Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    21. Travanj 2021. 10:03

petra30

anchy321

Cure jel ima kakva caka sa iherbom..jel lupaju carinu preko nekog iznosa ili? I za kolko vam je otprilke doslo..

I mene zanima😊. Jucer sam do jedan ujutro guglala suplemente, prosla sve moguce stranice, pokušala shvatiti ubikinon/ubiqunol 🙈. Procitala sam da na iherbu carine iznad 22 eura, al na nekom starom forumu, mozda vise nije tak. Zaspala na mobitelu sa zakljuckom da budem danas molila cure da mi jednostavno napisu gdje i koj tocno q10 kupim🙈😊

Da i ja sam vidla da je 22 eura granica...ja sam nasla svega sigurno za 100 eura 😂😂 kolko se ja kuzim u to treba bit 400-600 mg Q10...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunflower14
    21. Travanj 2021. 10:05

Miss Ivy meni se to čini dobar rezultat! Samo ti guraj pozitivno pogotovo kad se tako i osjećaš!😊
    munja ja sam osjecala umor, probadanje i bol u abdomenu, pa pred dan mensturacije sam imala menstrualne bolove. Dio toga svega sam pripisivala velikim jajnicima, dio utrogestanu, a sve u svemu nisam imala pojma sto da ocekujem jer su simptomi upucivali da je sve moguce. Ne možeš znati dok ne vidiš betu..🙃

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

Sunflower14
    21. Travanj 2021. 10:14

Pmak evo slikice opet: https://ibb.co/8B6jRkb
    I mislim da nisam skroz svjesna.🙈 Nekako sam jos podsvjesno malo suzdržana od velikog veselja (i ne kužim samu sebe zasto se više nisam opustila 😆). Znam da sam se cijela tresla dok sam jucer u cekaonici iscekivala uzv. I onda kad mi je rekao vidim dvije, ja sam zavikala: dvije?? 😃😃. Mislila sam po beti da je jedna, a muž je otpočetka govorio da su se oba uhvatila za mamu.😁 ali iako nisam skroz svjesna, stavila sam slikicu s uzv-a na policu i jutros sam se oduševila kad sam ju ugledala!🥰 Valjda mi jednostavno samo treba malo da si posvjestim u potpunosti.
    Sad još čekam nalaze krvi za prolaktin jer jos uvijek pijem bromergon pa bi ga sad pomalo trebala ukidati.
    I počinjem uzimati fragmin od sutra. Dr.na Petrovoj me uputila da ga počnem uzimati kada uzv-om potvrdim trudnoću.
    S obzirom na blizance, fragmin i mpo (tj jos uvijek velike jajnike) trebam skroz laganini, bez velikih napora. I valjda ce sve biti dobro.🙂
    Kako si ti? U iscekivanju uzv-a?🙂

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

nika0302
    21. Travanj 2021. 10:14

sara_a

nika0302

sara_a

Pozz, cure… Nova sam…

08.04. je bio transfer 1end trodnevnoj stimulirani icsi.
    19.04. posljepodne smeđe rozi sluzavi iscjedak
    21.04. ujutro tamnosmeđei do roskasti sluzavi
    Po kalendaru danas je dan menstruacije, od koje ni m.
    Betu imam 23.04.
    Strah me i nemogu iščekat. Pijem estrogena, i vaginalete ciklogest imam po 2 na dan.
    Šta Vi kažete na sve to. Izludit ćuu… 😔

Dobrodošla. 😊 Najbolje ti je izvaditi betu. Možeš već danas.

Sutra će mi tek poslat up za betu, a za privatno nemam u blizini.
    Brine me to "krvarenje", jel moguće da je implat. 😏

Za implat.bi mozda bilo malo vec kasno,ali nikad neznaš. Nažalost to ti niš ne znači. Moguće da se menga probija, a moguće i da si možda vaginaletom malo zagtebla po sluznici. Najsigurniji pokazatelj ti je beta jer simptomi ne znace ništa,mogu biti od trudnoće a mogu i od vaginaleta

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

petra30
    21. Travanj 2021. 10:17

anchy321

petra30

anchy321

Cure jel ima kakva caka sa iherbom..jel lupaju carinu preko nekog iznosa ili? I za kolko vam je otprilke doslo..

I mene zanima😊. Jucer sam do jedan ujutro guglala suplemente, prosla sve moguce stranice, pokušala shvatiti ubikinon/ubiqunol 🙈. Procitala sam da na iherbu carine iznad 22 eura, al na nekom starom forumu, mozda vise nije tak. Zaspala na mobitelu sa zakljuckom da budem danas molila cure da mi jednostavno napisu gdje i koj tocno q10 kupim🙈😊

Da i ja sam vidla da je 22 eura granica…ja sam nasla svega sigurno za 100 eura 😂😂 kolko se ja kuzim u to treba bit 400-600 mg Q10…

Pa bas sam si to mislila, ja za 22 eura nemrem kupit nist🙈😂. Znam da su cure prije kojih 1000 stranica pisale otkud sve narucuju suplemente, ali nisam vise imala snage kopat po forumu🙈.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Lucyinthesky
    21. Travanj 2021. 10:18

Sunflower14

Miss Ivy meni se to čini dobar rezultat! Samo ti guraj pozitivno pogotovo kad se tako i osjećaš!😊
    munja ja sam osjecala umor, probadanje i bol u abdomenu, pa pred dan mensturacije sam imala menstrualne bolove. Dio toga svega sam pripisivala velikim jajnicima, dio utrogestanu, a sve u svemu nisam imala pojma sto da ocekujem jer su simptomi upucivali da je sve moguce. Ne možeš znati dok ne vidiš betu

Kod kojeg si ti dr u Petrovoj?
    Vezano za Q10,ja sam uzimala ovaj,ali trenutno ga nema.

https://www.vitacost.com/vitacost-coq10-600-mg-60-capsules-9

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lita.1234
    21. Travanj 2021. 10:21

Bok curice, nadam se da stw sve ok. Pozdravljam i nove :) i zelim SVIMA SRECU VEEELIKU !!
     ovih dana sam se bacila malo u istrazivanje, pa sam i ja procitala onu knjigu it starts with the egg.. Uglavnom malo sam razmisljala i tako vracam se dvije godine unazad sto sam promijenila od zivotnih navika i prehrane. Jer kako nakon dvije zacete bebe iz 'prve'  sada ne ide, tj skoro dvije godine ni sjene na testu, znaci ni u ivfu nije se cak ni pocelo implantirati. I tako citam knjigu i dodem do onog djela o m. mlijeci gdje pise da ne da nije dokazano da pomaze, nego cak i ',steti' jer se igra sa hormonima a i izaziva alergije u tijelu koje takodjer lose utjecu. I ugl nista nije dokazano. E sada, ja sam doslovno cim sam rodila 2. dijete pocela uzimati svako jUTRo maticnu mlijec plus duplu dnevnu dozu propolisa (jer sam se osjecala lose isrpljeno i htjela sam to uz dojenje na prirodan nacin popraviti pa mi se to xinilo najbolje rjesenje. Znaci to sam prestala piti prije cca mjesec dana. Znaci dvije godine to pijem svaki dan da bi sada procitala to.. A vidjela sam da je i na prvoj stranici foruma ona preporucena (sa prestankom mjesec dana prije) Mtb ica sto ti kazes na to sve? Da li postoje studije gdje je pokazano da ona utjece na kvalitwtu jajeta? ili je istina ovo sto u knjizi kazu da nigje nije studija utvrdena.. Uglavnom razgovaram malo sa dr o opcijama i rekao mi je da ce se on pozabavit samnom kroz sljedece cikluse prirodno pa sam dobila zadatak da napise sto sam sve izmijenila zadnje dvije godine kroz zivotne navike i prehranu... eto i to je jedino sto sam nasla i stavila na listu.. i u soku sam.. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

munja
    21. Travanj 2021. 10:24

Sunflower14 hvala ti. Ma ja sam sve to prosla vec jednom. Na kraju je zavrsilo spontanim, bilo je gadno. Ali znas kako je. Em nejdem nigdje jer se cuvam ove korone i trenutno ne radim. Imala djecju igraonicu koja je trenutno gecrkt :). Sta cu drugo nego pitati i citati.... 🙂 uvijek sam pozitivna bez obzira i vjerujem da ce se ovaj puta obje primiti :))). Uopce ne zelim razmisljati da nece. Ovaj forum mi je stvarno super jer se ovdje fakat sve razumijemo i podrzavamo. Ja muzu pocnem pricat kako ti sta rade i kolko boli, on se odmah uznoji i muka mu je. 😅😅😅😅. 

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Tea_0501
    21. Travanj 2021. 10:29

Hvala vam cure, predivne ste. Sve je puno  lakše uz vas... 🤗. Ja se iskreno nadam najboljem ishodu. Kad vidim svoje dijete kraj sebe, sve je nekako lakše... 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

Matkiša 😎
    21. Travanj 2021. 10:33

Sara_a mislim da bi to bilo prekasno za implantaciju, 11.dan nakon transfera  kreće krvarenje ako sam dobro shvatila?
    A temp ti je normalno povišena zbog više razine progesterona. 
    Ponovi još test do bete, trebalo bi pokazati. 
    Ipak sve je moguće i držimo ti fige 💛

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.