Ruska kako je ono bilo? Danas opet kontrola?
Ne, sutra! 😏 da, nije se Aurora dosta dugo javila, nadam se da je sve ok.. ❤ kako si ti? Jel se oporavljas polako?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska uh, sutra... A curkanje?
Ja sam okej. Krvarim. Ubi me ne znam je l to menga ili ciscenje 😭 Ali bolje sam, cim je sve izaslo iz mene. Tesko je kada je sve unutra, a gotovo je.
Ma niti Nina92 se ne javlja, zanima me kako je.. Nadam se da su svi dobro. ❤🌸
oharascarlett14@gmail.com
Jutro!
Imam pitanje - imaju li kontracepcijske veze s antralnim folikulima?
Na uzv-ima prije protokola sam imala 4-6 AF na svakom jajniku, prije postupka sam bila na kontracepcijskima oko 3 tjedna i na nultom uzv bila 3 AF.
(Prije nisam nikad pila kontracepcijske. Antralne mi prije ginekolozi nisu spominjali, ili ih ja mozda nisam dozivljavala, nisam ni znala za AMH dok nisam forum nasla i krenula u mpo. Silly me, pribojavala sam se da muz mozda puca corke, a kad ono s obzirom na odredjeni broj praznih folikula ja sam bila ta s corcima)
Mislim da utjece. Ja imam puno AFC (18 kom 3. dan ciklusa) sad mi je dr. propisao pilule do postupka kako bi umirili jajnike, smanjili broj folikula i dobili manji broj, kvalitetnijih stanica.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Perlla malo sam se našalila na svoj račun, to bolovanje je zapravo otkaz koji sam dobila kad sam počela ići na postupke 😒🙆♀️
Ne mogu vjerovati! Znaci poslodavac nije imao sluha za to i jednostavno tutnuo otkaz. Strasno, iako ne znam ako si na odredjeno, oni mogu samo reci da istice ugovor i kao nema dovoljno posla i rijesili su 《problem》. Da li ti je lakse kad se ne moras nikom objasnjavat? I ides bez stresa bar s te strane
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Jutro svima.
Ne znam danasnji raspored ali stalno vas hocu pitati je li netko u kontaktu s Aurorom? Nema je.. Ili sam ja omasila post.
Inace, kako ste vi?
Mislim da je Aurora odustala od postupka u 4.mjes i ide u 5. Mozda do tad malo odmara od svega 😊
Sbjelis kako si ti?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ruska uh, sutra… A curkanje?
Ja sam okej. Krvarim. Ubi me ne znam je l to menga ili ciscenje 😭 Ali bolje sam, cim je sve izaslo iz mene. Tesko je kada je sve unutra, a gotovo je.
Ma niti Nina92 se ne javlja, zanima me kako je.. Nadam se da su svi dobro. ❤🌸
A curkanje je od ona dva pregleda jucer valjda... Kad onda ides na pregled? To znaci da je otislo samo od sebe?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Clarissa ja nemam iskustva s kontracepcijskim, ali MTBica ima, i jos neke cure..
Sunny, Ruska cistim se..i nakon pregled pa cemo vidit stanje. Barem mjesec dana pauza. Sad sam u pomalo modu 😎 Za tjedan dana ce valjda stati krvarenje pa cemo vidit where we are.
Jutro zene...
Bjelis 🥰🥰🥰
Ruska drzi se 🥰🥰🥰🥰
Da bas se i ja cesto sitim i aurore i nine92...
Nadam se da su cure dobro, ako nas citate mahnite barem...
Ostalima sretno danas koje sta imaju...
Ona nasa odmara, nema liste 🤔🤔🤔🤔
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Perlla malo sam se našalila na svoj račun, to bolovanje je zapravo otkaz koji sam dobila kad sam počela ići na postupke 😒🙆♀️
Ne mogu vjerovati! Znaci poslodavac nije imao sluha za to i jednostavno tutnuo otkaz. Strasno, iako ne znam ako si na odredjeno, oni mogu samo reci da istice ugovor i kao nema dovoljno posla i rijesili su 《problem》. Da li ti je lakse kad se ne moras nikom objasnjavat? I ides bez stresa bar s te strane
Tako je i bilo, kao višak radnik.
Da, ja sam bila čak i sretna u jednu ruku :)
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji