Tuma e to sam zaboravila da napišem. Jeste. Ispravice račun. Mislim da mu je zbog toga bilo najviše neprijatno
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Za sve koje su pitale, AuroraB je dobro, malo se makla od foruma. Javit će se ovih dana.Mtbhvala za sve sto pises i vodis za forum 💛💚
Dobar način da mi kažeš da sam tebe zaboravila staviti na popis. Hvala
Ma nee 😂😂 ja jos ne znam gdje sam, od HSG nije prosao ni jedan dan da me nes ne boli, prvo od toga a onda upala mjehura vec tri tjedna, nastavljam i dalje iducih 12 dana zajedno s vaginaletama jer nalaz nije bolji. Javim se za popis kad dogovorim konzultacije jos negdje samo da stane upala 👏
Citam sve i saljem svima veliku podrsku na putu gdje god sa ste trenutno❤️
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Women_name budem 🥰 pa imam još stvari za obaviti, ali ajd ništa veliko i što uzima puno vremena 😊
TirelessIvy e super, neka. Ne bi bilo u redu drugačije. Nadam se da će vam idući postupak donijeti sreću 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Za sve koje su pitale, AuroraB je dobro, malo se makla od foruma. Javit će se ovih dana.
Ako se cujes s njom, pozdravi ju ❤ i da, Nina se nije javila ili ?🤔
Prenijela sam joj da fali čoporu i rekla je javiti se prvom prilikomNina se ne javlja, ne znam je li itko u kontaktu sa njom.
Hm.. Valjda je sve ok 🤔
A da se ti javiš svom dr M, popričaš s njim i uz put ga pitaš kako tvoja prijateljica Nina?
I pitam ga di je zabio te embrije kad ovaj moj mali embrij ne zeli van? 😂😂😂
E, možda su ti stavili embryoglue gratis pa se mala Kate ne može odlijepiti? Možda te zato toliko i mlati
Vrlo lako! 😂😂😂 ona jadna pokusava al djaba 😂😂😂
A mene Gić mulja da zametak svejedno može odšetati do mioma i ako se koristi embryoglue. Pih, reći ću ja njemu da se Kate ne može otkobeljati ni 8 i po mjeseci kasnije, i nek samo on meni toga štrcne duplu dozu
😂😂😂😂😂😂😂
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
TirelessIvy nadam se da će ipak naći nešto kod supruga. Od živciranja, znam da nemam koristi, čekati ćemo taj 4.5 kad mu je zakazan MTesa pa ćemo vidjeti...
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Jutro! Sinoc pala temp i evo jutros (12 dpo) kao po spagici dosla menga. Nadala sam se cudu i da cu zadnjem prirodnom ciklusu pred ivf ostati trudna ali od cuda nazalost nista.
Ok sam ali ono. Sad tek shvacam da krece ivf (iako su mi lijekovi u frizideru) i pocinje me loviti panika. Corona, anastezija, bol, reakcija uopce na stimulaciju, rezultat, kako uskladit sve s poslom....
I tak 🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro! Sinoc pala temp i evo jutros (12 dpo) kao po spagici dosla menga. Nadala sam se cudu i da cu zadnjem prirodnom ciklusu pred ivf ostati trudna ali od cuda nazalost nista.
Ok sam ali ono. Sad tek shvacam da krece ivf (iako su mi lijekovi u frizideru) i pocinje me loviti panika. Corona, anastezija, bol, reakcija uopce na stimulaciju, rezultat, kako uskladit sve s poslom….
I tak 🙈
ribic tvoje čudo tek stiže 🥰🤗 znam kako se osjećaš, ali ti to možeš! Samo hrabro i držim fige da ti je ovo zadnja menga u idućh godinu dana 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Ok sam ali ono. Sad tek shvacam da krece ivf (iako su mi lijekovi u frizideru) i pocinje me loviti panika. Corona, anastezija, bol, reakcija uopce na stimulaciju, rezultat, kako uskladit sve s poslom….
I tak 🙈
Ribic i meni je bilo slično, prvo se nadala da će inseminacije upaliti iako znam statistiku pa onda probali par mjeseci prirodno i baš taj period od cca pola godine mi je trebao da mi sjedne da idemo na Ivf i da je to naša borba..bit će sve lakše vjerujem nakon prvog puta..isto me korone bilo jako strah da sve ne propadne..ja sam za prvi put ipak uzela bolovanje da se sačuvam, vodili su me kao prijetecu hiperstimulaciju pa na tu foru mi je moja soc gin dala, na taj način sam eliminirala malo strah od zaraze i u miru bila koliko je moguće kad se pikaš prvi put..anesteziju uglavnom zaista ljudi dobro podnose a koliko sjećam u bolnici si i tamo je to rutina gdje s iskustvom velikim to rade..teško je prihvatiti al jednom kad krene skužit ćeš da je zapravo najteže to iščekivanja i strah od neuspjeha a to je izazov na koji se teško pripremiti i čak se ne treba protiv njega boriti već prihvatiti kao dio ove lavovske priče..dat si za pravo da ima loših dana, isplakati se i onda je lakše ići dalje..sorry na dugom postu, htjela sam ti rec par riječi jer ko da sam svoje osjećaje ususret prvom postupku pročitala u tvom postu
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
I taaak dođemo doma, kaže muž da mu nekak vruće i da mu curi nos. Temperatura 37,1. Odma mi nije dobro bilo 🙀 nadam se da je samo prehlada i da neću opet u 4 mjeseca drugi put prolazit kroz koronu 😣 zapravo nadam se da neću ništa pokupit kj god bilo. S kuhala sam mu čaj, med, limun, spakirala lijekove i oterala ga u drugu sobu da tamo kiše i kaslje 💁♀️
Joooj, nadam se da ce se muz brzo oporavit i da je to nest prolazno. Frendica mi je imala glavobolju, proljev i temp i drzalo ju jedan dan. A tako i kolegicu joj na poslu. Neke viroze haraju...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Women_name meni se prvi put nije ništa odvojilo, al tad mi nisu bili ni dobri uzorci, tako da vjerujem da će ovaj put biti dobri.
Aha, otišli su već, znači na 1 dan su došli. Jesi nosila nove hlače? 🥰
A koju sobu si našla? Gdje? Meni je sve spremno, evo dns je bio i majstor za tapete, ormar je složen…. Još samo muž mora složit komodu s prematalicom i kinderbet, al kinderbet ionako ide u našu sobu… Stavit ću sliku tapeta da vidite 😊
A ma nije, nisam još čula za slučaj da u par mj 2 puta ljudi obole. Vj je neka prehlada, al nek si ga potjerala u drugu sobu. Jer i zbog pregleda ne smiješ imati povišenu temperaturu a i malo ti je ostalo, bolje izbjeći sve što možeš 😅
Evo tapeta za sobu 🥰
https://ibb.co/c81MfhT
Jedino me steker nervira, baš je u mjesecu, nije mogao biti na nekom drugom mjestu 😭
Super ti izgleda sobica 🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji