Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pedica
    20. Travanj 2021. 14:07

Lucyinthesky

Pedica
    Ja sam ti na red došla odmah, ali to je bilo na jesen kada nije tamo bilo gužve + imala sam sve potrebne nalaze.Kod njih isto nije med i mlijeko i kužim cure koje nisu zadovoljne. Često se hrpa toga naplaćuje što ne bi trebali npr pregledi prije Hzzo postupka i to svakome neka druga cifra, Fet-ovi itd.Sve skupa je puno više "fancy" kod Podobnika.Sestre su tako, tako, kako koja. Ja sam sa svojim dr skroz kliknula u svakom smislu i to mi je bitno, netko drugi nije.
    Od privatnih preko Hzzo ti radi Škvorc i oni koliko znam ništa dodatno ne naplaćuju, znat će ti druge cure reći kako je, ja sam tamo u startu odradila jedne konzultacije i dr je bio skroz korektan i detaljan.Mislim da je netko nedavno pisao da imaju mjesta.
    Uglavnom, svugdje se za sebe moraš izboriti, informirati se i na kraju gdje god odlučiš, čut ćeš i pozitivne i negativne stvari, individualno je sve.

A kod kojeg si doktora tamo? I kad kreneš kod njih dal te taj doktor onda vodi cijelo vrijeme i sve ti radi on ili npr jedan radi punkciju, a drugi transfer? 

🙋‍♀️🙋‍♂️1990., normozoospermija, resekcija septuma; neuredni cervikalni b.
    Podobnik
    sHSG-sve prohodno;
    1. Ciljani odnosi, Ovitrelle, Dupahstone 3x2-✖️; 2. Ciljani odnosi, Letrozol, Ovitrelle, Duphaston 3x1-✖️; 3. AIH,Letrozol,Ovitrelle , Utrogestan 3x2-✖️.

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 14:08

nika0302

Evo cure mene sa uzv-a. 10.dc endometrij 8, estrofem i dalje 3x2, u petak pocinjem s utricima i 27.4.transfer 😊😊

🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 14:09

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska1986

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Ruska, išta novo? ⏳

Bas nist 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Sutra mi je pregled.. Kako ste vas dvoje? 🥰🥰🥰

Super, guramo. 😇
    Navuka je mlika toliko da mi grudi trebaju vlastiti poštanski broj, pa malo boluckaju, al dobro.
    Savjet: Multi mam komprese stavi u frizider ili cak u led (ja san stavila, posli cu vidit jel.jos bolji osjecaj hladenja, nadan se da se nece smrznit skroz) i redovito provjeravaj grudi kad ti bas dode mliko i gledaj ima.li cvorica i razbijaj ih prije nego pocnu bolit.
    -
    Al dobar je neki dječak, sisoljubac, tipično muško.

Bas mi je drago da je sve ok i da se oporavljas! Zasluzila si ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 14:11

manemoj

Ruska1986

Doria

MTBnašla sam onaj recept od čuvarkuće! Dva zapravo 😁 e sad, 300g čuvarkuće samljeti i pomiješati sa 500g meda, držati u frižideru i svaki dan natašte 1 malu žličicu. Kaže žena da joj nestale ciste u 15 dana, ALI i da joj je smanjilo endometrij za par mm. Ima još jedan: 1kg meda, 200g čuvarkuće samljeti, pola kile tahini paste(pasta od sezama), 200g jezgri od marelice samljeti, 100g chia sjemenki. Sve pomješati, držati u staklenoj tegli s plastičnim poklopcem umotano dodatno sve u foliju. Držati u frižideru i drvenom žlicom 3×dnevno. Kažu da ovo rješava ciste, miome, čak i kod karcinoma da pomaže.

Sad sam se sjetila one bapske price da se cuvarkuca mora ukrast, a ne da ti ju neko da 🤭 ne znam dal je neko cuo za tu pricu! Ugl, MTB, moras ju maznut sutra u ljekarni il di vec kupujes 🤭😂 znaci, ne kupit neg ukrast ☝🏻🙂

Pazi kako te navlači na zločin 😂😂😂😂
    Aj ti Ruska idi mazni, imati ćeš najbolju priču.. rodila u pritvoru 😂😂😂

Zbog kradje cuvarkuce 😂😂😂 da bar nest konkretno maznem, neku pivu il tako nest 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

VM
    20. Travanj 2021. 14:14

Pozdrav curke! 
    Kako je bilo na ginekološkoj kontroli ?!
    Nemam vremena čitati sve postove, dosta me nije bilo.
    Ludnica na poslu, doma...itd.
    Ja dobila mengu kako sam i pretpostavljala u petak, u ponedjeljak bila na pregledu, doktor vidio vodeći folikul na desnoj strani, na lijevoj 3-4 mala folikula. Dobila jedan Gonal F 300 da vidimo da li će možda ovi mali reagirati ili će sve otići k vodećem (tako nekako je on pričao) i danas ipak odlučio da  će me prebaciti na klomifensku terapiju s čim nisam baš presretna jer sam jednom bila u takvom postupku i taj je bio najlošiji postupak. Nisam nešto niti naletila na ovoj temi da je bilo klomifenskih trudnica ili se varam? Također mi je rekao da mi je endometrij zadebljaniji za ovaj dan ciklusa.
    Sad idem malo čitati da budem u toku 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 14:14

