Danas imamo:
Plavimak/Pmak - 22.4. UZV, dvije gigantske bete
Dada31/D_Štoperica- 14tt curica, 22.4. UZV, 28.5. SONO
manemoj- 12tt, 22.4. UZV i Nifty
Osim toga, čekamo Nina92 da se javi, i Ruska1986 da se pokrene.
Za one koje su i na fejsu u grupi, ajde javite kad pinkfairydustrodi.
Sretno cure!!!
Sretno cure 🍀🍀
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Matkisa ceestitam ti, crtica je odlicna, bit ce to super beta 🌸🙏🏻
ribicznamo dobro kako se osjećaš, ali samo idi hrabro dalje i doci ces do svoje bebice ❤ tu smo za tebe!
A sad malo o meni: ideeeem kuciiii sad kroz sat vremena🙌🏻🤗🤗 savovi skinuti….sve je dobro!
Ajme hvala bogu da je sve završilo dobro koliko je moglo s obzirom na sve ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….
🎉🎉🎉🎉🎉🎉
BetaPlus
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
Matkišaaaaa woooohooooo 🤩
Drzim fige za dalje 🤞🤞🤞
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ne znam kod kojeg ginekologa ideš i jesi li u Hrvatskoj, ali to se tako ne radi.
Koliko je prošlo od inseminacije? Dva dana nakon prve bete vadiš drugu, kakvo crno naručivanje na slijepo?
Samo sam te čekala 😂😂😂
Ali da.. Luna odi u subotu opet izvadi betu ako imaš mogućnosti. Ako ne onda u ponedjeljak, i to je ok
Pa jel tebi ovo normalno? Naručiti ženu bez bete i onda je opet naručiti za tjedan dana, a pojma nemaš raste li beta, stagnira li, što se zbiva?Pa nismo ovdje amateri
I vadila je betu jučer, znači da sutra može opet.
Hahaha pa nije mi normalno ali baš razmišljam kako to da mi to sve znamo a ginekolog ne 😅🤷
Tko je tu lud?
Iako moje cure koje nisu MPO mislim da ni jedna nije vadila betu. Samo jedna koja je prokrvarila odmah nakon testa i ona je ponavljala ovako kao mi.
Doduše, ostale trudnice koje ja znam su saznale da su trudne sa 7, 8 tjedana pa se već sve na UZV vidilo 😊
Ma neznam ni ja vise tko je ovdje lud🤦🏻♀️Valjda zna neki k....vec je 40 godina ginekolog🤷🏻♀️Mislim da cu cekati do srijede do ultrazvuka pa kako Bog da🙏
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Stani super vijesti, drago mi je da je sve ok 🍀🥰🥰
BetaPlus
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
ribic da, u Vinogradskoj te aspiriraju neovisno o covidu, iako bez anestezije. Medutim, koliko je meni poznato, ne rade oplodnju. Dakle postupak propada.
Nego, zanimljivo je da sam ja u Vinogradskoj radila i histeroskopiju i pitala sto ako sam pozitivna na covid, da li mi onda rade bez anestezije i anesteziologica me pogledala kao da sam luda i rekla zasto bi radili bez anestezije pobogu?
Tako da ista bolnica razlicita politika na odjelima.
Tko ce ga vise znat...
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Znaci ginekolog je sad javio da je beta 101,zato se jos nista nije vidjelo..narucio me opet za srijedu..ali ipak je rekao da se jos ne moze iskljuciti vanmaternicna trudnoca..nadam se da ce sve biti u redu🙏
Ne znam kod kojeg ginekologa ideš i jesi li u Hrvatskoj, ali to se tako ne radi.
Koliko je prošlo od inseminacije? Dva dana nakon prve bete vadiš drugu, kakvo crno naručivanje na slijepo?
Samo sam te čekala 😂😂😂
Ali da.. Luna odi u subotu opet izvadi betu ako imaš mogućnosti. Ako ne onda u ponedjeljak, i to je ok
Pa jel tebi ovo normalno? Naručiti ženu bez bete i onda je opet naručiti za tjedan dana, a pojma nemaš raste li beta, stagnira li, što se zbiva?Pa nismo ovdje amateri
Hahaha pa nije mi normalno ali baš razmišljam kako to da mi to sve znamo a ginekolog ne 😅🤷
Tko je tu lud?
Iako moje cure koje nisu MPO mislim da ni jedna nije vadila betu. Samo jedna koja je prokrvarila odmah nakon testa i ona je ponavljala ovako kao mi.
Doduše, ostale trudnice koje ja znam su saznale da su trudne sa 7, 8 tjedana pa se već sve na UZV vidilo 😊
Ma neznam ni ja vise tko je ovdje lud🤦🏻♀️Valjda zna neki k….vec je 40 godina ginekolog🤷🏻♀️Mislim da cu cekati do srijede do ultrazvuka pa kako Bog da🙏
Pa osim vanmaternicne moze bit i biokemijska.. Koji ti je danas dpo? Ja bi isto izbadila sutra betu da se umirim ako se udupla..
Mattane ❤️❤️❤️🙏🙏🙏😍
Manemoj.. Meni je gledao svaki put do sad vaginalno, sljedeci put bi trebala preko trbuha tek 🙃 i jedva cekam dosta mi je cackanja vise 🤮
stani, woooohoooo!! Znam da će ti faliti ležanje u bolnici.
Luna55, šta te briga kakvi su doktori, ti preuzmi odgovornost za svoje zdravlje i za svoju bebu. Nisi mi odgovorila kad je bila inseminacija, ne možemo bez te informacije komentirati betu.
A ti betu izvadi opet sutra, tko te sprečava. Barem privatnika ima (ako si u Hrvatskoj).
Nema nikakve veze izljevi sa vanmaterničnom, cure su znale imati izljeve i urednu trudnoću, znale su ne imati ništa i vanmaterničnu. Znam nekoliko cura koje su izgubile trudnoće u visokim tjednima (jedna i u 40tt) jer su ih doktori nonšalantno vodili, ne treba se držati pijan plota sve što oni kažu, pogotovo kad je rizično.
Žao mi je ako sam malo gruba, ali previše sam loših priča čula.
ma2013, hvala!
manemoj, pa žena je u MPO priči, na inseminacijama, onda je valjda vodi specijalac a tad postoje neke procedure. Ako je ovo spontana trudnoća, onda je to drugi par cipela, ali nije to rekla.
💔💔💔
Samo sam te čekala 😂😂😂
Tko je tu lud?
Ma neznam ni ja vise tko je ovdje lud🤦🏻♀️Valjda zna neki k….vec je 40 godina ginekolog🤷🏻♀️Mislim da cu cekati do srijede do ultrazvuka pa kako Bog da🙏
Oprosti,a gdje si bila u postupku?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji