Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….
čestitaaaaaam
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pa ovo je pozitivan test
Ako sad kreneš sa "a bi li to trebalo biti deblje/tanje na ovaj dan" izbacit ću te s foruma : kava :
Ouuu nouuu, koga ću onda gnjaviti 🙈🙈🙈
Priznajem da mi se sviđa i da mi je Top moja sjenica 🧡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sunny_ 💛💛
manemoj daaa, u pon. A inače bi već 9 dan ali sad je to nedjelja.. Svakako ću raditi svaki dan da vidim hoće tamniti :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pa ovo je pozitivan test
Ako sad kreneš sa "a bi li to trebalo biti deblje/tanje na ovaj dan" izbacit ću te s foruma : kava :
Ouuu nouuu, koga ću onda gnjaviti 🙈🙈🙈
Priznajem da mi se sviđa i da mi je Top moja sjenica 🧡
Je, baš lijepo izgleda. I... vadiš li betu u subotu ili u ponedjeljak, s obzirom da ti 9DNT pada u nedjelju
💔💔💔
Nego, pitanje za iskusne:
gdje je najbolje u Zg raditi ove pretrage preko uputnice:
ejakulat bakteriološki
mikrodelecija Y kromosoma
HLA tipizacija
Hvala!!!
💔💔💔
Ja sam sad zvala Vinogradsku - treba se testirati na covid prije prvog uzv-a (8. dan) ali ako sam pozitivna nastavlja se sve jedino zadnja dolazim na preglede i aspiracija je bez anastezije.
Tak da sam bar mirna da mi nece prekinut postupak ak sam slucajno pozitivna.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja sam sad zvala Vinogradsku - treba se testirati na covid prije prvog uzv-a (8. dan) ali ako sam pozitivna nastavlja se sve jedino zadnja dolazim na preglede i aspiracija je bez anastezije.
Tak da sam bar mirna da mi nece prekinut postupak ak sam slucajno pozitivna.
To je super vijest.
Da li onda i iskoriste jajne stanice ili ih eliminiraju? Čuli smo različite informacije...
💔💔💔
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ne znam kod kojeg ginekologa ideš i jesi li u Hrvatskoj, ali to se tako ne radi.
Koliko je prošlo od inseminacije? Dva dana nakon prve bete vadiš drugu, kakvo crno naručivanje na slijepo?
💔💔💔
Ne znam kod kojeg ginekologa ideš i jesi li u Hrvatskoj, ali to se tako ne radi.
Koliko je prošlo od inseminacije? Dva dana nakon prve bete vadiš drugu, kakvo crno naručivanje na slijepo?
Samo sam te čekala 😂😂😂
Ali da.. Luna odi u subotu opet izvadi betu ako imaš mogućnosti. Ako ne onda u ponedjeljak, i to je ok
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji