Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia3.0
    20. Travanj 2021. 08:15

Dobro jutro cure
    Da se nadovezem na temu antralnih folikula i PCOS
    U biti imam pitanje 😜
    Kako izgledaju jajnici na uzv kod vas kod kojih broje antralne i koja je razlika u jajnicima PCO izgleda (to meni na svakom nalazu pise) i odredenog broja antralnih folikula?
    Po nekoj logici, oni mozda ni ne znaju sto su od toga ciste a sto folikuli, sve to na uzv izgleda kao crni krugovi na jajnicima zar ne? Ili sam totalno fulala?

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Ruska1986
    20. Travanj 2021. 08:21

sbjelisi 💕👣💕👣

Sunny, Ruskacistim se..i nakon pregled pa cemo vidit stanje. Barem mjesec dana pauza. Sad sam u pomalo modu 😎 Za tjedan dana ce valjda stati krvarenje pa cemo vidit where we are.

Ajd, nadam se da ces se ocistit i onda polako krenut oporavljat ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sunny_🐣
    20. Travanj 2021. 08:32

Leia2.0

Dobro jutro cure
    Da se nadovezem na temu antralnih folikula i PCOS
    U biti imam pitanje 😜
    Kako izgledaju jajnici na uzv kod vas kod kojih broje antralne i koja je razlika u jajnicima PCO izgleda (to meni na svakom nalazu pise) i odredenog broja antralnih folikula?
    Po nekoj logici, oni mozda ni ne znaju sto su od toga ciste a sto folikuli, sve to na uzv izgleda kao crni krugovi na jajnicima zar ne? Ili sam totalno fulala?

koliko sam ja shvatila pco like jajnici imaju folikule poredane jedne do drugih...kao niz nekakav, izgledaju kao ogrlica od perlica  

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    20. Travanj 2021. 08:37

sbjelisi 💕👣💕👣

Sunny, Ruskacistim se..i nakon pregled pa cemo vidit stanje. Barem mjesec dana pauza. Sad sam u pomalo modu 😎 Za tjedan dana ce valjda stati krvarenje pa cemo vidit where we are.

💕💕💕💕 drži nam se

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Matkiša 😎
    20. Travanj 2021. 08:40

Evo cure su se raspisale o Maca prahu i njegovim benefitima za ciklus i policistične jajnike, pa vidim puno dobrih iskustava.... Možda pomogne seki :) 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Lucyinthesky
    20. Travanj 2021. 08:45

Women_name vezano za post o pilulama, ja ti mogu napisati svoje iskustvo.
    Pila sam ih preko 10 godina s jednom kratkom pauzom, isključivo radi kontracepcije. Bavila sam se sportom i odgovaralo mi je da mi menga traje kratko, bude bezbolna i da si po potrebi radi nekih natjecanja mogu "naštimati" ciklus.Nisam imala pcos.
    Pila sam triquilar i jednom godišnje me ginekolog slao vaditk krv. Nisam imala nikakvih nuspojava. Kada sam prestala, ciklus mi se normalno nastavio s redovnim ovulacijama. Jajnici uredni.
    Ne znam šta bih ti savjetovala, ali bih svakako potražila još jedno mišljenje.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lindsay
    20. Travanj 2021. 08:45

Sunny  nemam rijeci presretna sam zbog tebe, grlim te 🤗🤗🤗
    Sbjelisi💙💚💛 boli li?
    Matkiša tko ti je radio transfer? 

SeniRemmus
    20. Travanj 2021. 08:47

Ja isto ne znam što je to PCO-like jajnici, iako mi je to dijagnoza i sa Sv.Duha i kod Gića. On mi je to objasnio da jajnici mi izgledaju ful policistično i imam visok AMH, no po nekoj konvenciji (amsterdamskoj?) Je to samo jedan od nekoliko pokazateljaina temelju njega se ne moze dijagnosticirati PCOS jer nemam ostale parametre (inverziju LH i FSH, IR, redovito ovuliram itd.). Kao da tijelo kompenzira PCOS na neki semi-funkcionalan način 🤔 gdje su nam sad doktori forumaši? 😆🤓

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Sunny_🐣
    20. Travanj 2021. 08:51

Lindsay

Sunnynemam rijeci presretna sam zbog tebe, grlim te 🤗🤗🤗
    Sbjelisi💙💚💛 boli li?
    Matkišatko ti je radio transfer?

💕💕 jesi ti danas na uzv?

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Lindsay
    20. Travanj 2021. 08:54

Sunny_

Lindsay

Sunnynemam rijeci presretna sam zbog tebe, grlim te 🤗🤗🤗
    Sbjelisi💙💚💛 boli li?
    Matkišatko ti je radio transfer?
    💕💕 jesi ti danas na uzv?

Jesam idem za nekih sat vremena, bas me zanima sto cu dobiti za stimulaciju od lijekova 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.