Danas imamo:
Plavimak/Pmak - 22.4. UZV, dvije gigantske bete
Dada31/D_Štoperica- 14tt curica, 22.4. UZV, 28.5. SONO
manemoj- 12tt, 22.4. UZV i Nifty
Osim toga, čekamo Nina92 da se javi, i Ruska1986 da se pokrene.
Za one koje su i na fejsu u grupi, ajde javite kad pinkfairydustrodi.
Sretno cure!!!
Sretno cure🙏🏻🌸
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
TirelessIvy drago mi je da si razjasnila situaciju s dr i nadam se da ćeš naći najbolju moguću opciju za dalje.
Mattan opa,čestitam,ovo čak i ja vidim,divna je
manemoj i Dada sretno na pregledima,bit će to sve super!
ribic znam da nije lako suočiti se sa činjenicom da morate na Ivf,ali jednom kad ti to sjedne,bude nekako lakše.
Ovo za Vinogradsku je super vijest i svaka im čast ako je tako.Meni je definitivno u ova luda vremena najveći strah da će prije aspiracije test na covid biti pozitivan i da ć e ti silni folikuli u meni pucati.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ne znam kod kojeg ginekologa ideš i jesi li u Hrvatskoj, ali to se tako ne radi.
Koliko je prošlo od inseminacije? Dva dana nakon prve bete vadiš drugu, kakvo crno naručivanje na slijepo?
Samo sam te čekala 😂😂😂
Ali da.. Luna odi u subotu opet izvadi betu ako imaš mogućnosti. Ako ne onda u ponedjeljak, i to je ok
Pa jel tebi ovo normalno? Naručiti ženu bez bete i onda je opet naručiti za tjedan dana, a pojma nemaš raste li beta, stagnira li, što se zbiva? Pa nismo ovdje amateri
I vadila je betu jučer, znači da sutra može opet.
💔💔💔
Mattan ❤❤❤

Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Matkisa ceestitam ti, crtica je odlicna, bit ce to super beta 🌸🙏🏻
ribic znamo dobro kako se osjećaš, ali samo idi hrabro dalje i doci ces do svoje bebice ❤ tu smo za tebe!
A sad malo o meni: ideeeem kuciiii sad kroz sat vremena🙌🏻🤗🤗 savovi skinuti....sve je dobro!
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Matkiša test je super,crta se bas lijepo vidi! Samo neka tamni ,zelim ti svu srecu ❤️
Manemoj i Dada, sretno danas na druzenju s bebicama, bit ce sve super 🥰🥰
👸37👨🏼🦱41
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
07/21 rođen dječak 🩵
08/25 fet blastice, 13dnt beta 994, 15dnt 2225
10/25 uzv 7+2 srce kuca ❤️
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ne znam kod kojeg ginekologa ideš i jesi li u Hrvatskoj, ali to se tako ne radi.
Koliko je prošlo od inseminacije? Dva dana nakon prve bete vadiš drugu, kakvo crno naručivanje na slijepo?
Samo sam te čekala 😂😂😂
Ali da.. Luna odi u subotu opet izvadi betu ako imaš mogućnosti. Ako ne onda u ponedjeljak, i to je ok
Pa jel tebi ovo normalno? Naručiti ženu bez bete i onda je opet naručiti za tjedan dana, a pojma nemaš raste li beta, stagnira li, što se zbiva?Pa nismo ovdje amateri
Znas i sama kakvi su doktori,glupo mi je da mu govorim kako da radi😝on ne sumnja toliko na vanmaternicnu jer kaze da nema nikakvog izljeva tekucine ali ipak...jeli normalno da je beta jos uvijek tako niska??
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Nego, pitanje za iskusne:
gdje je najbolje u Zg raditi ove pretrage preko uputnice:
ejakulat bakteriološkimikrodelecija Y kromosomaHLA tipizacija
Hvala!!!
Mi smo radili mikrodelecije na Rebru.
Za ovo drugo ti ne znam pomoći nažalost. 🤷🏻♀️
Matkiša, divnaaaa crta. 🥰🥰🥰 Očekujemo svakodnevni update 🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Matkisa ceestitam ti, crtica je odlicna, bit ce to super beta 🌸🙏🏻
ribicznamo dobro kako se osjećaš, ali samo idi hrabro dalje i doci ces do svoje bebice ❤ tu smo za tebe!
A sad malo o meni: ideeeem kuciiii sad kroz sat vremena🙌🏻🤗🤗 savovi skinuti….sve je dobro!
Baš lijepa vijest,želim ti brzi oporavak :)
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Samo sam te čekala 😂😂😂
Pa jel tebi ovo normalno? Naručiti ženu bez bete i onda je opet naručiti za tjedan dana, a pojma nemaš raste li beta, stagnira li, što se zbiva?Pa nismo ovdje amateri
Hahaha pa nije mi normalno ali baš razmišljam kako to da mi to sve znamo a ginekolog ne 😅🤷
Tko je tu lud?
Iako moje cure koje nisu MPO mislim da ni jedna nije vadila betu. Samo jedna koja je prokrvarila odmah nakon testa i ona je ponavljala ovako kao mi.
Doduše, ostale trudnice koje ja znam su saznale da su trudne sa 7, 8 tjedana pa se već sve na UZV vidilo 😊

👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji