Samara, i ispod 50 dana!!!
Matkiša, ja sam oba puta ostala trudna uz pomfače, ali ne znam pomaže li ti to.Sunflower, wooohoooo!!! Ajmo detalji, koliko tt i dana? Kako izgledaju tvoje točkice?
RebekaB, najveći na našem tržištu je 120g. Vani ima po 200g. Piješ više tableta dnevno.
munja, kupiš pakiranje od jedne. Kad ti je beta? Pojela McD?
Marta82, ja ti to na žalost ne znam. Ali bitno ti je samo da imaš dobar endo, zar ne?
A koliko da onda uzimam tableta? I upravo mi je stigao nalaz dheas hormona 3.47 po vasem naputku s foruma sam to napravila pa da cujem sta to znaci, jel to nisko ili ok da znam dali da nastavim sa uzimanjem…. hvala sto postojite :)
Pa ja trenutno pijem 440g, ali te zato što pojma nemam kad će mi biti iduća stimulacija. Kad budem znala, par mjeseci prije ću dignuti na 600g. Ti odluči za sebe.
A za DHEA, da, po nalazima možeš piti. Koliko - to je možda nabolje da pitaš svog specijalista. Ja nisam iskusna s tim, meni je iznad gornje granice.
💔💔💔
Ruška kad ono opet imaš pregled? Budeš ti poslije sljedećeg pregleda. Još jedno ceprkanje i bude to valjda 🙏😁😂
Tuma istinaaaa. Kakvo blaženo stanje, svako razdoblje nova briga. Blaženo će mi bit kad bude došla samnom doma živa i zdrava, koliko god fizički teško bilo. Ja to uvijek govorim svojim frendica kad mi govore joj šta se zivciras, sad uživaj kad rodiš nećeš moć. 🤦🏻♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hvala vaam!❤ sreća je velika!!😊🙃😊
Danas mi je 5 tjedana i 4 dana (je li to onda pišem 5+4 ili? Nikako da skužim te vremenske oznake 😆). Jos se ne cuje srce, vide se 2 gestacijske, 2 žumanjčane i 2 miiinii bebića.
.Munja nek ti bude sretan transfer!!🤞🤞
Hvala, nadam se da bude, mora biti, ovaj puta ce beta biti bruralnaaaaa a tek je sljedeci petak 🙃🙃🙃
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Ja bas htjela neki dan kom. kak nismo dugo imali blizice… Cestitam Sunflower, neka sve bude po skolski bez komplikacija, samo se cuvaj i polako 😘❤️🤞🙏
—–
Moji kontrolni nalazi su ok. Danas me dosta boli donji dio trbuha, leđa, kukovi… Bas sam sva bezveze, nikak da se namjestim u krevetu za lezanje. Jedva cekam sutra da vidim svoju curkicu i nadam se da je sve ok. 🙏
—-
Dobrodosle nove cure, samo hrabro!
Vrlim vas sve ❤️
Hvala Bogu, i sve je ok 🙏 ❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Samara, i ispod 50 dana!!!
Matkiša, ja sam oba puta ostala trudna uz pomfače, ali ne znam pomaže li ti to.Sunflower, wooohoooo!!! Ajmo detalji, koliko tt i dana? Kako izgledaju tvoje točkice?
RebekaB, najveći na našem tržištu je 120g. Vani ima po 200g. Piješ više tableta dnevno.
munja, kupiš pakiranje od jedne. Kad ti je beta? Pojela McD?
Marta82, ja ti to na žalost ne znam. Ali bitno ti je samo da imaš dobar endo, zar ne?
A koliko da onda uzimam tableta? I upravo mi je stigao nalaz dheas hormona 3.47 po vasem naputku s foruma sam to napravila pa da cujem sta to znaci, jel to nisko ili ok da znam dali da nastavim sa uzimanjem…. hvala sto postojite :)
Pa ja trenutno pijem 440g, ali te zato što pojma nemam kad će mi biti iduća stimulacija. Kad budem znala, par mjeseci prije ću dignuti na 600g. Ti odluči za sebe.
A za DHEA, da, po nalazima možeš piti. Koliko - to je možda nabolje da pitaš svog specijalista. Ja nisam iskusna s tim, meni je iznad gornje granice.
Ne mogu se sjetit koja cura mi je rekla da to izvadim prije nego sto krenem piti da nebi bilo praznih folikula ako mi je ok. Pa evo ako vidi da uskoci u prepisku...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Trudnice ja išla danas do Lidla po one grudnjake. Baš su mi lijepi i mekani 😍
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Divne ste! Hvala vam!❤
Mtb daaa, sad sam na novom popisu!😊
Evo slikice s ultrazvuka:
https://ibb.co/qYfNP54
Rekao mi je da za 2 tjedna idem na sljedeći uzv i da bi se tad trebalo vidjeti više i cuti srca (prvo sam napisala srce u jednini, trebat ce mi da se naviknem 😁)! 🙂
Dvije male mrvice 😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moram nekaj podjeliti s vama: tablete profertril za muske koji imaju los spermiogram!! Dakle ja sam svom kupila u ljekarni i pio je 2 mjeseca, bili su mu spori i dezorjentirani. Sa 2000 necega ovaj puta je bilo 10000, biologica se usokirala. Eto zenice iz prve ruke vrijedi svaku kunu...cisto da znate...
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Women_name pa da, ja isto čekam san da ju primim u ruke i imam koliku toliku kontrolu nad situacijom 😅 ja sam ih uzela prosli put kad su bili i isto.mi super djeluju. Mislila sam.si sad eventualno uzet majicu ili haljinu za dojenje....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Anitram, Sunny, Ana 26 sretno cure, svaka u svojoj fazi 🙏🤞🥰
SBjelisi nadam se da si malo bolje, drži se ❤️
Meto super što si riješila zubic 🤗😘
Matkisa navijamo za testic 🤗🤗🤗🙏🤞
Dada mene već 3 dana glava boli, danas je već ok. Ali prvi dan ajme, nisam cijeli dan digla glavu s jastuka
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️