MTBica dakle napisem ti svasta i ne ode🙈 pa sad skracujem. 28.4 transfer. Dokic misli da je sve do embriona jer ostalo je sve ok. Dobivam prije transfera inekciju u maternicu kroz kateter Granulocyte colony stimulating factor (G-CSF). Terapija za stitnu, heparin od dana transfera, progic i estrofem. Zadnji nam je FET ove godine. Ostaje nam onda jos 2 🐧 za sljedecu jer definitivno ako ne uspije uzimamo duzu pauzu.
Ostalim curama u kojem god dijelu postupka da jeste zelim vas srecu i da uspije 🤞🤞
Draga, navijam da ovo bude dobitni, pa da ti ostali ostanu za iduće dijete
💔💔💔
Ja sam ludila za vikend od zuba, mislila sam da cu zidove probiti glavom😣 jucer sam rijesila sve i to bez anestezije, weeeee🙈 moj prvi popravak zuba bez nje. Citam svugdje da se daje lokalna u trudnoci, al moj zubar ni cuti o tom. Srecom dobro je proslo..
Ruska tvoje dijete vec ima stav i bit ce kako ona zeli😍
Sunny jjeeeej, navijam da bude sve super u postupku i sa sretnim krajem🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Miss sretno danas🍀🍀🤞
Sunflower jesi uspjela nesto rijesit🙈😁🍀🤞
Dobrodosle nove cure, vec ste se snasle☺️😉
I ja bih voljela da nam se Nina i Aurora jave😌
Mattan kako usta😂😂 koji dan brojis, testic neki?🍀🍀
Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘
Sbjelis vrlim🌟✨
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘
Ma ne bih se ja zajebavala s ničim od toga
Zato i kažem, sve to što treba sjeckati, mljeti, mućkati, ... not for me, prelijena sam za to.
Matična mliječ i preslica za sad it is.
Brojiš 7 dana do pregleda?
💔💔💔
MTBica dakle napisem ti svasta i ne ode🙈 pa sad skracujem. 28.4 transfer. Dokic misli da je sve do embriona jer ostalo je sve ok. Dobivam prije transfera inekciju u maternicu kroz kateter Granulocyte colony stimulating factor (G-CSF). Terapija za stitnu, heparin od dana transfera, progic i estrofem. Zadnji nam je FET ove godine. Ostaje nam onda jos 2 🐧 za sljedecu jer definitivno ako ne uspije uzimamo duzu pauzu.
Ostalim curama u kojem god dijelu postupka da jeste zelim vas srecu i da uspije 🤞🤞
Draga, navijam da ovo bude dobitni, pa da ti ostali ostanu za iduće dijete
Hvala 🤗🤗🤗
Evo cure mene sa uzv-a. 10.dc endometrij 8, estrofem i dalje 3x2, u petak pocinjem s utricima i 27.4.transfer 😊😊
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Evo cure mene sa uzv-a. 10.dc endometrij 8, estrofem i dalje 3x2, u petak pocinjem s utricima i 27.4.transfer 😊😊
🎉🎉🎉🎉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pedica
Ja sam ti na red došla odmah, ali to je bilo na jesen kada nije tamo bilo gužve + imala sam sve potrebne nalaze.Kod njih isto nije med i mlijeko i kužim cure koje nisu zadovoljne. Često se hrpa toga naplaćuje što ne bi trebali npr pregledi prije Hzzo postupka i to svakome neka druga cifra, Fet-ovi itd.Sve skupa je puno više "fancy" kod Podobnika.Sestre su tako, tako, kako koja. Ja sam sa svojim dr skroz kliknula u svakom smislu i to mi je bitno, netko drugi nije.
Od privatnih preko Hzzo ti radi Škvorc i oni koliko znam ništa dodatno ne naplaćuju, znat će ti druge cure reći kako je, ja sam tamo u startu odradila jedne konzultacije i dr je bio skroz korektan i detaljan.Mislim da je netko nedavno pisao da imaju mjesta.
Uglavnom, svugdje se za sebe moraš izboriti, informirati se i na kraju gdje god odlučiš, čut ćeš i pozitivne i negativne stvari, individualno je sve.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Prijavljujem dolazak menstruacije, sutra idem na Covid testiranje, a u četvrtak na 3 DC idem na prvu folikulometriju.
Nadam se da će biti sve ok i da idemo po svoje mrvice.
Curke, sretno svima u kojim god se fazama nalazile.
I ja se pitam di nam je Aurora, Nina92,a i Lucka. Lucka je rekla da će ovaj mjesec u FET. Cure, javite se!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Anitram 💛 Za tebe posebno navijam 💛
Meto haha ne pitaj 🙈 sva sreća ljepilo neko od jagode ko fol haha