Tina juuuhuuu za transfer!
Piky nakon prve apsiracije u prirodnom (s tim da su meni i jajovod punktirali-što me boljelo ko 5 aspiracija), bol je bila taj dan kao menstrualni grčevi, drugi dan sam otišla u dulju šetnju i na povratku sam vukla nogu jer me peklo i bolilo. Tako da, mislim da treba odmarati. Ovaj drugi put su mi 15 stanica punktirali, taj dan sam popila 3 tablete i bolilo me dosta. Piškit sam mogla po savjetu MTB, sjedi i ne surađuj...kad krene krene... Drugi i treći dan je laganije bolilo ali isto za tabletu-dvije. Sve skupa nakon 4-5 dana sam bila bez bolova uopće, iako je već 3i dan bilo puno puno bolje.. Rekli su mi da pratim da mokrim dosta i da se bol kako dani odmiču nesmije povećavati jer to onda treba intervenirati. Ovaj put sam bila pametnija i poslušnija i zaista sam 3 dana mirovala, većinom ležala.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, imam pitanje. Sutra idem prvi put na aspiraciju. Hocu li u ponedjeljak moci raditi? Kakva su vasa iskustva?
Koliko folikula imaš? I koji posao? Ako je uredski najvjerojatnije ćeš moći. Ako je fizički zahtjevno i puno stanica, onda možda bolje bolovanje...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure, imam pitanje. Sutra idem prvi put na aspiraciju. Hocu li u ponedjeljak moci raditi? Kakva su vasa iskustva?
Koliko folikula imaš? I koji posao? Ako je uredski najvjerojatnije ćeš moći. Ako je fizički zahtjevno i puno stanica, onda možda bolje bolovanje…
Imam oko 10 valjda, ali rekla je 3 vodeca (18-17-16) i imam jos neke od 16. Ne radim fizicki naporan posao, odlucit cu onda do nedjelje navecer.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Tiinaa PUPO ❤️❤️❤️ sretno!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Koliko folikula imaš? I koji posao? Ako je uredski najvjerojatnije ćeš moći. Ako je fizički zahtjevno i puno stanica, onda možda bolje bolovanje…
Imam oko 10 valjda, ali rekla je 3 vodeca (18-17-16) i imam jos neke od 16. Ne radim fizicki naporan posao, odlucit cu onda do nedjelje navecer.
Iznad sam Piky slično odgovorila, meni je punktirano 15 jajnih stanica i bolilo me 3 dana za tabletu i bila sam za ležanje i hodala ko upitnik, nisam mogla ništa osim široke trenerke obuć. Mislim, nije prestrašno ni neizdrživo ali nisam išla raditi od srijede do ponedjeljka, hvatao me vikend pa mi je to super došlo. Najbolje je odlučiti u nedjelju...Možda je kod mene sve osjetljivije jer imam endometriozu i hidrosalpinks pa je sve bilo dodatno problematično.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Iznad sam Piky slično odgovorila, meni je punktirano 15 jajnih stanica i bolilo me 3 dana za tabletu i bila sam za ležanje i hodala ko upitnik, nisam mogla ništa osim široke trenerke obuć. Mislim, nije prestrašno ni neizdrživo ali nisam išla raditi od srijede do ponedjeljka, hvatao me vikend pa mi je to super došlo. Najbolje je odlučiti u nedjelju…Možda je kod mene sve osjetljivije jer imam endometriozu i hidrosalpinks pa je sve bilo dodatno problematično.
A kakva su vasa iskustva s ovim brojem? Je li to ok i sto mislite hoce li barem jedna izadi. Strah me da ne budu prazni ili nikakvi.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Piky nakon prve apsiracije u prirodnom (s tim da su meni i jajovod punktirali-što me boljelo ko 5 aspiracija), bol je bila taj dan kao menstrualni grčevi, drugi dan sam otišla u dulju šetnju i na povratku sam vukla nogu jer me peklo i bolilo. Tako da, mislim da treba odmarati. Ovaj drugi put su mi 15 stanica punktirali, taj dan sam popila 3 tablete i bolilo me dosta. Piškit sam mogla po savjetu MTB, sjedi i ne surađuj…kad krene krene… Drugi i treći dan je laganije bolilo ali isto za tabletu-dvije. Sve skupa nakon 4-5 dana sam bila bez bolova uopće, iako je već 3i dan bilo puno puno bolje.. Rekli su mi da pratim da mokrim dosta i da se bol kako dani odmiču nesmije povećavati jer to onda treba intervenirati. Ovaj put sam bila pametnija i poslušnija i zaista sam 3 dana mirovala, većinom ležala.
Aj dobro.. Imam onako osjećaj kao da mi je pun mjehur i da nisam bila na wc neko vrijeme pa ono kad trpite a počme vas već boliti.
Mokrenje mi je u redu s obzirom da sam od jutros popila 3 litre vode od straha.
Jajnici na dodir i ne toliko ali trbušna šupljina baš da. Nisam pila tabletu uopće jer kad ležim I kad se ne krećem uopće ne boli nego ako probam uvuć trbuh. Ujutro me jako bolilo valjda pun mjehur I sinoć se najela pa možda stislo jajnike ili nešto 🤦♀️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Ja mislim da je broj dobar, 4-5 ih je većih, do sutra može još koji narast ili možda neki nisu vidjeli. Od ovih 10ak, vjerojatno će biti još koji dobar. Vjerujem da će biti dobar rezultat! S mojom dijagnozom sam slušala cijelo vrijeme da će možda biti loše i svakako, da imam niti 10 stanica pa na kraju je ispao super rezultat. Bilo ih je više nego što je itko prognozirao, do 3.dana ih je 11 bilo i na kraju imam 6 blastica. Tako da vjerujem da će i kod tebe biti dobro i da će još koji folikul se ukazati Sretno i navijamooooo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ericaa, 15 jajnih stanica i 6 smrzlića?!?!?!? HAhaha pa predivno! ❤️❤️❤️ ja živim da to nisam znala... Kad ideš na FET?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Piky nakon prve apsiracije u prirodnom (s tim da su meni i jajovod punktirali-što me boljelo ko 5 aspiracija), bol je bila taj dan kao menstrualni grčevi, drugi dan sam otišla u dulju šetnju i na povratku sam vukla nogu jer me peklo i bolilo. Tako da, mislim da treba odmarati. Ovaj drugi put su mi 15 stanica punktirali, taj dan sam popila 3 tablete i bolilo me dosta. Piškit sam mogla po savjetu MTB, sjedi i ne surađuj…kad krene krene… Drugi i treći dan je laganije bolilo ali isto za tabletu-dvije. Sve skupa nakon 4-5 dana sam bila bez bolova uopće, iako je već 3i dan bilo puno puno bolje.. Rekli su mi da pratim da mokrim dosta i da se bol kako dani odmiču nesmije povećavati jer to onda treba intervenirati. Ovaj put sam bila pametnija i poslušnija i zaista sam 3 dana mirovala, većinom ležala.
Aj dobro.. Imam onako osjećaj kao da mi je pun mjehur i da nisam bila na wc neko vrijeme pa ono kad trpite a počme vas već boliti.
Mokrenje mi je u redu s obzirom da sam od jutros popila 3 litre vode od straha.
Jajnici na dodir i ne toliko ali trbušna šupljina baš da. Nisam pila tabletu uopće jer kad ležim I kad se ne krećem uopće ne boli nego ako probam uvuć trbuh. Ujutro me jako bolilo valjda pun mjehur I sinoć se najela pa možda stislo jajnike ili nešto 🤦♀️
Mislim da je to skroz normalno... Kakvo uvlačenje trbuha, hodala sam okolo ko Obelix, traperice 8 dana nisam još obukla Redovito na wc, puno tekućine, i ja sam preko 3 litre pila, iso sporta, vode, juhe, čaja, svega redom...Hranu koja ne napuhuje, npr. fažol, kupus, kelj i to sam izbjegavala prvi tjedan...Ako se bol pogoršava, javi se doktoru. Ja sam i dok sam ležala morala biti na tabletama jer me bolilo...Samo odmarati, neki poluležeći položaj, rekla mi doktorica da sjedenje pritišće jajnike...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji