Ericaa, 15 jajnih stanica i 6 smrzlića?!?!?!? HAhaha pa predivno! ❤️❤️❤️ ja živim da to nisam znala…Kad ideš na FET?
*** Gdi ja živim je trebalo pisati. 🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Meni je dr sad napisao da zbog povišenog prolaktina počnem odmah piti Broemrgon pola tablete dnevno pa sve do postupka. Sunflower vidim da tebi u potpisu piše da to piješ. Koliki je tvoj prolaktin bio?
za ostalo mi je rekao da je u redu. TSH od 2,7 nije ništa spomenuo
Meni je bio malo vise od 900. Pola tablete ga nije drzalo u dopustenim razinama pa sam na 1 tableti dnevno.
ponovit ću ja nalaz u ponedjeljak uz ranije buđenje i odmaranje pola sata prije. Ako bude isto onda ću krenuti sa tim tabletama
Evo upute iz moje tekice:
Plus za prolaktin je dosta vazno kako se vadi, dakle trebala bi bit budna bar 3-4h prije vadenja krvi (a ne ono ustala sam u 6:15, pikli me u 7 kako se zna zalomit), trebalo bi niti na taste (dakle zadnji obrok idealno cca 12h prije, 8-14h se smatra ok) i trebalo bi mirovati 30min prije vadenja.
Normalno nam se prolaktin povisuje tijekom noci, tako da ako si vadila ubrzo nakon ustajanja je zapravo normalno da je zeru visi.
MTBica ovo je ful korisna info. Meni su u petrovoj rekli da ce mi vadit onaj dan kad dodjem po ljekove, pa ak bude dobar dobijem ljekove, ak ne odgadja se postupak. Ja inace imam lagano povisen prolaktin (neznatno izvan granice) od teenedjerskih dana, ali nikad nisam pila nista za njega jer je kao to sve ok. A i dr u petrovoj mi nije nista komentirala za njega niti jednom.
Cure koje su u Petrovoj, jel to vadjenje prolaktina normalan postupak prije svake potpomognute? Jeste vi vadile?
26.4. 7+1 ❤️
Ericaa, 15 jajnih stanica i 6 smrzlića?!?!?!? HAhaha pa predivno! ❤️❤️❤️ ja živim da to nisam znala…Kad ideš na FET?
daaaaa Nakon prognoza da mogu bit spremna da ništa ne nađu i da se nadaju optimistično 8 j.s. iznenadila sam ih svih!
Sad u petom na operaciju, da izvadim taj glupi jajovod i planiram u 9om na FET. srpanj mi je prerano nakon operacije a oni 8i ne rade pa lijepo na jesen... nakon remonta
Hvala ti Kad ti ideš?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Aurora kako ide oporavak od otklanjanja jajovoda ako te mogu pitat? Bila na laparoskopiji, pa taj dio znam, ali jeli te bolilo poslije i to? Koliko si u bolnici bila i kad si šavove micala?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Naša Ruška možda rada kad se ne javlja 🤞🙏😍
Nije li se Ruska1986 zadnje javila da su ju poslali doma da se ništa ne događa i da samo prati…. Možda je zaspala…. Iako i ja navijam da rađa 🤞🥰
Koliko sam ja shvatila rekla je ako se ne smanji krvarenje da su joj rekli da se vrati za 3,4 sata. Tko zna, možda se kj pokrenulo u tih par sati 🤞😍 nadamo se da jeee
Ajd držim fige da rađa 🤞🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala vam svima! 🥰
Moja današnja aspiracija mi je bila veliko iznenađenje u svakom pogledu. Bilo je 17 folikula i to samo 2 na lijevom i 15 na desnom 😱. Totalno neočekivano. Malo je reći da me bolio jajnik nakon aspiracije. Međutim, moje iskustvo u Pol.Š.je bilo izvandredno! Osjećala sam se kao neka važna osoba 😄. Ja ne znam koliko ljudi me došlo pitati jesam li dobro, od anesteziologinje, moje dr., doktora Š., sestara... Dali su mi intravenozno lijekove za bolove i nisu me puštali dok me najprije nisu propustili bolovi, onda kako ne bi od njih bilo vrtoglavica i sl. dok se nisam dobro osjećala i dok nije slabina nestala. Stalno me jedna sestra nadzirala. Pošto sam bila blijeda donijeli mi vodu i kekse, pustili muža da mi donese nešto za jesti i piti... Pod tolikim sam dojmom i oduševljenjem. Sve lijepo objasnili...
Sutra će me zvati embriolog.
Tina sretno PUPO! 🙂
Lucyinthesky 🤞🤞🤞 za super oplodnju.
Matkiša test je melem za oči! 🙂
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Za one koje pokušavaju spontano, kažu na forum.hr da su spermići najviše pokretljivi ujutro.
Dakle, jutarnji kviki se traži.
I ne zaboravite da vas mora protrljati po guzi prije/poslije/za vrijeme (ne znamo točno).
💔💔💔
Dosla doma, krvarila i krvarim i dalje i trudovi rasturaju! 😥😥 Pa sam se odlucila vratit u Petrovu i sad sam tu na odjelu do pon. Mene i dalje uzasno boli, a oni svi govore da se trudovi nenocitavaju i da sam otvorena ful malo. I da, svi kad cuju da si prvorotkinja, misle da nest fantaziras i izmisljas. 😡😡 uzasno boli i ne mogu vjerovat da oni ne vide nikakve trudove. Imala sam lazne i ovo nije ni blizu tome
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meni je dr sad napisao da zbog povišenog prolaktina počnem odmah piti Broemrgon pola tablete dnevno pa sve do postupka. Sunflower vidim da tebi u potpisu piše da to piješ. Koliki je tvoj prolaktin bio?
za ostalo mi je rekao da je u redu. TSH od 2,7 nije ništa spomenuo
Meni je bio malo vise od 900. Pola tablete ga nije drzalo u dopustenim razinama pa sam na 1 tableti dnevno.
ponovit ću ja nalaz u ponedjeljak uz ranije buđenje i odmaranje pola sata prije. Ako bude isto onda ću krenuti sa tim tabletama
To je najpametnije👍 ne treba ga početi piti ako nisi sigurna, bolje ne uzimati bromergon ako ne moraš.
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Hvala vam svima! 🥰
Moja današnja aspiracija mi je bila veliko iznenađenje u svakom pogledu. Bilo je 17 folikula i to samo 2 na lijevom i 15 na desnom 😱. Totalno neočekivano. Malo je reći da me bolio jajnik nakon aspiracije. Međutim, moje iskustvo u Pol.Š.je bilo izvandredno! Osjećala sam se kao neka važna osoba 😄. Ja ne znam koliko ljudi me došlo pitati jesam li dobro, od anesteziologinje, moje dr., doktora Š., sestara… Dali su mi intravenozno lijekove za bolove i nisu me puštali dok me najprije nisu propustili bolovi, onda kako ne bi od njih bilo vrtoglavica i sl. dok se nisam dobro osjećala i dok nije slabina nestala. Stalno me jedna sestra nadzirala. Pošto sam bila blijeda donijeli mi vodu i kekse, pustili muža da mi donese nešto za jesti i piti… Pod tolikim sam dojmom i oduševljenjem. Sve lijepo objasnili…
Sutra će me zvati embriolog.
Tina sretno PUPO! 🙂
Lucyinthesky 🤞🤞🤞 za super oplodnju.
Matkiša test je melem za oči! 🙂
Čeeeestitaaaam na 17 jajašaca Navijamo za dalje
Super za polikliniku i tretman..
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