Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 14:10

Nakapaka, Tiki, Jana85 hvala vam!!! Ja se u redovnim vremenima hranim jako kvalitetno. Ali kroz ovaj stres spontanih sam jela svakakvo smeće, sam sam trenutno na +10kg od prošlog ljeta. I pojma nemam što si napravim tijelu kad tako skliznem. Lako za kg, skinut ću ih do idućeg postupka, ali hoću nešto napraviti i za svoje jajne stanice. A bilo me strah to uzimati da ne napravi neko sranje ako nemam IR. Našla sam gynositol na nekoj akciji ispod 300kn, mislim da ću ga uzeti...

Matkiša, ti si JAAAAKO trudna. Jadne tvoje crkve. 

Ana26, idemo po bebe!!!

Pmak, to je dobro. I mene je Gić upozorio da na 6 + par dana možda još nećemo čuti srce. Pitanje je dana. Za tjedan dana ćeš i to čuti.  Bacila sam te na trudnice!!!

munja, B4 je super, što je tu bogecasto? Moj je C4 i ja sam uvjerena da je moj flegmić pobjednik.
    Nego, i dalje nemaš potpis...

💔💔💔

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 14:15

Matkiša 😎

Ruska1986

Matkiša 😎

🦋Anitram-3-🦋

Matkiša 😎

Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….

Tooooo….Jejjjjjjj 🤗🤗🤞🤞🤞 nek dalje tamni, a hoce i nek bude skolska i dosadna. Predrago mi je ❤❤❤

Hvala ti 🥰🥰🥰
    .
    I svim drugim curama što se veselite i mislite na mene 🧡🧡🧡
    .
    MTBica ni ja nemam ništa od toga ali crkvama je dosta pomagao kod oporavka endometrija i općenito općeg boljeg stanja..
    Meni je bilo previše još i njega uzimati….

Crkvama 😂😂😂

Hahaha znači moj mobitel 🙈🙈🙈 najjače mi je kad je jedno vrijeme kad god stisnem nešto na g poslao riječ " govance" dobro sam se osramotila, npr pošalje mi šefici umjesto dogovor za godišnji odmor, dogovor za govance 😂😂😂😂

Hahqhaaha umirem od smjeha 😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Smica
    22. Travanj 2021. 14:15

Sunflower14

MTBica možeš upisati na listu novi uzv 4.5. 🙂
    .
    Ja sam od danas počela uzimati clexane protiv nastajanja ugrušaka tako da je krenulo novo pikanje, ali već sam sad nakon stimulacije iskusnija s inekcijama.
    Osim toga, info za cure koje imaju povišen prolaktin i piju bromergon: meni je ginekologica, koja mi je vodila MPO, rekla da ga nastavim piti i sad u trudnoći. Ponovo za mjesec dana trebam provjeriti njegovu razinu, sad mi je već povišen iako sam nastavila piti istu dozu kao i prije trudnoće, ali to je normalno jer se on u trudnoći povećava. Čitala sam, a i jedna druga dr.mi je rekla da ga prestanem piti na dan transfera. Na nekim web stranicama piše da može biti štetan za plod, ali moja dr. smatra da ne treba naglo prekinuti s terapijom kako ne bi naglo skočio i izazvao abortus. Ne znam koja su mišljenja točna.. eto, to je moje iskustvo pa ako budete u sličnoj situaciji da se malo raspitate. Ja vjerujem svojoj dr.pa se držim njezine upute.

Hvala ti za informaciju, ja sam na bromergon 2*1...i osjećam se grozno, nemam snage za ništa... Nadam se da se tijelo nakon nekog vremena privikne na njega i da nema nuspojava.. 

Ja 38, on 37
    Trudimo se dvije godine
    1.4. Odgođena IVF zbog povišenog prolaktina ( petrova)

Ruska1986
    22. Travanj 2021. 14:16

Pmak

1 pravilna gestavijska vrecica s embrionalnim odjekom, nije uplovila srca u akciju. Po dr. Sam 6+3,opet uzv 29.4. U 13h. Na pola puta smo..

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

munja
    22. Travanj 2021. 14:17

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nakapaka, Tiki, Jana85 hvala vam!!! Ja se u redovnim vremenima hranim jako kvalitetno. Ali kroz ovaj stres spontanih sam jela svakakvo smeće, sam sam trenutno na +10kg od prošlog ljeta. I pojma nemam što si napravim tijelu kad tako skliznem. Lako za kg, skinut ću ih do idućeg postupka, ali hoću nešto napraviti i za svoje jajne stanice. A bilo me strah to uzimati da ne napravi neko sranje ako nemam IR. Našla sam gynositol na nekoj akciji ispod 300kn, mislim da ću ga uzeti…

Matkiša, ti si JAAAAKO trudna. Jadne tvoje crkve.Ana26, idemo po bebe!!!

Pmak, to je dobro. I mene je Gić upozorio da na 6 + par dana možda još nećemo čuti srce. Pitanje je dana. Za tjedan dana ćeš i to čuti.Bacila sam te na trudnice!!!

munja, B4 je super, što je tu bogecasto? Moj je C4 i ja sam uvjerena da je moj flegmić pobjednik.
    Nego, i dalje nemaš potpis…

A bilo ih je 5 pa 3 pa na kraju jedan opstao 5 dan. Sam je ostao od tolike ekipe. Nebu on meni trebao vjerujem u to, ali za nedaj boze ceka kao pobjednik na -200 😀😀!!

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 14:33

Andela111, sumnjam da ti je do ciste došlo od stimulacije.
    A da prije donacije probaš i u drugoj klinici? Meni ovo izgleda kao da te nisu pogodili.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Travanj 2021. 14:42

Andela111

Da, bisu me uopste pogodili, ali niti ne znam sta dalje….da ki ima drugih lekova ? Sutra u 12 imam jos jednu kontrolu pa cu da pitam sta cemo dalje ….

Ima hrpa lijekova. Prije nego odeš u inozemstvo, pitaj i ovdje drugo, treće mišljenje. Pročitaj prve tri stranice, tamo ti piše puno savjeta o suplementima i klinikama, i idemo dalje.

💔💔💔

• Pmak
    22. Travanj 2021. 14:44

Drage sve, hvala Vam puno! MTBica hvala ti od 💓 na info!
    Dobila sam muzev zadnji spermiogram, pa mislim da cemo moci napraviti usporedbu nalaza istog labaratorija nakon 4 mjeseci koristenja jedino maticne mlijeci i korone preboljele između ta dva nalaza. Čisto ako će nekome ta info koristiti. 
    Adela, jako mi je zao sto si razočarana. Na kraju ne znam točno koliko sam Menopura koristila, no bile su 3 ampule dnevno. Od 3 do 14 dana ciklusa kad je bila punkcija znači, mislim 33 komada.. Na AMH 11. I doktorica definitivno nije ocekivala da cu imati 7 folikula. Vec s prvih 4 je bila vise nego zadovoljna. Tako da mislim da tvoj odgovor na takvu slabu simulaciju nije neočekivan i da jedino sto sad trebas jest promijenizi doktora. 

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Matkiša 😎
    22. Travanj 2021. 14:54

Andela111koliko sam skužila imala si samo blago stimulirane postupke i prirodnjake što meni nije jasno s obzirom na tvoj AMH... Iako si razočarana ne možeš na temelju toga odustati tako lako. :)) 
    Promijeni doktora i nek ti odrede pravu terapiju i bit će uspjeha sigurno, pogotovo jer nemaš problema sa zadebljavanjem endometrija 😉

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sunflower14
    22. Travanj 2021. 14:58

Matkiša ja sam na pola tablete ujutro pola popodne. probala sam i ja spustiti na samo pola u danu, ali je mi ta doza bila premala (oko 900 mi je prolaktin bez terapije). Nadam se da ce tebi buti dovoljno i djelovati!
    Smica žao mi je da ti tijelo loše podnosi lijek. Ja uglavnom nemam nuspojave, ali doduše pijem duplo manju dozu od tebe. Večernju dozu pijem uvijek točno prije nego legnem spavati tako da zaspim prije nego krene djelovati jer mi je par puta znalo biti malo mučno od njega.

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.