Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    22. Travanj 2021. 15:00

Andela111 samo polako. Mlada si, veruj mi, to znaci strasno mnogo. I imas jos dosta vremena. Pitanje - da li ci ti ovaj jedan koji imas sada punktirati ili si od njega odustala? Ja iskreno mislim da ti terapija ne odgovara. Kod mene se desava slicno. Prethodni ciklus taj jedan folikul od Menopura naglo porastao i pretbvorio se u cistu. Sledeci ciklus - bio je jedan folikul, ali prazan. I ja jos uvek ne odustajem, a starijasam ohoho od tebe  Dovoljna ti je samo jedna j.s. , sto znaci i taj jedan folikul moze biti dovoljan, posebno sto statisticki, u tvojim godinama, vise od 50% j.s. su i dalje super ispravne. Nadji dobrog doktora, sedite i porpicajte da promenis mozda stimulaciju. Zasto samo menopuri? Da li si probala sa Letrozolom? Sa nekom jacom stimulacijom? Cak i ako i dalje ides sa menopurima imas vremena da 'vrtis' prirodne ili mini-stimulacija protokole jos dugo i sigurna sam da ce ti se nesto 'uhvatiti' Vise je pitanje da li si ti na to spremna...Stvarno mislim da kod tebe ima jos mnogo sanse sa tvojim j.s.

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

razigrana
    22. Travanj 2021. 15:07

Pozdrav svima.
    Evo prosla sam terapiju menopurom, a zatim menopur i cetrotide. Danas stavljam stopericu i u sub moja prva aspiracija. Dosad sam sve hrabro prozivjela, sad me neki strah uhvatio da ce folikuli biti prazni ili da js nece valjati. Uf... u svakom slucaju, dr kaze da sam reagirala bolje od ocekivanog.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Dia85
    22. Travanj 2021. 15:08

Matkisa pa tomje crtanja, jupiii
    Mtb ja sam kupila Gynositol a nemam IR prema nalazima pa mi je Gić rekao da mogu piti da ne škodi..tak da cu sad počet da se ne baci

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• T_Ivy
    22. Travanj 2021. 15:11

Matkisa - vidim, vidim, vidim  Pa divno kakva crtica. Samo neka lepo tamni

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Pmak
    22. Travanj 2021. 15:14

Tvoje godine su tvoj kapital. Promijeni kliniku, pokupi iskustvo koje si ovdje dobila - a to je da trebas probati puno stimulaciju i kreni dalje. Ok, AMH ti jest nozi, ne mozes ocekivati gomile jajnih stanica, ali i one ti realno ni ne trebaju. Da imas 10godina vise, imala bi mozda razloga da sve propitkujes. Ovakvo cijeni svoje resurse, cinjenicu da si tek pocela, da ima puno mogućnosti i da za ovu, zadnju, mogunost imas zbilja vremena. O donaciju mozes legitimno razmisljati s 43!

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Sunny_🐣
    22. Travanj 2021. 15:19

Pmak čestitam 
    MTB meni je dr. L.Š. preporućila da pijem nešto što u sebi ima myo-inositol. Po njenim riječima suplementi sa myoinositolom su jedini suplementi koji su ušli u stručnu literaturu kao preporuka za poboljšanje jajnih stanica. Inace se kao niti jedan suplement ne nalazi u stručnoj literaturi jer njihova djelovanja nisu dokazana pa je to po njoj dosta velika stvar. Tako da koliko sam ja shvatila myoinositol nema veze sa PCOS ili IR, samo se najčešće preporučuje tim ženama jer se očekuje da stanice kod njih nisu kvalitetne. Najbolje da nju pitaš u ponedjeljak 
    Anđela drži se i nemoj odustajati od svojij js  bolje mijenjaj doktora nego js  dok god ih imaš, imaš šansu 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 15:20

razigrana

Pozdrav svima.
    Evo prosla sam terapiju menopurom, a zatim menopur i cetrotide. Danas stavljam stopericu i u sub moja prva aspiracija. Dosad sam sve hrabro prozivjela, sad me neki strah uhvatio da ce folikuli biti prazni ili da js nece valjati. Uf… u svakom slucaju, dr kaze da sam reagirala bolje od ocekivanog.

Čim je doktor zadovoljan, onda nije loše. Ako će svi biti prazni ili nezreli, onda je do stimulacije i lošeg termina aspiracije, ne do tebe.
    Samo dan po dan.

Dia85, pa ako je Gić blagoslovio, onda naručujem. Neće škoditi, a baš me grebe već neko vrijeme, pogotovo otkad je PMak napisala kako se dobro osjeća s njim. Pije se jedna ujutro? Ajde mi reci da ne mora I TO natašte, već 3 stvari uzimam natašte 

💔💔💔

Sara 🌸
    22. Travanj 2021. 15:22

Mattan 🎉🎊🎉🤞🏻 Držim fige na najjače!!!! Kako smo se i , moj bebač 16. vanka, tvoj kući sljedećih 9 mjeseci 💕💕💕
    -
    Ruska, mislim na te! 💕🌸💕

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    22. Travanj 2021. 15:23

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Mattan 🎉🎊🎉🤞🏻 Držim fige na najjače!!!! Kako smo se i , moj bebač 16. vanka, tvoj kući sljedećih 9 mjeseci 💕💕💕
    -
    Ruska, mislim na te! 💕🌸💕

*kako smo se i dogovorile 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 15:25

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

-
    Ruska, mislim na te! 💕🌸💕

🥰🥰🥰🥰🥰  jesi se snasla u novoj ulozi? 🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.