Moram nekaj podjeliti s vama: tablete profertril za muske koji imaju los spermiogram!! Dakle ja sam svom kupila u ljekarni i pio je 2 mjeseca, bili su mu spori i dezorjentirani. Sa 2000 necega ovaj puta je bilo 10000, biologica se usokirala. Eto zenice iz prve ruke vrijedi svaku kunu…cisto da znate…
Mojemu je sa 12milijuna nakon profertrila palo na 5 milijuna 🙄🙄
Ma daj? Zar stvarno. A zasti je uopce pio to ak je imao 12milijuna, moj je imai 2 samo…
Prvi spermiogram 2018 mu je bio 12milijona živih,od toga 30% progresivno pokretnih, prestao pušiti i počeo piti profertil (rekli su doktori nek uzme malo profertrila da malo poboljša jer smo onda bili u tempiranim odnosima a to je po njima bio jako loš spermiogram) a nakon toga,za godinu dana kad smo krenuli u MPO mu je bio 5 milijona živih i 10%progresivno pokretnih 🙄🙄
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Evo i mene s pregleda!
Sve je hvala Bogu prošlo ok, beba je super, nije mi dao novu sliku je stalno drzi ruke kod glave i sakriva se ,danas se i jednu nogu drzao rukom blizu glave pa se nista nije vidilo 🤣 hematom je nestao, upala mjehura je prošla,danas sam radila i kontrolu urina i kks. iduca kontrola tek za mjesec dana.,tj.18.5.. sta se bolova tice kaze da je to individualno, nekome trudnoca prođe glatko ,a neko pola prelezi jer nismo svi isti..mene to sirenje maternice ocito bas boli pa de da se ponasam u skladu s tim kako se osjecam,ali kao dr tu ne vidi nikakav problem i rekao mi je da se ne usporedujem s nikim jer da nicija trudnoca nije ista . Mene i danas i jucer bas boli i prelezala sam oba dana.,kad me manje bude bolilo setat cu. Nadam se da ce bit više takvih dana.
Iduci tjedan moram napraviti i ogtt test. (27.04)
Sunflower cestitam na blizancima!! Malotele i tebi na malom pišonji 💪 Ruska mala Kate bas voli mamin stomak,lijepo njoj unutra !
Odlicne vijesti, bas mi je drago da je glupi hematom nestao,nismo ni sumnjali u njega 💪💪 decko je pravi borac,ocito je na mamu 🥰🤗 nemoj se forsirati niti uspoređivati s ikim,svaka je specifična i zena i trudnoca,ni nema smisla, ako ti nije dobro lezi,ako osjecas da mozes hodat hodaj,sve po osjecaju, bome si dosta odgulila vec do sad i stvarno se nadam da te cekaju ljepši tjedni 🥰🥰🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Magnolia, korak po korak. Dobar mini anomaly, idemo dalje. Čekamo Qualified.
Nakon toga ćemo čekati anomaly.
Mini anomaly je nuhalni, brojanje ruku, nogu, prstiju ako se uspiju lijepo vidjeti, duzina... Rekao mi je da je to dosta rano za otkriti neke anomalije, osim onih kada su organi van tijela jer je to do sada formirano, ili nekakve izrasline. Sve ja to znam i sama...
Ds ovako stavim zasebno pitanje. Danas sam vadila dhea-s hormon i 3.47 je rezultat (umutar ref.vrijednosti) Dali preporucate da pijem dheu ili ne i ako da koliko dnevno.. Hvala!
Koje su ti ref. vrijednosti u labu u kojem si vadila?
Divne ste! Hvala vam!❤
Mtb daaa, sad sam na novom popisu!😊
Evo slikice s ultrazvuka:
https://ibb.co/qYfNP54
Rekao mi je da za 2 tjedna idem na sljedeći uzv i da bi se tad trebalo vidjeti više i cuti srca (prvo sam napisala srce u jednini, trebat ce mi da se naviknem 😁)! 🙂
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Moram nekaj podjeliti s vama: tablete profertril za muske koji imaju los spermiogram!! Dakle ja sam svom kupila u ljekarni i pio je 2 mjeseca, bili su mu spori i dezorjentirani. Sa 2000 necega ovaj puta je bilo 10000, biologica se usokirala. Eto zenice iz prve ruke vrijedi svaku kunu…cisto da znate…
Mojemu je sa 12milijuna nakon profertrila palo na 5 milijuna 🙄🙄
Ma daj? Zar stvarno. A zasti je uopce pio to ak je imao 12milijuna, moj je imai 2 samo…
Prvi spermiogram 2018 mu je bio 12milijona živih,od toga 30% progresivno pokretnih, prestao pušiti i počeo piti profertil (rekli su doktori nek uzme malo profertrila da malo poboljša jer smo onda bili u tempiranim odnosima a to je po njima bio jako loš spermiogram) a nakon toga,za godinu dana kad smo krenuli u MPO mu je bio 5 milijona živih i 10%progresivno pokretnih 🙄🙄
No svakaj. Eto. Nama je pomoglo. Biologica je ostala ugodno iznenadena. Mozda nekome ne pase. Sto cuda raznih. Nismo svi isti, sto mi vidimo same po sebi....
