je bolilo nakon aspiracije?
Nakon prve aspiracije me boljelo nekoliko dana i to jako, nisam mogla na wc... Nakon druge aspiracije me skoro nije ni boljelo, možda dan-dva sam osjetila kao laganu menstruciju.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Meni je dr sad napisao da zbog povišenog prolaktina počnem odmah piti Broemrgon pola tablete dnevno pa sve do postupka. Sunflower vidim da tebi u potpisu piše da to piješ. Koliki je tvoj prolaktin bio?
za ostalo mi je rekao da je u redu. TSH od 2,7 nije ništa spomenuo
Meni je bio malo vise od 900. Pola tablete ga nije drzalo u dopustenim razinama pa sam na 1 tableti dnevno.
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Piky drago mi je da si se javila i nadam se da je sve ružno iza tebe :)
Mene boli taj prvi dan, drugi eventualno nešto osjetim, ali dosta brzo to prestane. Zadnji put sam paralelno dobila upalu mjehura koju nismo odmah počeli liječiti jer se mislilo da je bol od aspiracije, tako da je na kraju prešla i na bubrege, ali to je druga priča.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo cure gotov transfer… dvije mrvice su sada kod mene i nadam se da ce se zadrzat.. jedan je star tri dana i osmostanicni je a drugi je odleden cetverostanicni i odma stavljen….. oba su ocjenjena sa oznakom A 🥰
Želim ti sreću 🤞🤞🤞
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Meni je dr sad napisao da zbog povišenog prolaktina počnem odmah piti Broemrgon pola tablete dnevno pa sve do postupka. Sunflower vidim da tebi u potpisu piše da to piješ. Koliki je tvoj prolaktin bio?
za ostalo mi je rekao da je u redu. TSH od 2,7 nije ništa spomenuo
Meni je bio malo vise od 900. Pola tablete ga nije drzalo u dopustenim razinama pa sam na 1 tableti dnevno.
ponovit ću ja nalaz u ponedjeljak uz ranije buđenje i odmaranje pola sata prije. Ako bude isto onda ću krenuti sa tim tabletama
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Tina PUPO
Lucyinthesky želim im dobar party u labosu
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Tina PUPOLucyinthesky želim im dobar party u labosu
Hvala draga, vidjet ćemo sve 😁
🧍♂️42-od astheno-normo
Sanjassodlicno bas mi je deago radi vas, zeeelim vam svu srecu i svakako javljaj novosti😘 Oporavio se skroz hvala bogu😉
Sunny hvalaa ti na lijepim rijecima🥰 takodjer i ja vama zelim svu srecu i da taj jedan postupak bude uspjesan🤞🏻
Kod vas je isto bio los nalaz biopsije? Kak to da ste odlucili privatno otici a ne u Petrovu posto je transfer laksi kad je sve u istoj bolnici? 🤓 Da li ste s nalazom biopsije bili još negdje na konzultacijama?
Ruskaaaa sretnoooooo💪🏻🍀
Matkiša ovo je baš lijepo slika za dobro jutro😍😍
da, lijevi testis ništa, u desnom u 2 uzorka pronađeni sprematidi i oskudni spremiji. Biolog je odobrio uzroke da možemo ići u postupak, ali nam je rekao da ni on sam ne zna što ga očekuje kad to odmrzne. Nada se da će biti par komada za oplodnju. Tako da šanša je mikronska, ali idemo probati
Nama je dr. hauptmann preporućio biologa u Repromedu i njemu poslao nalaz biopsije. Zato smo se odlučili za njih. Osim njima nismo nigdje drugo slali nalaz biopsije.
Znaci ista situacija kao i kod nas lijevi testis nista a desni nesto malo. Nama dr.Hauptman nije nikog preporucio cudi meSamo je rekao da je šansa jako mala i da je isto pitanje ko zna sto ceka biloga kad odmrzne.
Sad si me zaintrigirala s tim dr.Patrikom u Repromedu što vam je preporucio ga, ne znam da li ima smisla da odemo na razgovor i mišljenje u neku od privatnih poliklinika s obzirom na tako loš nalazPretpostavljam da nam nece baš nesto drugo reci od ovoga što nam je prekjucer bilogica u Petrovoj rekla a to je jedan maksimalno dva postupka ovisno kolko toga bude kada se odmrzne.
Drage žene, ja uopće ne stignem kontinuirano pratiti forum i onda kad idem prelistat imam šta i za vidjet.
Evo samo da vam se javim i kod mm u lijevom testisu nije bilo nicega, a u desnom tri spermatida. To nije dobar nalaz no važno je hoće li biolog odobriti da li se može s tim u postupak, moja biologica u Petrovoj je rekla da vrijedi svakako pokušati pa ćemo eto uskoro i pokušati, ja bi kroz par dana trebala poceti s terapijom tako da ću vam javiti sve kako je prošlo 🤗🤗🤗
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Sortiraj odgovore
Najstariji