Danas imamo:
Plavimak/Pmak - 22.4. UZV, dvije gigantske bete
Dada31/D_Štoperica - 14tt curica, 22.4. UZV, 28.5. SONO
manemoj - 12tt, 22.4. UZV i Nifty
Osim toga, čekamo Nina92 da se javi, i Ruska1986 da se pokrene.
Za one koje su i na fejsu u grupi, ajde javite kad pinkfairydust rodi.
Sretno cure!!!
💔💔💔
TirelessIvy, baš jako jako navijam da uspiješ ići dalje. Super je da si bila tako iskrena i direktna, nemamo mi vremena za zajebavanje. Razmisli i da pređeš kod drugog doktora unutar klinike, ti zaslužuješ najbolji mogući pristup.
Super da si sredila i plaćanje.
Rina89, super vijesti!!
Jana85, gotovo ti je, sad si i ti na listi.
ribic, jasno nam je svima kroz što prolaziš. I tu nadu da ćeš ipak izbjeći, i strah od onog što te čeka. Iz mog iskustva, pikanje je puno manje strašno nego što sam očekivala. I čitav proces je zapravo dosta OK. Gadno je samo ono nakon transfera - čekanje. A to si se ispraksirala otkad piškiš LH testove.
I, kao što smo već i pisale ovdje, ja sam odahnula otkad sam u postupcima jer napokon znam da sad dajem sve od sebe. Pa ako upali, upali.
💔💔💔
Ribic Hvala curke na lijepim rijecima. Toliko je lakse kad znas da nisi pale sam na svijetu u svemu ovome.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Tuma sobica je divnaaaaa
TirelessIvy drago mi je da si koliko toliko uspjela rasčistiti situaciju sa doktorom i klinikom i da ćete normalno porazgovarati uživo. Tužno je da se prvo moraju dogoditi negativne stvari kako bi doktor poceo slušati. Ja se nadam da ćete se uspjet dogovoriti i sa novim planom krenuti u postupak ❤️
ribić žao mi je. Uz ovaj čopor lavica i postupak će biti lakši. Želim ti puno sreće i nek uspije iz prve
Svim curama koje danas nešto imaju, SRETNOOOO 🥰🥰🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jutro! Sinoc pala temp i evo jutros (12 dpo) kao po spagici dosla menga. Nadala sam se cudu i da cu zadnjem prirodnom ciklusu pred ivf ostati trudna ali od cuda nazalost nista.
Ok sam ali ono. Sad tek shvacam da krece ivf (iako su mi lijekovi u frizideru) i pocinje me loviti panika. Corona, anastezija, bol, reakcija uopce na stimulaciju, rezultat, kako uskladit sve s poslom….
I tak 🙈
Ribic biti ce sve ok! To je normalan proces. I ja sam se tako nadala cudu kao zadnji ciklus, i naravno da sipak. Ali cim si das prvu inekciju skuzis da nije uopce strasno i proleti ti mjesec. Malo sad kad se vratim mjesec mi nikad nije brze proletio nego u stimulaciji..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sretno curke na uzv 🥳🥳🥳
Tuma tapete su san snova ☁️☁️☁️☁️☁️ Soba će biti prekrasna 💛
Ribic a miša mu, znam kako se osjećaš, nažalost većina nas zna taj ubedirani osjećaj, ali isto tako znamo da će proći :) već za par dana bit ćeš spremna za dalje 🥰🥰🥰🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
RibicHvala curke na lijepim rijecima. Toliko je lakse kad znas da nisi pale sam na svijetu u svemu ovome.
Eh, da barem jesi Pale sam na svijetu
Ali eto, ima nas ovdje na lopate, a tko zna koliko nas još čita i ne javlja se. Nisi sama, jako te dobro razumijemo
💔💔💔
Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….
Pa ovo je pozitivan test
Ako sad kreneš sa "a bi li to trebalo biti deblje/tanje na ovaj dan" izbacit ću te s foruma : kava :
💔💔💔
Ipak sam pišnula 🙈 kažu tko ramo rani prvi test pravi haha Evo ga 6dnt….
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Ajmeeeeeee tako sam jako sretna zbog tebe 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Nek tamni školski 🤞🏻
Ti Itako vadis betu za 3 dana jel tako pa nećeš morati dugo čekati?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji