Women_name meni se prvi put nije ništa odvojilo, al tad mi nisu bili ni dobri uzorci, tako da vjerujem da će ovaj put biti dobri.
Aha, otišli su već, znači na 1 dan su došli. Jesi nosila nove hlače? 🥰
A koju sobu si našla? Gdje? Meni je sve spremno, evo dns je bio i majstor za tapete, ormar je složen.... Još samo muž mora složit komodu s prematalicom i kinderbet, al kinderbet ionako ide u našu sobu... Stavit ću sliku tapeta da vidite 😊
A ma nije, nisam još čula za slučaj da u par mj 2 puta ljudi obole. Vj je neka prehlada, al nek si ga potjerala u drugu sobu. Jer i zbog pregleda ne smiješ imati povišenu temperaturu a i malo ti je ostalo, bolje izbjeći sve što možeš 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Women_name meni se prvi put nije ništa odvojilo, al tad mi nisu bili ni dobri uzorci, tako da vjerujem da će ovaj put biti dobri.
A koju sobu si našla? Gdje? Meni je sve spremno, evo dns je bio i majstor za tapete, ormar je složen…. Još samo muž mora složit komodu s prematalicom i kinderbet, al kinderbet ionako ide u našu sobu… Stavit ću sliku tapeta da vidite 😊
A ma nije, nisam još čula za slučaj da u par mj 2 puta ljudi obole. Vj je neka prehlada, al nek si ga potjerala u drugu sobu. Jer i zbog pregleda ne smiješ imati povišenu temperaturu a i malo ti je ostalo, bolje izbjeći sve što možeš 😅
Evo tapeta za sobu 🥰
https://ibb.co/c81MfhT
Jedino me steker nervira, baš je u mjesecu, nije mogao biti na nekom drugom mjestu 😭
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
A koju sobu si našla? Gdje? Meni je sve spremno, evo dns je bio i majstor za tapete, ormar je složen…. Još samo muž mora složit komodu s prematalicom i kinderbet, al kinderbet ionako ide u našu sobu… Stavit ću sliku tapeta da vidite 😊
Jesaaaam nosila sam ih vidiš nisam se sjetila slikat kak sam obećala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ evo sutra kad se probudim. Ali super su udobne, baš mi se sviđaju 😍😍 da bili su na jedan dan, seka je išla u bolnicu na pregled. Pa ja sam htjela bellamy ines sobu onaj komplet iz Babylanda ali imaju samo dostupni komodicu odmah 😣 ostalo se čeka 12 tjedana! Onda su mi moji danas uzeli onaj Bellamy goodnight kinderbet i komodicu, a s vremenom ću si tražit još nekakav dodatan ormar u tom stilu. Nama je soba još uvijek u izradi, evo knauf se stavlja tako da nemamo još ništa. Planirala sam da će u tu sobu bit kimbic i sve stvari za bebu, a dobili smo onaj next to me krevetic za pokraj kreveta u našoj sobi pa planiramo ovaj tjedan sredit taj kut sobe gdje će u početku biti s nama, za njezinu sobicu se nadam da će bit gotova do termina 🙈 zeznulo nas je vrijeme jer smo nadogradivali kuću 😏😏😏😏 gdje si ti uzimala? 😁😁😁 Slikaj nam obavezno! A za koronu, nadam se da! Kaže mi da sam bezobrazna kj sam ga ostavila samog da spava, jadnicak, a kaj ću mu ja 🤣😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sunny evo me, hvala mnogo na pitanju..prvo I tebi da kažem da sam se sva najezila kada sam procitala sa uskoro krecete. Držim sve prste na rukama i nogama prekrstene za vas!!! 🤞🤞🤞 sve čitam, ali opet ne stižem da pišem. Posao me opet ubija, al opet mahom su dobre, lepe stvari, a ja onda ne mogu da ih otaljam već radim sa šestoro.
Izvinjavam se sto nisam zapamtila nick one devojke kojoj je, očigledno potpuno neupućena doktorka rekla da zbog malih testisa kod muža joj verovatno neće moći da se nađe ništa, a oni vec imaju dete. To su gluposti. To samo znaci da kod njega u svakom slučaju postoji spermogeneza i sazrevanje spermija. Ja sam sigurna da ce tu biti materijala za ICSI. Nadam se da čita ovo i da se ne sekira
Ja sam razgovarala sa doktorom telefonom juče. Bilo je, onako, čupavo. Ja sam inace kod takvih stvari vrlo direktna, ništa ne uvijam kao Nemci i bez mnogo emocija. Napisala sam spisak i to još podelila na stavke gde su sve gresili: pre postupka, za vreme i posle i samo fakte. Prvo se bas onako agresivno branio, kao mu nije bilo jasno, ali posle je čini mi se počeo da sluša. Ja sam mu na kraju samo rekla da znam da su nama šanse male i da imam utisak da čim prodjem kroz vrata on me gleda kao '40 plus, nizak AMH slučaj' i da se uopšte ne trudi. Posle toga je malo okrenuo ploču. Izvinio se, rekao da su ovakvi pacijenti kao ja bas njegova specijalnost i da naravno da želi da ostvarimo trudnoću. Našao je termin 30. Aprila i tada ćemo da razgovaramo šta dalje. Videću na osnovu toga šta kaže da li da ostanemo tu. Meni se realno ne menja, jer je menjanje opet gubljenje vremena, posebno sa donorom (treba uraditi novi prepis kod notara, transfer uzorka u drugu kliniku, dobiti u drugoj klinici novi termin...) jedan ciklus pauze mogu da podnesem. Doktor je rekao da svakako čak i kada je mala stimulacija on pravi po ciklus pauze između...onako realna sam, imam drugu kliniku već spremnu, gde bi verovatno mogla u proces u junu
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Evo tapeta za sobu 🥰
https://ibb.co/c81MfhT
Jedino me steker nervira, baš je u mjesecu, nije mogao biti na nekom drugom mjestu 😭
Joooj baš je preljepoo. To s Magis Wall? I ja sam planirala tamo uzeti nekakvu tapetu za zid 😍😍😍 prekrasne su
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dada nikako tebi da pišem- pa prelepe vesti za curicu. Zao mi je zbog mučnina ali sigurna da se sa time herojski nosiš. Javi obavezno sutra posle pregleda vesti ❤❤❤
Sbjelisi, Tanja, MTB, blacksheep generacije mislim na vaš mnogo i navijam i dalje iz sveg srca. Mi smo momcad za maratone 😁 i to očigledno maratonske štafete 🤪 vrlim vas mnogo
Bela obradovala sam se tvom čudu beskrajno! Nekako je bas tako i trebalo da bude. Samo hrabro dalje ❤❤❤
Ruska e brate, kamo Kate? Ajde bre vise :) koji je vec ovo produžetak? 😆
Jel se neko mozda skoro čuo sa Nikittom? Nedostaje...
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Ja sam se sad uplašila, napipala sam kvržicu na lijevoj dojci, tj odmah uz bradavicu na areoli, onako kao glava od šibice, čvrsto i vidi se minimalno izbočenje na koži 😒 pojma nemam što da mislim i na kakve se promjene treba zabrinuti, tj kako i gdje se nalazi kvržica u slučaju nekog karcinoma?
Tako sam i ja bila puna 'kvrzica' koje sam si napipala, majke mi ja sam se toliko bojala ici na ultrazvuk jer sam puno simulacija prosla i popila Puuno estrofema u zivotu da sam bila uvjerena 99 posto da nesto ne valja, kad ono na ultrazvuku niti jedna cista sve su to bile zlijezde i odlucila sam se vise ni ne pipati toliko 'detaljno' jer svasta napipam, bolhe cu ako treba 2 puta godišnje ici na ultrazvuk jer inace vec imam rak i googlam 🥴🙈🙈🙈…
Svakako se naruci na ultrazvuk po mogućnosti privatno da ne cekas dugo, ja, sam ultrazvuk dojki platila 200kn…
Ja realno napipam rebra jer nema mesaaaa tu 🤷♀️😂😂😂
Daa, već mi je uzv u planu, ali savjetovali su mi taj period od 3 mj poslije stimulacije da se ne ide… Taman mi je to isteklo sada :) Sa ću pričekati betu da vidim jel se primilo što 💛
MTBica mislim da nije, potpuno je bezbolno i ne izgleda ništa upaljeno ni crveno.. A zapravo u svim tim brošurama nitko baš ne objasni kako se ta kvržica osjeti pa je sigurnjak otići na pregled…
A doktoru ću svakako spomenuti…
Anhaaa
To je ono kad nema materijala za snimanje 😂😂😂😂😂😂
Nije ni kod mene nista bolje..
Iskreno nadala sam se da cu bar koju kilu nabacit jer SVI koje poznam su mi rekli da cu se UDEBLJAT od simulacija, da ce mi sise narasti, kosa se prorijediti (a nje sve vise😂) i svasta nesta..
Brdo simulacija a ja na ISTOJ kilazi od srednje skole.. I grudi prate tu 'velicinu' 🙈🥴🥴..
Tako sam se i ja nadala da ću dobit i na kilaži i na grudima kroz postupke. Na kilaži ništa, a grudi se poslije ispušu. 😄 A isto su mi govorili da ću se udebljati.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Women_name lijepa je komoda i krevetić, morala sam guglati, sviđa mi se jako😍😍 slikaj sutra onda hlače da vidimo 😊 a da, seka je za pcos išla.... Ma stići ćete sve do termina 😊 Mi smo našu prefarbali, evo dns tapetu stavili i novi laminat. Sad još samo čekam da muž kinderbet i komodu složi pa je sve spremno, to će valjda za vikend . 😊 Da, tapeta je magis wall 🥰 imaju baš predivnih tapeta, velik izbor... Ja sam ormar i komodu uzela u Lucaso baby shop na Maksimirskoj, a kinderbet u Lesnini, slikat ću kad sve bude gotovo. .. U sobu planiram jedan krevetić staviti kao kućica što izgleda, al to nema potrebe još sad kupovati. Mislila sam i ja taj next to me uzet u našu sobu al vjerujem da će spavat s nama minimalno 1 god pa smo uzeli kinderbet i gotovo, a u sobu će onda krevetić.
TirelessIvy drago mi je da si iskreno popričala s doktorom i nadam se da će sad unijeti neke promijene. A jel ti sredio i račun?
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Naši testovi na koronu stigli negativni, što znači da ćemo u petak na aspiraciju. 😊
Tiki super da je sve uredu!
Dada, manemoj uživajte sutra. 🙂
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Women_name lijepa je komoda i krevetić, morala sam guglati, sviđa mi se jako😍😍 slikaj sutra onda hlače da vidimo 😊 a da, seka je za pcos išla…. Ma stići ćete sve do termina 😊 Mi smo našu prefarbali, evo dns tapetu stavili i novi laminat. Sad još samo čekam da muž kinderbet i komodu složi pa je sve spremno, to će valjda za vikend . 😊 Da, tapeta je magis wall 🥰 imaju baš predivnih tapeta, velik izbor… Ja sam ormar i komodu uzela u Lucaso baby shop na Maksimirskoj, a kinderbet u Lesnini, slikat ću kad sve bude gotovo. .. U sobu planiram jedan krevetić staviti kao kućica što izgleda, al to nema potrebe još sad kupovati. Mislila sam i ja taj next to me uzet u našu sobu al vjerujem da će spavat s nama minimalno 1 god pa smo uzeli kinderbet i gotovo, a u sobu će onda krevetić.
TirelessIvy drago mi je da si iskreno popričala s doktorom i nadam se da će sad unijeti neke promijene. A jel ti sredio i račun?
Znači ti si spremna samo čekaš 😍😍😍😍 bit će bebici baš lijepo. Kad bude gotovo slikaj nam 🥰🥰🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️