Manemoj u prosloj trudnoci su me vec sa 12tj gledali preko trbuha, a sad dr. nije ni prestao vaginalno, gleda mi svaki put cerviks tako i ovoje. Plus preko trbuha bebu i posteljicu, protoke…
Ruska pa dobro, hocete se vas dvije odvojiti? Sutra je petak, mislim da Kata zeli vikend samo za sebe i dernek. I ocito voli LjNS. 😂
🤷🏻♀️🤭 vidis da se zaljepila za mene i ne mrda, ljubi ju majka! 😂😂 ja nekako imam filing da je sutra taj dan(ne znam zasto) pa cemo da vidimo 😎 joj, jedva cekam da vam javim da je kraljica konacno vani 😂😂😂
Kolko ju cekamo i zovemo danima, imam filing da cu ja svima slagati kad mi je termin stavit tjedan dana iza da me ne sataru ljudi svaki dan s ovim jesi rodila 🤪🤪
Kad god dosla Kata dobro dosla samo nek sve bude kako treba ❤️❤️❤️🤗💐🌸
😂😂😂😂😂 ma cak meni lako za mene i ljude, ali muz mi vec puca po savovima 😂😂😂 ja se navecer okrenem u krevetu, a on se vec dize oblacit
Dobro si ga istrenirala :)Btw jel te frka malo ili ništa?Jel planiraš epiduralnu?
E, niti trunkicu! Apsolutno nikakvog straha nema... 🤷🏻♀️ O epiduralnoj nisam bas puno ni razmisljala, cak bi probala i bez.. Bliska frendica mi je bas imala teske nuspojave od epiduralne pa bi radije pretrpila bol. Al to se sve moze promjenit u sekundi. Sam da vise krene 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Stani super da ides kuci, vjerujem da je uzas bilo lezati u bolnici ali bitno da je sve uspješno prošlo, kako se drzis psihički?
Mattan odlicno,vidjela se crta i prije nego sam otvorila sliku 🤗 drzimo fige da bude deblja svaki dan 🤞🥰
Manemoj mene su s 12tt samo vaginalno gledali, iduci pregled mi je bio s 15tt i tad su me prvi put preko trbuha, nije mi donijelo srecu,lezala sam u bolnici nakon toga 😂😂😁 sretno na pregledu, uzivaj sa svojom bebicom 🥰🥰🥰🥰
Dada i tebi sretno danas, da vidimo kolko je curka narasla 😊
Ruska a sta ako Kate ceka finale ljjns? 🤦🤦😂 Jel ti to palo napamet?
Tuma super je tapeta, sobica ce bit top,taman kakvu curka i treba imati 🤗
Ja sutra ponavljam jetrene enzime po 5.put 🤦 do sad su bili u padu ali me prekjučer sve svrbilo, a znam da nije dobro cim sam se probudila u 2 ujutro sa svrbezom na tabanima 🤦 tako da ocekujem porast sutra,samo se nadam da ce bit lagani a ne izvanserijski, vec vidim da cu poludit iducih 5mj 😅😅
Ceka! Zeli bit upucena u sve sta se sa Bahrom dogadja 😂😂😂 Uf, taj svrab 🥴🥴🥴 mene je izludjivao, a trajao je samo par dana. I to po sakama! Da me neko pito dal zelim milion kuna ili da se cesem, ja bi izabrala ovo drugo! Doslovno sam se po noci dizala i stavljala led na sake. I to bi pomoglo minutu valjda... Uzas! Ne znam dal ti onda moze prehrana sta pomoc? Il neke kreme? Mislim, ako ti traje duzi period... Kod mene su nalazi bili svi ok pa mi nisu ni imali sta dat
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….
Wuhuhuh nek bude školskiii🤩🤩🤩😍😘🤞🙏🏻🙏🏻
Stani super da ides kuci, vjerujem da je uzas bilo lezati u bolnici ali bitno da je sve uspješno prošlo, kako se drzis psihički?
Mattan odlicno,vidjela se crta i prije nego sam otvorila sliku 🤗 drzimo fige da bude deblja svaki dan 🤞🥰
Manemoj mene su s 12tt samo vaginalno gledali, iduci pregled mi je bio s 15tt i tad su me prvi put preko trbuha, nije mi donijelo srecu,lezala sam u bolnici nakon toga 😂😂😁 sretno na pregledu, uzivaj sa svojom bebicom 🥰🥰🥰🥰
Dada i tebi sretno danas, da vidimo kolko je curka narasla 😊
Ruska a sta ako Kate ceka finale ljjns? 🤦🤦😂 Jel ti to palo napamet?
Tuma super je tapeta, sobica ce bit top,taman kakvu curka i treba imati 🤗
Ja sutra ponavljam jetrene enzime po 5.put 🤦 do sad su bili u padu ali me prekjučer sve svrbilo, a znam da nije dobro cim sam se probudila u 2 ujutro sa svrbezom na tabanima 🤦 tako da ocekujem porast sutra,samo se nadam da ce bit lagani a ne izvanserijski, vec vidim da cu poludit iducih 5mj 😅😅
Ceka! Zeli bit upucena u sve sta se sa Bahrom dogadja 😂😂😂 Uf, taj svrab 🥴🥴🥴 mene je izludjivao, a trajao je samo par dana. I to po sakama! Da me neko pito dal zelim milion kuna ili da se cesem, ja bi izabrala ovo drugo! Doslovno sam se po noci dizala i stavljala led na sake. I to bi pomoglo minutu valjda… Uzas! Ne znam dal ti onda moze prehrana sta pomoc? Il neke kreme? Mislim, ako ti traje duzi period… Kod mene su nalazi bili svi ok pa mi nisu ni imali sta dat
Nemoj da slucajno propusti Bahrin ples kad je vec docekala novu frizuru 😅😅🤣 mene nije nis svrbilo do prekjučer i onda je lagano krenulo,malo ruka malo noga malo saka sve po malo dok me nisu tabani probudili po noci,uzas xd a u bolnici su mi rekli da nije u pitanju kolestaza jer su mi enzimi svi ispod 100, i u blagom su padu, da se kao radi o nekoj blagoj leziji jetre na koju utjecu hormoni trudnoce a moguce da su i hormoni injekcija pogodovali svemu, ja nekako sumnjam u to i mislim da je riječ ipak o kolestazi jer se sjecam kako je mojoj seki to sve pocelo i trajalo i situacija je identična,znaci kao da je ona trudna prvi put je sve apsolutno isto, plus kaj to bukne u kasnijim tjednima, probala sam s prehranom ali nista, kupila sam si sirutku i kao da je malo bolje nakon sto ju popijem ali ni to ne traje vječno, vidjet cemo sutra kakvi su mi frendici,mozda me iznenade 😅 al da je grozno svakako je, nemos sekundu sjediti bez da se ne cohas po nekom dijelu tijela 🤦😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Matkiša bas lijepa crta 🥰🥳❤️
Sretno cure koje idu da vide svoje bebice ❤️❤️
👩🏽34god
Mattan jupiiiiiiiiii Cekaj, onda je l stvar u ketchupu? 😜
Sunflower dupliciiiii awwwww ❤❤ Jaaaa bi ❤
Ove neke divnice ovdje, hvala sta mislite na mene ❤❤ Stani, TirelessIvy ❤🐙❤ Meni je krvarenje stalo, jutros nema nista, mislim da cu iduci tjedan na kontrolu.
oharascarlett14@gmail.com
Bok lavice!
Ja dovela radnice u zg na tri dana na edukaciju i došla vještica u prvom bloku predavanja 🤪🤪🤪🤪🤪 idem se testirati u vinogradsku i sutra sam prijepodne u ri po stimulaciju 🤣🤣🤣 nije proslo ni 14 dana od aspiracije. Inace ciklus 33 dana a sad 27. Opet ce bit-sefica eskivira predavanja 🤣🤪🤪🤪
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Sbjelisi čini se da je! Ali vidjet ćemo još, ako ne uspije selim se kao naša Dada na ćevape 🙃🤩
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….
Ajmeeee🥰🥰🥰😍👏👏 cestitam ti!!!
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Nemoj da slucajno propusti Bahrin ples kad je vec docekala novu frizuru 😅😅🤣 mene nije nis svrbilo do prekjučer i onda je lagano krenulo,malo ruka malo noga malo saka sve po malo dok me nisu tabani probudili po noci,uzas xd a u bolnici su mi rekli da nije u pitanju kolestaza jer su mi enzimi svi ispod 100, i u blagom su padu, da se kao radi o nekoj blagoj leziji jetre na koju utjecu hormoni trudnoce a moguce da su i hormoni injekcija pogodovali svemu, ja nekako sumnjam u to i mislim da je riječ ipak o kolestazi jer se sjecam kako je mojoj seki to sve pocelo i trajalo i situacija je identična,znaci kao da je ona trudna prvi put je sve apsolutno isto, plus kaj to bukne u kasnijim tjednima, probala sam s prehranom ali nista, kupila sam si sirutku i kao da je malo bolje nakon sto ju popijem ali ni to ne traje vječno, vidjet cemo sutra kakvi su mi frendici,mozda me iznenade 😅 al da je grozno svakako je, nemos sekundu sjediti bez da se ne cohas po nekom dijelu tijela 🤦😂
Daaaa, uzaaaaas! Ja sam prije 2 godine dobila candidu na stopalu! Znaci, pakaaaaaaaaooooo! Nemos nekome opisat taj svrab! I jedino mi je prehrana pomogla( a i dovela liniju u red 🙂). A i ovo sad... Kad su hemaci krenuli svrbit, pa to je uzas! Po noci budjenje, mazanja, hladenje ledom.. Sad bar ne svrbe! Al onda su krenule sake svrbit.. Isto svi nalazi ok 🤷🏻♀️ i bas to, samo bi coho, coho, coho i coho! Jedino sam na sakama imala neke sitne plikove, nigdje drugdje ne al je svrbilo do bola. A Bahrin ples ne mogu docekat 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji