Hej zene jutro, kpji q10 sa kupim? Koji je best?
Ej, ja ti pijem od Aktivala, onaj od 120 mg. Rekla je mi je žena u ljekrarni da je taj bomba. E sad jel stvarno il ga je samo htela prodat, njoj na dusu🙈😊.
Htjela ga je prodati
Znala sam🙈. A mislila sam valjda me ne bude zeznula obzirom da radimo ulaz do ulaza 🙈. Ma odma mi je bila sumnjiva, bila je na zamjeni, vise je nema🙈😂.
Ma nije niš strašno. Samo bi q10 trebala biti 400-600mg
Ja preferiram Ubiquinol, kad kupujemo Ubiquionone, onda gledam value for money - koji je najjeftiniji po gramaži. Mislim da je sve to isto.
Isusek onda me lepo zeznula🙈. Jos mi je rekla da je taj jaci, ima kao i od 60🙈. Boze i jesam naivna🙈😂. Trebalo mi je odma biti cudno, obzirom da me pitala za kaj mi treba (kupovala sam i prenatale) pa sam rekla da cemo u postupak. A njezin komentar je bil da se samo treba opustiti 🙈. Odma mi je njezina "strucnost" bila sumnjiva,a tlak na 200.🙈
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Hej zene jutro, kpji q10 sa kupim? Koji je best?
Ej, ja ti pijem od Aktivala, onaj od 120 mg. Rekla je mi je žena u ljekrarni da je taj bomba. E sad jel stvarno il ga je samo htela prodat, njoj na dusu🙈😊.
Htjela ga je prodati
Znala sam🙈. A mislila sam valjda me ne bude zeznula obzirom da radimo ulaz do ulaza 🙈. Ma odma mi je bila sumnjiva, bila je na zamjeni, vise je nema🙈😂.
Ma nije niš strašno. Samo bi q10 trebala biti 400-600mg
Ja preferiram Ubiquinol, kad kupujemo Ubiquionone, onda gledam value for money - koji je najjeftiniji po gramaži. Mislim da je sve to isto.
A vitamin D.. uzela sam od solgara.. od koliko njega pijete?
Pijem Dvital 25000, taj ti ide na recept. Ali meni je vitamin D bil ispod svih granica. Ako je tebi ok, vjerojatno ti bude i ovaj dobar. Mada vidis po Q10 kolko ja pojma imam🙈.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
RebekaB, koliki ti je D vitamin u krvi? Jesi pročitala prve 3 stranice, tamo smo preporučili koji D vitamin.
Ovisi koliko ga sad imaš, po tome ti se može savjetovati dalje.
petra30, obični smrtnici možda i uzimaju te male doze, mi se nabrijavamo. I, jesi se opustila?
Dobar D vitamin uzimaš, njega ima smisla uzimati kad nam je nalaz loš. Ako nam je pristojnjikav, onda je i DLux3000 dobar.
💔💔💔
RebekaB, koliki ti je D vitamin u krvi? Jesi pročitala prve 3 stranice, tamo smo preporučili koji D vitamin.
petra30, obični smrtnici možda i uzimaju te male doze, mi se nabrijavamo.I, jesi se opustila?
Dobar D vitamin uzimaš, njega ima smisla uzimati kad nam je nalaz loš. Ako nam je pristojnjikav, onda je i DLux3000 dobar.
Nego, opustila se, ostala trudna i kak stvari stoje rodit cu prije Ruske 🥰🙈!
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
petra30, obični smrtnici možda i uzimaju te male doze, mi se nabrijavamo.I, jesi se opustila?
😂😂😂😂 vrlo lako moguce 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav svima, nova sam na forumu, pa sam evo popratila upute sa početne stranice i kratko sve opisala. Ovdje ću ostatak.
Trenutno sam imala 2.neuspjelu inseminaciju u Zadru. Oba puta sam pila klomifen, samo što sam za 1.put pila klomifen od 5-9 dana ciklusa, a drugi put od 4-8 dana ciklusa. U ovome drugom putu sam se nadala da sam ostala trudna, ali sam si očito umislila simptome, sve dok nije došla menstruacija i eto nažalost nije uspjelo. Sutra idem na novi razgovor. Borac sam, idem dalje do kraja. U našem društvu ima onih koji su išli privatno i radili inseminaciju sa injekcijama, ispričavam se ako sam se krivo izrazila, i da je time veća uspješnost. Ima li cura koje su to možda u Zadru radile? Postoji li to preko HZZO-a ili samo privatno?
Skupa sa mužem o svemu razgovaram i podrška mi je, ali s obzirom na iskustva iz društva, on bi sad već da idemo privatno, Zagreb, a ja sam nekako i dalje optimistična i držim se svoga doktora jer sam zadovoljna s njime i nekako vjerujem da će me on usmjeriti dalje.
Nadam se da se nisam krivo izrazila. Svako iskustvo, pomoć, savjet bi mi dobro došao.
Hvala unaprijed
2 godine pokušavanja, od toga godinu dana 2. inseminacije. U početku procesa sam išla na SONO HSG, gdje su oba jajovoda prohodna. Imam 31.godinu, suprug 27. Hormoni uredni, spermiogram uredan, brisevi uredni, papa uredan.
😂😂😂😂 vrlo lako moguce 🤭🤭🤭
Ma sad ce mala Kate, samo sto nije🥰🥰🥰🥰🥰.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Pedica jučer ti nisam stigla napisati svoje iskustvo vezano za kliniku, pa ću sada 😊Ja sam ti kod njih odradila 4 postupka i nažalost, sreću smo potražili dalje.
Vezano za uslugu, komfor, privatnost, apartmane, brzi dolazak na red na folikulometrije,tu ne mogu reći ni riječ, stvarno je sve na zavidnom nivou.
Sestra divna i uvijek dostupna. Dr si opisala savršeno, s time da sam ja s njim zaista imala prijateljski odnos +uvijek mi je bio dostupan na mail ili telefon.
Ono što sam tek kasnije shvatila je da zaista ne voli sugestije, ima taj stav "ajde se vi nemojte s tim zamarati" ,"ovo je sve tako neistraženo i sreća je bitna" i ovo sve ostalo što si napisala skroz stoji. Sve je to uredu kod npr prvog postupka, ali kasnije bome više nije.Nakon pregleda ne dobivaš nikakve pisane informacije o veličini folikula i ostalo. Otpusna pisma i protokoli su toliko "šturi"da dr u drugoj klinici nije mogao vjerovati koliko malo informacija ima.Nakon neuspjeha popričamo i kaže javite se sa idućom menstruacijom, a čak me htio i dva mjeseca za redom staviti u stimulaciju jer mi jajnici dobro izgledaju. Nije mi se to svidjelo radi zdravlja, a ni financijski. Kao, metoda pokušaja i pogrešaka, pa se možda jednom "ulovi".
Bilo je tu nekoliko većih kikseva, ali nije to sad ni bitno.
Ja ti mogu samo savjetovati da vjeruješ svojem osjećaju i pokušaš otići možda na još par konzultacija pa vidjeti šta drugi kažu.U svakom slučaju, meni nema logike plaćati nekoliko inseminacija 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Miss i Sunflower sretno na pregledima 😊🥰
St31 dobrodošla i što prije ostala trudna 😊 e sad, inseminacije imaju dosta manji postotak uspješnosti od ivf postupka, tako da bih ja na vašem mjestu nakon 2 neuspješne inseminacije ipak probala s ivfom. Iako imamo na forumu i cure kojima je uspjela.... Nisam sigurna za klinike u Zadru, koliko znam ovdje su svi u Zgu, Splitu, Rijeci i Osijeku..... U Zgu su 3 poliklinike koje rade preko hzzoa (što piše na prve 3 stranice) pa se možete tamo raspitati... Ili u nekoj od bolnica. Ne morate nužno ići privatno ako ćete van Zadra to obavljati. Kako piše na prve 3 stranice imamo pravo preko hzzoa na 4 bespl stimulirana ivf postupka, 2 prirodna i čini mi se 4 inseminacije (ili 2?).
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Što se tiče, d vitamina, od nedavno je dostupan s vital od 100 000 na rp, a što se tiče q 10 najviše vjerujem u solgar nutri nano (iako je 30), a budući da više nije gold specifics (zato mu je i niža cijena u odnosu na prije), dobar je od twinlaba mega coq10.
🧒39g 👩🦰34 g hormoni uredni osim prolaktina 604
pokušavamo od 7/19
04/21 prve konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji