Manemoj u prosloj trudnoci su me vec sa 12tj gledali preko trbuha, a sad dr. nije ni prestao vaginalno, gleda mi svaki put cerviks tako i ovoje. Plus preko trbuha bebu i posteljicu, protoke...
Ruska pa dobro, hocete se vas dvije odvojiti? Sutra je petak, mislim da Kata zeli vikend samo za sebe i dernek. I ocito voli LjNS. 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Manemoj u prosloj trudnoci su me vec sa 12tj gledali preko trbuha, a sad dr. nije ni prestao vaginalno, gleda mi svaki put cerviks tako i ovoje. Plus preko trbuha bebu i posteljicu, protoke…
Ruska pa dobro, hocete se vas dvije odvojiti? Sutra je petak, mislim da Kata zeli vikend samo za sebe i dernek. I ocito voli LjNS. 😂
🤷🏻♀️🤭 vidis da se zaljepila za mene i ne mrda, ljubi ju majka! 😂😂 ja nekako imam filing da je sutra taj dan(ne znam zasto) pa cemo da vidimo 😎 joj, jedva cekam da vam javim da je kraljica konacno vani 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Zivim u Svicarskoj,tu sam i radila inseminaciju..zadnja menga je bila 18.03. a inseminacija 30.03.
Nazalost beta od 100 je premala za taj dan da bi ishod bio dobar.. Vidjeli smo ovdje milion slucajeva betica i nepravilnog rasta i skoro svaka je na kraju neslavno zavrsila kroz 12 tjedana.. Uvijek postoji nada ali ja sam vec postala realna koliko puta amo ovdje proslavili pa na kraju tuga... Treba bit realan od starta..
Ako je vanmaternicna stvarno je beta mala da bi napravila neku stetu.. Ako imas priliku izvadi je sutra cisto da vidis da li je vec sama u padu..
Manemoj u prosloj trudnoci su me vec sa 12tj gledali preko trbuha, a sad dr. nije ni prestao vaginalno, gleda mi svaki put cerviks tako i ovoje. Plus preko trbuha bebu i posteljicu, protoke…
🤷🏻♀️🤭 vidis da se zaljepila za mene i ne mrda, ljubi ju majka! 😂😂 ja nekako imam filing da je sutra taj dan(ne znam zasto) pa cemo da vidimo 😎 joj, jedva cekam da vam javim da je kraljica konacno vani 😂😂😂
Kolko ju cekamo i zovemo danima, imam filing da cu ja svima slagati kad mi je termin stavit tjedan dana iza da me ne sataru ljudi svaki dan s ovim jesi rodila 🤪🤪
Kad god dosla Kata dobro dosla samo nek sve bude kako treba ❤️❤️❤️🤗💐🌸
Upravo mi na radiju svirala ona naša slavonska pjesma "heeej Kato moje zlato sjedi do meneeee hej da bećarsko srce ne veneee" ako to nije znak onda ne znam što je! 💛💛💛💛💛
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kolko ju cekamo i zovemo danima, imam filing da cu ja svima slagati kad mi je termin stavit tjedan dana iza da me ne sataru ljudi svaki dan s ovim jesi rodila 🤪🤪
😂😂😂😂😂 ma cak meni lako za mene i ljude, ali muz mi vec puca po savovima 😂😂😂 ja se navecer okrenem u krevetu, a on se vec dize oblacit 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
😂😂😂😂😂 ma cak meni lako za mene i ljude, ali muz mi vec puca po savovima 😂😂😂 ja se navecer okrenem u krevetu, a on se vec dize oblacit
Dobro si ga istrenirala :)Btw jel te frka malo ili ništa?Jel planiraš epiduralnu?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Upravo mi na radiju svirala ona naša slavonska pjesma "heeej Kato moje zlato sjedi do meneeee hej da bećarsko srce ne veneee" ako to nije znak onda ne znam što je! 💛💛💛💛💛
Ma, ocito neka diva 😂😂😂 i ja bi vise da sjedne do mene! Il bar legne, u pocetku 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
U Vinogradskoj se sve normalno odraduje - postupak. Nije da ih vade zato da ostanu u meni nego da oplode dalje. Jedino transfer ne ide u tom ciklusu nego tek u iducem.
Znaci nema propadanja.
Anastezije nema jer to nije nuzan zahvat i da ne moze bez istog (i bez anastezije) pa kao nece anesteziolog izaci kod pozitivnih pacijenata...
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Stani super da ides kuci, vjerujem da je uzas bilo lezati u bolnici ali bitno da je sve uspješno prošlo, kako se drzis psihički?
Mattan odlicno,vidjela se crta i prije nego sam otvorila sliku 🤗 drzimo fige da bude deblja svaki dan 🤞🥰
Manemoj mene su s 12tt samo vaginalno gledali, iduci pregled mi je bio s 15tt i tad su me prvi put preko trbuha, nije mi donijelo srecu,lezala sam u bolnici nakon toga 😂😂😁 sretno na pregledu, uzivaj sa svojom bebicom 🥰🥰🥰🥰
Dada i tebi sretno danas, da vidimo kolko je curka narasla 😊
Ruska a sta ako Kate ceka finale ljjns? 🤦🤦😂 Jel ti to palo napamet?
Tuma super je tapeta, sobica ce bit top,taman kakvu curka i treba imati 🤗
Ja sutra ponavljam jetrene enzime po 5.put 🤦 do sad su bili u padu ali me prekjučer sve svrbilo, a znam da nije dobro cim sam se probudila u 2 ujutro sa svrbezom na tabanima 🤦 tako da ocekujem porast sutra,samo se nadam da ce bit lagani a ne izvanserijski, vec vidim da cu poludit iducih 5mj 😅😅
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji