Ajme dok sam proletila kroz zaostatke..najvažnijeStani da si sada dobro, želim ti najbrži mogući oporavak, baš si hrabra i skockana, svaka čast.. od sad nek sve bude školski i uspješno.. nek si svoje loše dane odradila u ovoj mpo priči
Leiauvijek mi je drago čuti kad se javiš.. jel se vidimo u prolazu u 5.mjesecu u Vinogradskoj?Ruskačekamo skupa s tobom..😊
Nadam se da se vidimo ☺️
S tim da kod mene sve ovisi kada ce doci dvije menge, tako da lako moze bit i pocetak lipnja..sve mi se cini da nece bit tocne 😱
Ti imas vec okviran datum? S iducom mengom kreces u stimulaciju ili?
Idem preksutra na konzultacije a s idućim mengom planiram postupak..nadam se da mi neće nest drugo predložiti s obzirom na pauzu od nepunu 4 mjeseca..zapravo me frka kaj će reći i predložiti i ništa nisam pametnijaoko toga kaj da pitam u vezi stimulacije, s jedne strane sačuvali su me od hipera prošli put, a s druge rado bi da su riskirali s obzirom na samo jedan zametak..u biti ću znat više nakon utorka..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Curke, evo malo iz neba pa u rebra, ali zamolila me MTBica da i tu zalijepim nesto cega se dotakla na drugoj temi dok smo se ispucavale oko razlicitih komentara ljudi... Pa evo moj prvi forumaski upload, tailor-made meme https://ibb.co/LJ4Dz3b
Imamo li neki prirodni pripravak za koji mislimo da bi mogao pomoći da se glupi miom smanji?
Čisto dok čekam mjesecima na histeroskopiju, da vidim može li se nešto napraviti i ovako?
Čaj od preslice + topli oblozi od preslice na trbuh tj. maternicu
Curke, evo malo iz neba pa u rebra, ali zamolila me MTBica da i tu zalijepim nesto cega se dotakla na drugoj temi dok smo se ispucavale oko razlicitih komentara ljudi… Pa evo moj prvi forumaski upload, tailor-made meme https://ibb.co/LJ4Dz3b
I sad znate zašto je Clarissa moja nova miljenica
💔💔💔
Imamo li neki prirodni pripravak za koji mislimo da bi mogao pomoći da se glupi miom smanji?
Čisto dok čekam mjesecima na histeroskopiju, da vidim može li se nešto napraviti i ovako?
Hvala ti! Idem guglati...
💔💔💔
Čuvarkuća! Melje se pa mješa sa medom? Tak nešto... 🤔🤔🤔
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Hvala ti! Idem guglati…
https://www.mojciklus.com/2020/01/obloge-za-miome.html?m=1
Ja sam to koristila za svoje ciste, bar da ne rastu dalje. I nisu, sad da li je bilo do toga ili ne.... I ja sam jos ubacila onu klasiku čaj, stolisnik, neven, kopriva. Preslica navodno smanjuje, suši sve izrasline koje ne pripadaju tijelu.
Josipa hvala 😊
Liora srceko divno 😊 čuvaj se
MTB kako si ti? Kad ides u Petrovu?
Lindsay jel došla menga?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mtb pogledaj ovdi❤
https://www.ringeraja.ba/m/forum/m_20278/mpage_1/tmm.htm
Sortiraj odgovore
Najstariji