Pozdrav cure, danas sam pricala sa biologom i od mojih pet smrzlica sto su odledili su se dva dobro podjelila i sutra u 12 transfer .. odledili su prvo tri al dva nisu dobro bila tako da su mi morali odledit i posljednja dva... nadam se da su ova dva dobitna 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Pozdrav cure, danas sam pricala sa biologom i od mojih pet smrzlica sto su odledili su se dva dobro podjelila i sutra u 12 transfer .. odledili su prvo tri al dva nisu dobro bila tako da su mi morali odledit i posljednja dva… nadam se da su ova dva dobitna 🥰
🥳🥳🥳🥳🥳 super! Zelimo im da se prime cvrsto, cvrsto, cvrsto 🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mattan 🎉🎊🎉🤞🏻 Držim fige na najjače!!!! Kako smo se i , moj bebač 16. vanka, tvoj kući sljedećih 9 mjeseci 💕💕💕
-
Ruska, mislim na te! 💕🌸💕
🥰🥰🥰🥰🥰 jesi se snasla u novoj ulozi? 🥰🥰
Tumaram još tu i tamo, al ide dobro. Ja se dobro osjećam šta se tiče mog tijela, pa mi je samim tim sve i lakše. Ssmo šta on priko noci zeli bit prikopcan na me, ubija me spavanje na boku, ako se to uopce moze nazvat spavanjem. Al eto, koliko jede, vec je vratija porođajnu težinu, u 5 dana, pa san sritna zbog toga. 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
meni stigli nalazi, što mislite?
https://ibb.co/R27gDrv
TSH mi je u prvom mjesecu bio lijepo 1,6, sad više nije lijep Kako se on smanjuje?
omjer FSH i LH mi ne izgleda baš najbolje ili?
prolaktin sranje kako se to smanjuje?
feritin bi isto trebao biti veći?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mattan 🎉🎊🎉🤞🏻 Držim fige na najjače!!!! Kako smo se i , moj bebač 16. vanka, tvoj kući sljedećih 9 mjeseci 💕💕💕
-
Ruska, mislim na te! 💕🌸💕
🥰🥰🥰🥰🥰 jesi se snasla u novoj ulozi? 🥰🥰
Tumaram još tu i tamo, al ide dobro. Ja se dobro osjećam šta se tiče mog tijela, pa mi je samim tim sve i lakše. Ssmo šta on priko noci zeli bit prikopcan na me, ubija me spavanje na boku, ako se to uopce moze nazvat spavanjem. Al eto, koliko jede, vec je vratija porođajnu težinu, u 5 dana, pa san sritna zbog toga. 😊
O pa super! 🤗 Bitno da si ti ok, a ovo sve se nekako da izgurat! Najgora kombinacija je, mislim, kad te boli a jos se moras i za bebu brinut.. Vidis ti malog prasca 🥰🥰🥰🥰🥰 neka, neka, to je super ❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
meni stigli nalazi, što mislite?
https://ibb.co/R27gDrv
TSH mi je u prvom mjesecu bio lijepo 1,6, sad više nije lijepKako se on smanjuje?
omjer FSH i LH mi ne izgleda baš najbolje ili?
prolaktin sranjekako se to smanjuje?
feritin bi isto trebao biti veći?
Joj, ja se uopce ne kuzim u to 🙈🙈 ali ce cure sigurno imati neki dobar savjet ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Tiiina sretno sutra!
Dakle, drugi dan Cetrotida, i bas imam cudnu reakciju na njega. Naotekne mi koza, kao nekakav jači ubod insekta, i sve se u krug zacrveni i žari. Nakon sat-dva prođe. Jel to tako normalno?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sunny_, hvala. A slobodno ti meni napiši i gdje se radi mikrodelecija y kromosoma
Naručila Gynositol, sad sam si sva sretna i važna. Nadam se da nije odvratan.
Feritin i D vitamin su ti pristojni, malo ih još podebljaj do postupka, ali ja sam sa takvima ostajala trudna.
Omjer FSH/LH ti nije ideala, ali to će riješiti stimulacijom.
TSH se skida sa tabletama, to ti doktor mora propisati. Euthyrox.
Prolaktin - jesi mirovala prije - ono sjedila pola sata, duboko disala i tako to?
Tiinaa, navijamo!!!
💔💔💔
Tiiina sretno sutra!
Dakle, drugi dan Cetrotida, i bas imam cudnu reakciju na njega. Naotekne mi koza, kao nekakav jači ubod insekta, i sve se u krug zacrveni i žari. Nakon sat-dva prođe. Jel to tako normalno?
Yes!
💔💔💔
Sunny malo ti je TSH porastao, ali nije panika. Da li vec pijes terapiju? Mozda samo malo da vidis sa doktorom da je pojaca. Inace, TSH je poznat da malo 'vrluda' gore- dole dosta u zavisnosti ne samo od terapije, ali i od stresa i slicnih stvari. Ipak, posto ces ici u stimulaciju, a ona sigurno dize TSH, mozda bi bilo dobro da uzmes ipak malo terapiju ili ako vec uzimas da jos malo pojacas.
FSH I LH su ti u inverziji, ali to se retava stimulacijom, ne bi trebalo uopste da bude problem. Ni feritin nije tako los uopste. Moj je na poslednjem merenju prosle godine u septembru bio 9!! Ovde U Nemackoj na zalost ne mogu jednostavno da odem da ga proverim, tako da sam do nedavno pila bas dosta Floradix, ali mislim da sam mozda otisla i u hipersiderozu, jer je poceo jako stomak da me boli kada ga pijem, pa sam sada napravila malu pauzu. Ostalo mi se cini sve prilicno dobro
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji