SofiSofijesam, ali od četvrtka više ne kod dr.A 😢. Ja sam ti 4 puta primila intralipidnu.
Magnolias tobom više ništa ne znamo. Meni je čak palo na pamet da si promijenila Nick u Deleted user 😅😅😅.
Za koliko su rezultati? Gdje si na kraju radila?
A ja ne ocekivam prije utorka.
Miss drago mi je da je sve uredu..nadam se da ces uskoro u potpunosti moc uzivat u trudnoci bez tih glupih bolova ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moram nekaj podjeliti s vama: tablete profertril za muske koji imaju los spermiogram!! Dakle ja sam svom kupila u ljekarni i pio je 2 mjeseca, bili su mu spori i dezorjentirani. Sa 2000 necega ovaj puta je bilo 10000, biologica se usokirala. Eto zenice iz prve ruke vrijedi svaku kunu…cisto da znate…
Mojemu je sa 12milijuna nakon profertrila palo na 5 milijuna 🙄🙄
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Kaća, super za sestre. To je baš jako bitno.
SofiSofi, pa slična nam je situacija, a ako i ja odem na operaciju, doći ću i do tvojih godina. I umirem od straha, jer mi ionako svi govore da mi je ovo zadnja prilika i da se moram požuriti. Baš teške odluke. S tim da su meni svi govorili da ne idem skidati miom, da mi je to prerizično... sve do ovog drugog spontanog. A sad je situacija da jednostavno ne znamo - miom je takav i na takvom mjestu da nakon operacije možda maternica neće moći odraditi trudnoću, kažu mi da su mi šanse 50%. A ako ostane, možda ću opet izgubiti trudnoću. A možda neću. Divna situacija.
S tim da se moj miom ne može skinuti tokom histeroskopije, mora se rezati. Ako je tebi oporavak trajao toliko, prosto se bojim koliko bi meni moj trajao.
I ti si u prednosti, ti imaš hrpu blastica iz 2019 - a bitnije je koliko su stare blastice nego koliko je stara rodilja
miss, wooohoooo, nema hematoma!!!! Jupiii!!!!
Magnolia za novi nick. Javljaj rezultate Qualifieda, baš me zanima kako to njihovo izgleda. Jesi napravila mini anomaly?
💔💔💔
Kaća, super za sestre. To je baš jako bitno.
SofiSofi, pa slična nam je situacija, a ako i ja odem na operaciju, doći ću i do tvojih godina. I umirem od straha, jer mi ionako svi govore da mi je ovo zadnja prilika i da se moram požuriti. Baš teške odluke. S tim da su meni svi govorili da ne idem skidati miom, da mi je to prerizično… sve do ovog drugog spontanog. A sad je situacija da jednostavno ne znamo - miom je takav i na takvom mjestu da nakon operacije možda maternica neće moći odraditi trudnoću, kažu mi da su mi šanse 50%. A ako ostane, možda ću opet izgubiti trudnoću. A možda neću. Divna situacija.
S tim da se moj miom ne može skinuti tokom histeroskopije, mora se rezati. Ako je tebi oporavak trajao toliko, prosto se bojim koliko bi meni moj trajao.
I ti si u prednosti, ti imaš hrpu blastica iz 2019 - a bitnije je koliko su stare blastice nego koliko je stara rodiljamiss, wooohoooo, nema hematoma!!!! Jupiii!!!!
Magnoliaza novi nick. Javljaj rezultate Qualifieda, baš me zanima kako to njihovo izgleda. Jesi napravila mini anomaly?
Mah, sve mjere po uzv su ok. Ali tako su mi bile i onda, tako da ja to nista ne vjerujem. Bas sam negativac, grozno, znam, ali ne mogu nikako preci na sretniju stranu😒😒
Moram nekaj podjeliti s vama: tablete profertril za muske koji imaju los spermiogram!! Dakle ja sam svom kupila u ljekarni i pio je 2 mjeseca, bili su mu spori i dezorjentirani. Sa 2000 necega ovaj puta je bilo 10000, biologica se usokirala. Eto zenice iz prve ruke vrijedi svaku kunu…cisto da znate…
Mojemu je sa 12milijuna nakon profertrila palo na 5 milijuna 🙄🙄
Ma daj? Zar stvarno. A zasti je uopce pio to ak je imao 12milijuna, moj je imai 2 samo...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Miss wooohooo🥳 nema hematoma više, nema upale, dečko raste, još malo i 3.tromjesjecje 🥳🥳🥳 wooohooo🥳 bolovi jbg, žao mi je što su još prisutni i znam da ti to puno smanjuje kvalitetu života i uživanje u trudnoći, ali bitno je da nema hematoma i da dečko lijepo napreduje 🥳
Magnolia sretno s rezultatima. Neka što prije dođu uredni, da se bar malo opustiš 🤞🤞🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Miss 🥳🥳🥳 ti i tvoj dečko ste pravi borci. Uništili ste taj glupi hematom 💪💪
SofiSofi dobrodošla 😊
Lindsay kako je bilo na UZVu?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Magnolia, korak po korak. Dobar mini anomaly, idemo dalje. Čekamo Qualified.
Nakon toga ćemo čekati anomaly.
💔💔💔
Ds ovako stavim zasebno pitanje. Danas sam vadila dhea-s hormon i 3.47 je rezultat (umutar ref.vrijednosti) Dali preporucate da pijem dheu ili ne i ako da koliko dnevno.. Hvala!
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji