Lindsay dr. P :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nina985, hvala!
Clarissa, meni je rečeno da je dio razloga za moje loše rezultate i to što sam bila na pilulama. Stanice su bile nezrele, trebalo ih je duže stimulirati i kasnije napraviti aspiraciju. Dobila sam i objašnjenje, ali sam ga zaboravila, meni je bitno bilo da je moje tijelo bilo u pravu kad mu se gadilo piti pilule.
Inače, ja sam prije 20 godina tri godine pila Triquilar. Totalna promjena osobnosti, veliki zdravstveni problemi, dlakavost, pad libida... svašta se tu nakrcalo. Iskreno, ja nisam mislila da je do pilula, nije mi to uopće palo na pamet. Samo sam u jednom trenutku osjetila nagon za povraćanjem kad sam trebala popiti pilulu. Nisam je popila (ionako mi tad nije bilo do seksa). I nevjerojatno, nakon dosta kratko vremena, vratila sam se na osobu koja sam bila prije njih. Tek sam onda to povezala i nikad više nisam pila pilule. Ostali su mi hormonalni problemi koje sam vukla još godinama - da li je to bilo do pilula ili ne, ne mogu znati.
Eh da, moj tadašnji ginekolog me nikad nije slao na kontrolu - ni kad je izabrao kontracepciju ni kasnije. Onak, izvukao ju je iz neba.
A broj antralaca ti ovisi od mjeseca do mjeseca. Zato neki specijalisti 2DC provjere je li ti dobar mjesec, i ako nije, preskočite taj mjesec i idete idući.
💔💔💔
Hej zene jutro, kpji q10 sa kupim? Koji je best?
Ej, ja ti pijem od Aktivala, onaj od 120 mg. Rekla je mi je žena u ljekrarni da je taj bomba. E sad jel stvarno il ga je samo htela prodat, njoj na dusu🙈😊.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Drage moje, danas imamo:
Sunflower14 - 20.4. UZV, dvije ogromne bete (ako uspije upecati ginekologa)
miss1502- 25tt, it's a boy!! 20.4. UZV
a od jučer čekamo:
Nina92- 11tt 19.4. UZV (već se nazire piša)
Sretno cure!!!
Sretno svima!🥰
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Ej, ja ti pijem od Aktivala, onaj od 120 mg. Rekla je mi je žena u ljekrarni da je taj bomba. E sad jel stvarno il ga je samo htela prodat, njoj na dusu🙈😊.
Htjela ga je prodati
💔💔💔
Htjela ga je prodati
Znala sam🙈. A mislila sam valjda me ne bude zeznula obzirom da radimo ulaz do ulaza 🙈. Ma odma mi je bila sumnjiva, bila je na zamjeni, vise je nema🙈😂.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Drage moje, danas imamo:
Sunflower14 - 20.4. UZV, dvije ogromne bete (ako uspije upecati ginekologa)
miss1502- 25tt, it's a boy!! 20.4. UZV
a od jučer čekamo:
Nina92- 11tt 19.4. UZV (već se nazire piša)
Sretno cure!!!
Sretno cureeee 🍀❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Ruskadogadja li se nesto?
Ma jok! Nece to tako brzo, ocito 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Htjela ga je prodati
Znala sam🙈. A mislila sam valjda me ne bude zeznula obzirom da radimo ulaz do ulaza 🙈. Ma odma mi je bila sumnjiva, bila je na zamjeni, vise je nema🙈😂.
Ma nije niš strašno. Samo bi q10 trebala biti 400-600mg
Ja preferiram Ubiquinol, kad kupujemo Ubiquionone, onda gledam value for money - koji je najjeftiniji po gramaži. Mislim da je sve to isto.
💔💔💔
Htjela ga je prodati
Ma nije niš strašno. Samo bi q10 trebala biti 400-600mg
Ja preferiram Ubiquinol, kad kupujemo Ubiquionone, onda gledam value for money - koji je najjeftiniji po gramaži. Mislim da je sve to isto.
A vitamin D.. uzela sam od solgara.. od koliko njega pijete?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji