Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    23. Travanj 2021. 10:47

Hvala cure 🥳
    Bajoma ajd da se i ti odmoriš malo od traženja sjena i filtera hihi 💛

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    23. Travanj 2021. 11:00

Samara

Ruska ja počinjem misliti da ti uopće nisi trudna 🤦‍♀️ ima žena koje to umisle pa im i trbuh naraste i sve i eto "trudne" po godinu dana,nikako da rodi 😂
    Da nisi među njima? 😆😂

Mi imamo jednu takvu poznanicu... svima lagala i na kraju bila 40+10 ako se dobro sjećam  i svi oko nje se zabrinuli, ništa se ne događa a neće u bolnicu a beba ne izlazi... I kad su je pritisnule ona prizna da nije ni trudna uopće 🤔🤔 i na kraju skuže da je lagala i za prvi pobačaj, kao prije par godina.. Nema uopće zapisa kod ginekologa da je bila trudna... Boleština, ništa drugo...
    Inače psiholog ju je procijenio da je psihički zdrava, tj namjerno je to napravila i svjesno 

6tt+2 imamo 💗

Ina85
    23. Travanj 2021. 11:07

Hvala vam na Info. Narucila sam se kod dok. Vlasica u Opatiji na konzultacije. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Travanj 2021. 11:14

MissIvy, lijepo! Uskoro će i štoperica!

Ruska1986, maloj se očito ne sviđa Merkur. 

Cure s muškim problemom, koliko ja znam Patrik iz Repromeda je najbolji u Hrvatskoj za to (plus biolog iz Cita u Splitu).  Kad je muški faktor cure najčešće idu na za dva mjesta.

Tuma, hvala na info!!! Od bacanja trudilica na trudnice, draže mi je samo bacanje trudnica na majke. 

SofiSofi, moja maštarija je da ostanem spontano trudna i da budem jedna od onih koja to skuži u 4 mjesecu trudnoće... I odem na pregled i sve je super. 
    Držim fige, baš jako navijam.

RebekaB, ako ti u drugom postupku opet budu loši rezultati, najbolje ti je ići na konzultacije kod drugog doktora. A inače, sve se radi o broju antralnih, ne može stimulacija kreirati više antralnih nego ih imamo, samo im može pomoći da lijepo dozriju.

Ina85, super!

💔💔💔

ericaa
    23. Travanj 2021. 11:34

Sunflower bliiizaaaanci!!!! 
    Tiinaa sretno na FET 
    Lucyinthesky sretno na aspiraciji 
    Rina89 sretno na aspiraciji
    Ruska Kate, Kate  Navijam da se konačno što bezbolnije i što brže upoznateeee 
    Matkiša lijep ti je taj ljepotan 
    Ina85 odlična odluka 
    Cure, lijep pozdrav svima i mašeeeeem  vaaaam 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Josipab
    23. Travanj 2021. 11:43

Ruska brate, oces ti uc u neku knjigu rekorda s tom trudnoćom?😂😂
    Matkiša, bas ti je lip taj testic 🤩
    Sretno ostalim curama danas 😊 ja se nadam iduci tjedan odradit prve konzultacije pa da me MTB stavi na neku listu,jedva cekam da se nesto pokrene 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

ANKSIMORON
    23. Travanj 2021. 11:45

Matkiša 😎

AuroraB 😂😂 čuješ Ruska1986? Jel imam stići tebe pa da zajedno? Haha
    Sunnny ma mora biti za oplodnju 💛 i bit će!
    A meni se moja crta čini jača i crvenija nego što je bila u 1.fetu kad je bila biokemijska… Ali dug je još put do dobre bete a onda i dalje… Nadam se da će se ovaj bit bolje izboriti…
    Ovdje je očito nestašica tableta, čekala sam Utriće i Estrofem 4 dana da dođu u ljekarnu, a već par mjeseci se patim da nađem Utriće, a znate da mi to za 10 dana potrošimo i moram dobro paziti da puuuno unaprijed naručim nove… .. A sad mi uopće lijekovi nisu ni sjeli u sustavu… Gubim dane i živce s tim sustavom

Draga ja ti imam viska utrica koji mi zasad ne trebaju... pa ako zelis mogu ti poslati... samo javi... 😘😘😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MiniGirl
    23. Travanj 2021. 11:57

Matkisa kako lijepa crtica! Nek bude i lijepa beta!
    Ruska ma biti ce danas! Sretno!!!
    MTBica jesi pocela s gynositolom? Meni je bolji kad ga ne mijesam s vodom, nego ga otopim u ustima.
    Sve vas pozz!

Matkiša 😎
    23. Travanj 2021. 12:06

ANKSIMORON

Matkiša 😎

AuroraB 😂😂 čuješ Ruska1986? Jel imam stići tebe pa da zajedno? Haha
    Sunnny ma mora biti za oplodnju 💛 i bit će!
    A meni se moja crta čini jača i crvenija nego što je bila u 1.fetu kad je bila biokemijska… Ali dug je još put do dobre bete a onda i dalje… Nadam se da će se ovaj bit bolje izboriti…
    Ovdje je očito nestašica tableta, čekala sam Utriće i Estrofem 4 dana da dođu u ljekarnu, a već par mjeseci se patim da nađem Utriće, a znate da mi to za 10 dana potrošimo i moram dobro paziti da puuuno unaprijed naručim nove… .. A sad mi uopće lijekovi nisu ni sjeli u sustavu… Gubim dane i živce s tim sustavom

Draga ja ti imam viska utrica koji mi zasad ne trebaju… pa ako zelis mogu ti poslati… samo javi… 😘😘😘

Hvala curke, za sada je pod kontrolom, sredila sam 🥰

6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    23. Travanj 2021. 12:20

Lucyinthesky, jel gotova aspiracija?!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.