Meto

Ja sam ludila za vikend od zuba, mislila sam da cu zidove probiti glavom😣 jucer sam rijesila sve i to bez anestezije, weeeee🙈 moj prvi popravak zuba bez nje. Citam svugdje da se daje lokalna u trudnoci, al moj zubar ni cuti o tom. Srecom dobro je proslo..
    Ruska tvoje dijete vec ima stav i bit ce kako ona zeli😍
    Sunny jjeeeej, navijam da bude sve super u postupku i sa sretnim krajem🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
    Miss sretno danas🍀🍀🤞
    Sunflowerjesi uspjela nesto rijesit🙈😁🍀🤞
    Dobrodosle nove cure, vec ste se snasle☺️😉
    I ja bih voljela da nam se Nina i Aurora jave😌
    Mattan kako usta😂😂 koji dan brojis, testic neki?🍀🍀
    Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
    Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘
    Sbjelis vrlim🌟✨

Svaka cast! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 a i ja sam cula da se moze dat lokalna... ☝🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 14:16

VM

Pozdrav curke!
    Kako je bilo na ginekološkoj kontroli ?!
    Nemam vremena čitati sve postove, dosta me nije bilo.
    Ludnica na poslu, doma…itd.
    Ja dobila mengu kako sam i pretpostavljala u petak, u ponedjeljak bila na pregledu, doktor vidio vodeći folikul na desnoj strani, na lijevoj 3-4 mala folikula. Dobila jedan Gonal F 300 da vidimo da li će možda ovi mali reagirati ili će sve otići k vodećem (tako nekako je on pričao) i danas ipak odlučio da će me prebaciti na klomifensku terapiju s čim nisam baš presretna jer sam jednom bila u takvom postupku i taj je bio najlošiji postupak. Nisam nešto niti naletila na ovoj temi da je bilo klomifenskih trudnica ili se varam? Također mi je rekao da mi je endometrij zadebljaniji za ovaj dan ciklusa.
    Sad idem malo čitati da budem u toku

Nista nam ne zele rec 😏🙄 tako da djaba trazis taj post 😂😂 znaci, krenula i ti? ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Travanj 2021. 14:19

Matkiša 😎

Anitram 💛 Za tebe posebno navijam 💛
    Meto haha ne pitaj 🙈 sva sreća ljepilo neko od jagode ko fol haha
    A za testić mi je rano, tek je 4dnt :)
    A ni nemam neki spešl osjećaj, tj ništa se ne događa

Kad misliš piškiti? 😃

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Lucyinthesky
    20. Travanj 2021. 14:29

Pedica

Lucyinthesky

Pedica
    Ja sam ti na red došla odmah, ali to je bilo na jesen kada nije tamo bilo gužve + imala sam sve potrebne nalaze.Kod njih isto nije med i mlijeko i kužim cure koje nisu zadovoljne. Često se hrpa toga naplaćuje što ne bi trebali npr pregledi prije Hzzo postupka i to svakome neka druga cifra, Fet-ovi itd.Sve skupa je puno više "fancy" kod Podobnika.Sestre su tako, tako, kako koja. Ja sam sa svojim dr skroz kliknula u svakom smislu i to mi je bitno, netko drugi nije.
    Od privatnih preko Hzzo ti radi Škvorc i oni koliko znam ništa dodatno ne naplaćuju, znat će ti druge cure reći kako je, ja sam tamo u startu odradila jedne konzultacije i dr je bio skroz korektan i detaljan.Mislim da je netko nedavno pisao da imaju mjesta.
    Uglavnom, svugdje se za sebe moraš izboriti, informirati se i na kraju gdje god odlučiš, čut ćeš i pozitivne i negativne stvari, individualno je sve.

A kod kojeg si doktora tamo? I kad kreneš kod njih dal te taj doktor onda vodi cijelo vrijeme i sve ti radi on ili npr jedan radi punkciju, a drugi transfer?

Kod dr. Grbavca, a bila sam na pregledu i kod dr. Maričića i on je super. Vodi te kao 1,ali ne mora bit da će ti on biti na punkciji/transferu ako mu nije smjena/dežurstvo npr za vikend ili npr ako je ovaj na godišnjem ili nešto tako.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ana26
    20. Travanj 2021. 14:30

VM i Ruska i mene baš zanima, kaže MTB napisala sam izvještaj,kad ono ni i od izvještaja. Samo napisala da su bile na GK. Ne znam zašto toliko taje od nas.
    Od MTB sam očekivala detaljan izvještaj kao i inače .

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.