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Ruška kad ono opet imaš pregled? Budeš ti poslije sljedećeg pregleda. Još jedno ceprkanje i bude to valjda 🙏😁😂
Tuma istinaaaa. Kakvo blaženo stanje, svako razdoblje nova briga. Blaženo će mi bit kad bude došla samnom doma živa i zdrava, koliko god fizički teško bilo. Ja to uvijek govorim svojim frendica kad mi govore joj šta se zivciras, sad uživaj kad rodiš nećeš moć. 🤦🏻♀️
Sutra! Vec sad mi je muka od cackanja 🥺🥺
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Pedica jučer ti nisam stigla napisati svoje iskustvo vezano za kliniku, pa ću sada 😊Ja sam ti kod njih odradila 4 postupka i nažalost, sreću smo potražili dalje.
Vezano za uslugu, komfor, privatnost, apartmane, brzi dolazak na red na folikulometrije,tu ne mogu reći ni riječ, stvarno je sve na zavidnom nivou.
Sestra divna i uvijek dostupna. Dr si opisala savršeno, s time da sam ja s njim zaista imala prijateljski odnos +uvijek mi je bio dostupan na mail ili telefon.
Ono što sam tek kasnije shvatila je da zaista ne voli sugestije, ima taj stav "ajde se vi nemojte s tim zamarati" ,"ovo je sve tako neistraženo i sreća je bitna" i ovo sve ostalo što si napisala skroz stoji. Sve je to uredu kod npr prvog postupka, ali kasnije bome više nije.Nakon pregleda ne dobivaš nikakve pisane informacije o veličini folikula i ostalo. Otpusna pisma i protokoli su toliko "šturi"da dr u drugoj klinici nije mogao vjerovati koliko malo informacija ima.Nakon neuspjeha popričamo i kaže javite se sa idućom menstruacijom, a čak me htio i dva mjeseca za redom staviti u stimulaciju jer mi jajnici dobro izgledaju. Nije mi se to svidjelo radi zdravlja, a ni financijski. Kao, metoda pokušaja i pogrešaka, pa se možda jednom "ulovi".
Bilo je tu nekoliko većih kikseva, ali nije to sad ni bitno.
Ja ti mogu samo savjetovati da vjeruješ svojem osjećaju i pokušaš otići možda na još par konzultacija pa vidjeti šta drugi kažu.U svakom slučaju, meni nema logike plaćati nekoliko inseminacija 🤔Lucyinthesky A kamo si otišla nakon Podobnika? Možeš napisati svoje iskustvo? Ja intenzivno čitam od jučer za te poliklinke preko HZZO-a i nekako prema pričama i komentarima naginjem za Polikliniku IVF, makar je ribic jučer opisala svoje loše iskustvo. 🤷♀️🤷♀️
Ma nije meni bilo lose iskustvo. Nego poliklinika nis spesl (ljubazniji u bolnici), a ja kao odmah mislila da moram past na guzicu za te pare :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ruška jesu tebi uzimali bris na streptokok privatno il u Petrovoj? To tamo negdje 36 tjedan?
U Petrovoj su mi uzeli, mislim da je bilo 36 plus nest, znaci 37 tjedan ustvari..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska pratim vas malo ovde zadnjih dana, puno pišete pa vas je teže pohvatati. Tebe sam zapamtila, držim 🤞🤞🤞 da tvrdoglava Kate dođe što prije. Ja sam svojoj mami kasnila 3 dana, mi Kate baš junimo po svome 😂
Vidis kakve ste vi, grrrrrrr 😡😡 al ajd, nek vam bude!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji