Za sve koje su pitale, AuroraB je dobro, malo se makla od foruma. Javit će se ovih dana.
Ako se cujes s njom, pozdravi ju ❤ i da, Nina se nije javila ili ?🤔
Prenijela sam joj da fali čoporu i rekla je javiti se prvom prilikomNina se ne javlja, ne znam je li itko u kontaktu sa njom.
Hm.. Valjda je sve ok 🤔
A da se ti javiš svom dr M, popričaš s njim i uz put ga pitaš kako tvoja prijateljica Nina?
I pitam ga di je zabio te embrije kad ovaj moj mali embrij ne zeli van? 😂😂😂
E, možda su ti stavili embryoglue gratis pa se mala Kate ne može odlijepiti? Možda te zato toliko i mlati
Vrlo lako! 😂😂😂 ona jadna pokusava al djaba 😂😂😂
A mene Gić mulja da zametak svejedno može odšetati do mioma i ako se koristi embryoglue. Pih, reći ću ja njemu da se Kate ne može otkobeljati ni 8 i po mjeseci kasnije, i nek samo on meni toga štrcne duplu dozu
Ma mulja 😂😂😂😂 reci mu:samo lijepi, brate 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
manemoj sretno sutra ,čeka vas veliki dan 🥰🥰🥰🥰
Ja sam u 10 naručena, već me nervoza hvata iako sam ovih dana baš bila opuštena što se tiče nervne strane mene…
I dalje mi užasno muka i to cijeli dan ,ali sve rjeđe povraćam.
Ne mogu spavati nikako,kako god se namjestim …..ali ok ,beba izvoljeva, to je tek početak 🤗❤
Joooj ja sam sutra u 14:30. Do sad sam uvijek bila naručena oko 9 ujutro i to mi bilo super.. sutra ću do termina izluditi 😱😱😱
Ali ajde.. samo nek kaže da je sve ok 😉
I ti si sutra jelda?
Daaa ja sam sutra oko 10....Što znači da do 12 neću doći na red 😅😅😅 ali nema veze ,taman se probudim, spremim i idem :)
Jedva čekam, da vidim što ova moja mala izvoljeva, kako je krenula bit će nam ko Kate 😅😅😅
endometrioza
Nije bed, budemo kasnije nekako izvukli bebača vani, naučit ćemo od tebe i Kate kako se to radi. Samo da za početak ostane TAMO GDJE MU SE REKLO!!!
💔💔💔
Ja sam u 10 naručena, već me nervoza hvata iako sam ovih dana baš bila opuštena što se tiče nervne strane mene…
Ne mogu spavati nikako,kako god se namjestim …..ali ok ,beba izvoljeva, to je tek početak 🤗❤
Joooj ja sam sutra u 14:30. Do sad sam uvijek bila naručena oko 9 ujutro i to mi bilo super.. sutra ću do termina izluditi 😱😱😱
I ti si sutra jelda?
Daaa ja sam sutra oko 10….Što znači da do 12 neću doći na red 😅😅😅 ali nema veze ,taman se probudim, spremim i idem :)
Jedva čekam, da vidim što ova moja mala izvoljeva, kako je krenula bit će nam ko Kate 😅😅😅
Ja sam na pregledima upoznala hrpu zena koje su trudne 40 plus! Ocito bebe ne zele van 🤷🏻♀️🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
I ti si sutra jelda?
Daaa ja sam sutra oko 10….Što znači da do 12 neću doći na red 😅😅😅 ali nema veze ,taman se probudim, spremim i idem :)
Ja sam na pregledima upoznala hrpu zena koje su trudne 40 plus! Ocito bebe ne zele van 🤷🏻♀️🤭
Čekaju da korona prođe
💔💔💔
Nije bed, budemo kasnije nekako izvukli bebača vani, naučit ćemo od tebe i Kate kako se to radi.Samo da za početak ostane TAMO GDJE MU SE REKLO!!!
😂😂😂😂 kad saznam, javim! 😉
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Na brzinu sam pročitala, danas sam se družila sa svojima 🥰
TiKi drago mi je da je sve super 😘
Tuma takve slične ja punim isto, mislim da je dobro. I meni bude taki, mislim mora tako. I nikad mi nisu ništa rekli, zgrusa se. Pa normalno da se zgrusa kad u frižideru stoji, neće se zgrusat jedino ak odneses odma 🤷♀️
Ruska drago mi je da ipak ima i bez bolnih pregleda 🤣🤣😂 i da je Kate super. Sad će se ona odlučit kroz koji dan 😊😊 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tuma takve slične ja punim isto, mislim da je dobro. I meni bude taki, mislim mora tako. I nikad mi nisu ništa rekli, zgrusa se. Pa normalno da se zgrusa kad u frižideru stoji, neće se zgrusat jedino ak odneses odma 🤷♀️
Ruska drago mi je da ipak ima i bez bolnih pregleda 🤣🤣😂 i da je Kate super. Sad će se ona odlučit kroz koji dan 😊😊 😘
Nadam se da uživaš s obitelji 🥰 ma da, samo me zabrinulo kaj se plazma odvojila od krvi. Al valjda bude dobro. Danas sam sve u 40-ak sekundi izvadila pa valjda uspije. 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nadam se da uživaš s obitelji 🥰 ma da, samo me zabrinulo kaj se plazma odvojila od krvi. Al valjda bude dobro. Danas sam sve u 40-ak sekundi izvadila pa valjda uspije. 😅
Evo otišli su doma prije koji sat, bilo je lijepo da. Išli smo malo gledat namještaj za curku 😁 inače nemojte previše cekat jer onu sobu koju sam ja htjela morala bi cekat 12 tjedana 🤣🤣🤣 dobro da sam se sjetila, pa smo morali kombinirati druge. Ma nema ti to veze, to je normalan proces, ne može ostat da se ne odvoji jedino da ju stalno muckas 🤣 zato kao protreses 6-8x prije neg ju ostavis
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
I taaak dođemo doma, kaže muž da mu nekak vruće i da mu curi nos. Temperatura 37,1. Odma mi nije dobro bilo 🙀 nadam se da je samo prehlada i da neću opet u 4 mjeseca drugi put prolazit kroz koronu 😣 zapravo nadam se da neću ništa pokupit kj god bilo. S kuhala sam mu čaj, med, limun, spakirala lijekove i oterala ga u drugu sobu da tamo kiše i kaslje 💁♀️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️