Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    18. Travanj 2021. 19:51

Leia2.0

Dia85

Ajme dok sam proletila kroz zaostatke..najvažnijeStani da si sada dobro, želim ti najbrži mogući oporavak, baš si hrabra i skockana, svaka čast.. od sad nek sve bude školski i uspješno.. nek si svoje loše dane odradila u ovoj mpo priči
    Leiauvijek mi je drago čuti kad se javiš.. jel se vidimo u prolazu u 5.mjesecu u Vinogradskoj?Ruskačekamo skupa s tobom..😊

Nadam se da se vidimo ☺️
    S tim da kod mene sve ovisi kada ce doci dvije menge, tako da lako moze bit i pocetak lipnja..sve mi se cini da nece bit tocne 😱
    Ti imas vec okviran datum? S iducom mengom kreces u stimulaciju ili?

Idem preksutra na konzultacije a s idućim mengom planiram postupak..nadam se da mi neće nest drugo predložiti s obzirom na pauzu od nepunu 4 mjeseca..zapravo me frka kaj će reći i predložiti i ništa nisam pametnijaoko toga kaj da pitam u vezi stimulacije, s jedne strane sačuvali su me od hipera prošli put, a s druge rado bi da su riskirali s obzirom na samo jedan zametak..u biti ću znat više nakon utorka..

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Lindsay
    18. Travanj 2021. 19:59

Liora cuvaj se, mazi bušicu 💛

• Clarissa
    18. Travanj 2021. 20:03

Curke, evo malo iz neba pa u rebra, ali zamolila me MTBica da i tu zalijepim nesto cega se dotakla na drugoj temi dok smo se ispucavale oko razlicitih komentara ljudi... Pa evo moj prvi forumaski upload, tailor-made meme https://ibb.co/LJ4Dz3b

18. Travanj 2021. 20:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Imamo li neki prirodni pripravak za koji mislimo da bi mogao pomoći da se glupi miom smanji?
    Čisto dok čekam mjesecima na histeroskopiju, da vidim može li se nešto napraviti i ovako?

Čaj od preslice + topli oblozi od preslice na trbuh tj. maternicu

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Travanj 2021. 20:21

Clarissa

Curke, evo malo iz neba pa u rebra, ali zamolila me MTBica da i tu zalijepim nesto cega se dotakla na drugoj temi dok smo se ispucavale oko razlicitih komentara ljudi… Pa evo moj prvi forumaski upload, tailor-made meme https://ibb.co/LJ4Dz3b

I sad znate zašto je Clarissa moja nova miljenica 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Travanj 2021. 20:22

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Imamo li neki prirodni pripravak za koji mislimo da bi mogao pomoći da se glupi miom smanji?
    Čisto dok čekam mjesecima na histeroskopiju, da vidim može li se nešto napraviti i ovako?

Hvala ti! Idem guglati... 

💔💔💔

Doria
    18. Travanj 2021. 20:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Čuvarkuća! Melje se pa mješa sa medom? Tak nešto... 🤔🤔🤔

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

18. Travanj 2021. 20:27

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hvala ti! Idem guglati…

https://www.mojciklus.com/2020/01/obloge-za-miome.html?m=1

Ja sam to koristila za svoje ciste, bar da ne rastu dalje. I nisu, sad da li je bilo do toga ili ne.... I ja sam jos ubacila onu klasiku čaj, stolisnik, neven, kopriva. Preslica navodno smanjuje, suši sve izrasline koje ne pripadaju tijelu.

Sunny_🐣
    18. Travanj 2021. 20:31

Josipa hvala 😊
    Liora srceko divno 😊 čuvaj se 
    MTB kako si ti? Kad ides u Petrovu?
    Lindsay jel došla menga? 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

BAJOMA
    18. Travanj 2021. 20:42

Mtb pogledaj ovdi❤ 
    https://www.ringeraja.ba/m/forum/m_20278/mpage_1/tmm.htm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.