Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Travanj 2021. 13:04

🦋Anitram-3-🦋

MTBica dakle napisem ti svasta i ne ode🙈 pa sad skracujem. 28.4 transfer. Dokic misli da je sve do embriona jer ostalo je sve ok. Dobivam prije transfera inekciju u maternicu kroz kateter Granulocyte colony stimulating factor (G-CSF). Terapija za stitnu, heparin od dana transfera, progic i estrofem. Zadnji nam je FET ove godine. Ostaje nam onda jos 2 🐧 za sljedecu jer definitivno ako ne uspije uzimamo duzu pauzu.
    Ostalim curama u kojem god dijelu postupka da jeste zelim vas srecu i da uspije 🤞🤞

Draga, navijam da ovo bude dobitni, pa da ti ostali ostanu za iduće dijete 

💔💔💔

Meto
    20. Travanj 2021. 13:04

Ja sam ludila za vikend od zuba, mislila sam da cu zidove probiti glavom😣 jucer sam rijesila sve i to bez anestezije, weeeee🙈 moj prvi popravak zuba bez nje. Citam svugdje da se daje lokalna u trudnoci, al moj zubar ni cuti o tom. Srecom dobro je proslo..
    Ruska tvoje dijete vec ima stav i bit ce kako ona zeli😍
    Sunny jjeeeej, navijam da bude sve super u postupku i sa sretnim krajem🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
    Miss sretno danas🍀🍀🤞
    Sunflower jesi uspjela nesto rijesit🙈😁🍀🤞
    Dobrodosle nove cure, vec ste se snasle☺️😉
    I ja bih voljela da nam se Nina i Aurora jave😌
    Mattan kako usta😂😂 koji dan brojis, testic neki?🍀🍀
    Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
    Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘
    Sbjelis vrlim🌟✨

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Travanj 2021. 13:08

Meto

Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
    Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘

Ma ne bih se ja zajebavala s ničim od toga 
    Zato i kažem, sve to što treba sjeckati, mljeti, mućkati, ... not for me, prelijena sam za to.
    Matična mliječ i preslica za sad it is.
    Brojiš 7 dana do pregleda?

💔💔💔

20. Travanj 2021. 13:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

🦋Anitram-3-🦋

MTBica dakle napisem ti svasta i ne ode🙈 pa sad skracujem. 28.4 transfer. Dokic misli da je sve do embriona jer ostalo je sve ok. Dobivam prije transfera inekciju u maternicu kroz kateter Granulocyte colony stimulating factor (G-CSF). Terapija za stitnu, heparin od dana transfera, progic i estrofem. Zadnji nam je FET ove godine. Ostaje nam onda jos 2 🐧 za sljedecu jer definitivno ako ne uspije uzimamo duzu pauzu.
    Ostalim curama u kojem god dijelu postupka da jeste zelim vas srecu i da uspije 🤞🤞

Draga, navijam da ovo bude dobitni, pa da ti ostali ostanu za iduće dijete

Hvala 🤗🤗🤗

sbjelisi
    20. Travanj 2021. 13:17

Meto svaka cast za zub .
    Hvala cure ❤🙏

oharascarlett14@gmail.com

nika0302
    20. Travanj 2021. 13:47

Evo cure mene sa uzv-a. 10.dc endometrij 8, estrofem i dalje 3x2, u petak pocinjem s utricima i 27.4.transfer 😊😊

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

manemoj
    20. Travanj 2021. 13:54

nika0302

Evo cure mene sa uzv-a. 10.dc endometrij 8, estrofem i dalje 3x2, u petak pocinjem s utricima i 27.4.transfer 😊😊

🎉🎉🎉🎉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    20. Travanj 2021. 13:54

Pedica
    Ja sam ti na red došla odmah, ali to je bilo na jesen kada nije tamo bilo gužve + imala sam sve potrebne nalaze.Kod njih isto nije med i mlijeko i kužim cure koje nisu zadovoljne. Često se hrpa toga naplaćuje što ne bi trebali npr pregledi prije Hzzo postupka i to svakome neka druga cifra, Fet-ovi itd.Sve skupa je puno više "fancy" kod Podobnika.Sestre su tako, tako, kako koja. Ja sam sa svojim dr skroz kliknula u svakom smislu i to mi je bitno, netko drugi nije.
    Od privatnih preko Hzzo ti radi Škvorc i oni koliko znam ništa dodatno ne naplaćuju, znat će ti druge cure reći kako je, ja sam tamo u startu odradila jedne konzultacije i dr je bio skroz korektan i detaljan.Mislim da je netko nedavno pisao da imaju mjesta.
    Uglavnom, svugdje se za sebe moraš izboriti, informirati se i na kraju gdje god odlučiš, čut ćeš i pozitivne i negativne stvari, individualno je sve.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ana26
    20. Travanj 2021. 13:55

Prijavljujem dolazak menstruacije, sutra idem na Covid testiranje, a u četvrtak na 3 DC idem na prvu folikulometriju. 
    Nadam se da će biti sve ok i da idemo po svoje mrvice. 
    Curke, sretno svima u kojim god se fazama nalazile.
    I ja se pitam di nam je Aurora, Nina92,a i Lucka. Lucka je rekla da će ovaj mjesec u FET. Cure, javite se!

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Matkiša 😎
    20. Travanj 2021. 14:05

Anitram 💛 Za tebe posebno navijam 💛
    Meto haha ne pitaj 🙈 sva sreća ljepilo neko od jagode ko fol haha 
    A za testić mi je rano, tek je  4dnt :) 
    A ni nemam neki spešl osjećaj, tj ništa se ne događa 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.