Pozdrav svima, nova sam na forumu, pa sam evo popratila upute sa početne stranice i kratko sve opisala. Ovdje ću ostatak.
Trenutno sam imala 2.neuspjelu inseminaciju u Zadru. Oba puta sam pila klomifen, samo što sam za 1.put pila klomifen od 5-9 dana ciklusa, a drugi put od 4-8 dana ciklusa. U ovome drugom putu sam se nadala da sam ostala trudna, ali sam si očito umislila simptome, sve dok nije došla menstruacija i eto nažalost nije uspjelo. Sutra idem na novi razgovor. Borac sam, idem dalje do kraja. U našem društvu ima onih koji su išli privatno i radili inseminaciju sa injekcijama, ispričavam se ako sam se krivo izrazila, i da je time veća uspješnost. Ima li cura koje su to možda u Zadru radile? Postoji li to preko HZZO-a ili samo privatno?
Skupa sa mužem o svemu razgovaram i podrška mi je, ali s obzirom na iskustva iz društva, on bi sad već da idemo privatno, Zagreb, a ja sam nekako i dalje optimistična i držim se svoga doktora jer sam zadovoljna s njime i nekako vjerujem da će me on usmjeriti dalje.
Nadam se da se nisam krivo izrazila. Svako iskustvo, pomoć, savjet bi mi dobro došao.
Hvala unaprijed
Moja iskustva s bolnicom su takva da štede na svemu i da zbog toga ne šalju na neke pretrage i zato sam i otišla od njih. Dobro, u mojem slučaju su bile samo folikulometrije, ali me doktorica nije htjela poslati na HSG nego me opet staviti na stimulirane cikluse s Femarom bez dodatne pretrage. Vidi što će ti sutra reći.
Zasad su i kod mene samo folikulometrije, iako je meni moj doktor već nakon mjesec dana od prvog pregleda napravio sono HSG, i oba jajovoda su prohodna.
Nadam se da ovi ne štede. Ne znam što očekivati sutra, samo se nadam da neće reći 3.inseminacija. :(
2 godine pokušavanja, od toga godinu dana 2. inseminacije. U početku procesa sam išla na SONO HSG, gdje su oba jajovoda prohodna. Imam 31.godinu, suprug 27. Hormoni uredni, spermiogram uredan, brisevi uredni, papa uredan.
MTBnašla sam onaj recept od čuvarkuće! Dva zapravo 😁 e sad, 300g čuvarkuće samljeti i pomiješati sa 500g meda, držati u frižideru i svaki dan natašte 1 malu žličicu. Kaže žena da joj nestale ciste u 15 dana, ALI i da joj je smanjilo endometrij za par mm. Ima još jedan: 1kg meda, 200g čuvarkuće samljeti, pola kile tahini paste(pasta od sezama), 200g jezgri od marelice samljeti, 100g chia sjemenki. Sve pomješati, držati u staklenoj tegli s plastičnim poklopcem umotano dodatno sve u foliju. Držati u frižideru i drvenom žlicom 3×dnevno. Kažu da ovo rješava ciste, miome, čak i kod karcinoma da pomaže.
Sad sam se sjetila one bapske price da se cuvarkuca mora ukrast, a ne da ti ju neko da 🤭 ne znam dal je neko cuo za tu pricu! Ugl, MTB, moras ju maznut sutra u ljekarni il di vec kupujes 🤭😂 znaci, ne kupit neg ukrast ☝🏻🙂
Pazi kako te navlači na zločin 😂😂😂😂
Aj ti Ruska idi mazni, imati ćeš najbolju priču.. rodila u pritvoru 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruska, išta novo? ⏳
Bas nist 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Sutra mi je pregled.. Kako ste vas dvoje? 🥰🥰🥰
Super, guramo. 😇
Navuka je mlika toliko da mi grudi trebaju vlastiti poštanski broj, pa malo boluckaju, al dobro.
Savjet: Multi mam komprese stavi u frizider ili cak u led (ja san stavila, posli cu vidit jel.jos bolji osjecaj hladenja, nadan se da se nece smrznit skroz) i redovito provjeravaj grudi kad ti bas dode mliko i gledaj ima.li cvorica i razbijaj ih prije nego pocnu bolit.
-
Al dobar je neki dječak, sisoljubac, tipično muško.
A ti si ok? Ne boli nist?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pedica definitivno ste premladi da ne bi pokušali iskorisitit Hzzo postupke,lako plaćate kasnije ako bude trebalo.Meni bi bilo drago da sam na taj način razmišljala.
Kao što rekoh,kod nas je bilo nekih propusta i stekla sam na kraju dojam da smo bili oni "s vama ćemo lako",a na kraju nije tako ispalo.
Ja sam inzistirala na razgovoru i uvijek me sam kasnije nazvao kad sam nešto trebala.Savjetujem ti da pripremiš konkretna pitanja i ne odustaješ dok ne dobiješ odgovor.
Nema kod njih objašnjenja o protokolu,lijekovima i tome,dođeš i pikaš što ti kažu.Kasnije kad kreneš ispitivati jer imaš već neko predznanje,nije mu to baš drago.
Ovo nije lagan put i najčešće se moraš za sebe izboriti.Ja ti želim sreću i držim fige šta god da odlučiš
Ruška1986 zeza ta mala bome
Leia2.0 jesi ti baš skroz došla k sebi,kako se osjećaš?
Sbjelis
Ja bih isto voljela da nam se jave AuroraB i Nina92 nadam se da su obje ok.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pedica jučer ti nisam stigla napisati svoje iskustvo vezano za kliniku, pa ću sada 😊Ja sam ti kod njih odradila 4 postupka i nažalost, sreću smo potražili dalje.
Vezano za uslugu, komfor, privatnost, apartmane, brzi dolazak na red na folikulometrije,tu ne mogu reći ni riječ, stvarno je sve na zavidnom nivou.
Sestra divna i uvijek dostupna. Dr si opisala savršeno, s time da sam ja s njim zaista imala prijateljski odnos +uvijek mi je bio dostupan na mail ili telefon.
Ono što sam tek kasnije shvatila je da zaista ne voli sugestije, ima taj stav "ajde se vi nemojte s tim zamarati" ,"ovo je sve tako neistraženo i sreća je bitna" i ovo sve ostalo što si napisala skroz stoji. Sve je to uredu kod npr prvog postupka, ali kasnije bome više nije.Nakon pregleda ne dobivaš nikakve pisane informacije o veličini folikula i ostalo. Otpusna pisma i protokoli su toliko "šturi"da dr u drugoj klinici nije mogao vjerovati koliko malo informacija ima.Nakon neuspjeha popričamo i kaže javite se sa idućom menstruacijom, a čak me htio i dva mjeseca za redom staviti u stimulaciju jer mi jajnici dobro izgledaju. Nije mi se to svidjelo radi zdravlja, a ni financijski. Kao, metoda pokušaja i pogrešaka, pa se možda jednom "ulovi".
Bilo je tu nekoliko većih kikseva, ali nije to sad ni bitno.
Ja ti mogu samo savjetovati da vjeruješ svojem osjećaju i pokušaš otići možda na još par konzultacija pa vidjeti šta drugi kažu.U svakom slučaju, meni nema logike plaćati nekoliko inseminacija 🤔
Lucyinthesky A kamo si otišla nakon Podobnika? Možeš napisati svoje iskustvo? Ja intenzivno čitam od jučer za te poliklinke preko HZZO-a i nekako prema pričama i komentarima naginjem za Polikliniku IVF, makar je ribic jučer opisala svoje loše iskustvo. 🤷♀️🤷♀️
🙋♀️🙋♂️1990., normozoospermija, resekcija septuma; neuredni cervikalni b.
Podobnik
sHSG-sve prohodno;
1. Ciljani odnosi, Ovitrelle, Dupahstone 3x2-✖️; 2. Ciljani odnosi, Letrozol, Ovitrelle, Duphaston 3x1-✖️; 3. AIH,Letrozol,Ovitrelle , Utrogestan 3x2-✖️.
St31, i tebe se tu nešto pita. Ne može te doktor na silu poslati na inseminaciju ako ti želiš dalje.
AnaBe, pa da, rasporedila sam kroz dan. Što sam ja ovdje, početnica?
Doria, hvala ti.
Ma problem je meni da sam ja lijena to mućkati. Da ima gotov proizvod još nekako, ovo je meni njaah.
Dodatno, jako ne volim med, pa i radi toga odugovlačim.
I na kraju, čitam hrpu foruma i još nisam našla osobu kojoj su prirodni lijekovi pomogli. Sve se svodi na to da su 5-10 godina uzimali svašta i na kraju opet morali na operaciju. Ja nemam toliko vremena.
💔💔💔
Pedica jučer ti nisam stigla napisati svoje iskustvo vezano za kliniku, pa ću sada 😊Ja sam ti kod njih odradila 4 postupka i nažalost, sreću smo potražili dalje.
Vezano za uslugu, komfor, privatnost, apartmane, brzi dolazak na red na folikulometrije,tu ne mogu reći ni riječ, stvarno je sve na zavidnom nivou.
Sestra divna i uvijek dostupna. Dr si opisala savršeno, s time da sam ja s njim zaista imala prijateljski odnos +uvijek mi je bio dostupan na mail ili telefon.
Ono što sam tek kasnije shvatila je da zaista ne voli sugestije, ima taj stav "ajde se vi nemojte s tim zamarati" ,"ovo je sve tako neistraženo i sreća je bitna" i ovo sve ostalo što si napisala skroz stoji. Sve je to uredu kod npr prvog postupka, ali kasnije bome više nije.Nakon pregleda ne dobivaš nikakve pisane informacije o veličini folikula i ostalo. Otpusna pisma i protokoli su toliko "šturi"da dr u drugoj klinici nije mogao vjerovati koliko malo informacija ima.Nakon neuspjeha popričamo i kaže javite se sa idućom menstruacijom, a čak me htio i dva mjeseca za redom staviti u stimulaciju jer mi jajnici dobro izgledaju. Nije mi se to svidjelo radi zdravlja, a ni financijski. Kao, metoda pokušaja i pogrešaka, pa se možda jednom "ulovi".
Bilo je tu nekoliko većih kikseva, ali nije to sad ni bitno.
Ja ti mogu samo savjetovati da vjeruješ svojem osjećaju i pokušaš otići možda na još par konzultacija pa vidjeti šta drugi kažu.U svakom slučaju, meni nema logike plaćati nekoliko inseminacija 🤔Lucyinthesky A kamo si otišla nakon Podobnika? Možeš napisati svoje iskustvo? Ja intenzivno čitam od jučer za te poliklinke preko HZZO-a i nekako prema pričama i komentarima naginjem za Polikliniku IVF, makar je ribic jučer opisala svoje loše iskustvo. 🤷♀️🤷♀️
Ja sam čak mislila kod ovih odraditi još jedan postupak,ali onda kad sam o svemu razmislila i sažela sve što nam se dogodilo,odlučili smo da definitivno ne.Uz to,odlučila sam pokušati iskoristiti Hzzo postupke dok ne postanem nažalost prestara za njih,a ovdje vrijeme često leti.
Dvoumila sam se između dr.Vrčića u Petrovoj i Ivf poliklinike tj dr.Šimunića.Na kraju je ispao Ivf i drugi dr za kojeg na kraju nisam prije konzultacija ni zanla koji je.
Ima kao i svugdje dobrih i loših iskustava,moje je za sada solidno i trenutno smo tamo u drugom postupku.Prvi je odrađen skroz korektno,nažalost bez rezultata,ali nije do njih.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Drage moje, danas imamo:
Sunflower14 - 20.4. UZV, dvije ogromne bete (ako uspije upecati ginekologa)
miss1502- 25tt, it's a boy!! 20.4. UZV
a od jučer čekamo:
Nina92- 11tt 19.4. UZV (već se nazire piša)
Sretno cure!!!
Jutro cure i sretnoo ❤️
Ruska nadamo se da će Kate danas 🙏🤞🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja opet danima pokušavam zaostatke pročitati. 😁
Ruška vidim da tvoja Kata neće još na vrata. 😊
Stani, Sbjelis držite se ❤️
MM i ja bili danas na testiranju na koronu i ako smo negativni u petak na aspiraciju.
Jedan folikulić mi se probudio na lijevom jajniku, a na desnom ih opet hrpa. Oko 10 ih ima, ali neće biti svi zreli. Sad kako će to proći sa kvalitetom... Ne znam. Možda ovaj jedna na lijevom bude bolji od ove hrpice na desnom.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Miss_Ivy,, ja sam isto imala 3 folikula, endo mi je bio 8.1. moj amh je niži od tvog. Od ta 3 folikula, samo jedna dobra stanica je bila i vraćen 1 embrij 3. Dan. Meni nije upalilo, ali to ne znači da tebi neće. Držim fige
Hvala ti! Ja najčešće ovulacije imam na lijevoj jajniku! Ne mogu vjerovati da nije dao niti jedan folikul ovaj put! Seronja!! Znam, treba pozitivno sad do kraja..
Ja sam u ovom postupku isto bila iznenađena kako na prvoj folikulometriji nije bio ni jedan folikul koji raste na lijevom jajniku, a uvijek ih je bilo. Međutim, na drugoj folikulometriji se pokazalo da ipak jedan raste.
Ja ih uvijek dosta imam i na kraju imam manje embrija nego velika većina žena koje imaju manje od mene. Broj folikula na mora značit da među njima ima puno kvalitetnih. U to sam se u uvjerila.
Želim da je među tvojima barem 1 onaj pravi koji će biti dobitan. 😊🤞🤞🤞
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji