Dragi doktore, ostavite se foruma i educirajte se,radite na svom znanju i stručnosti da ne ubijete nekog svojom brzopletosti!!!!!sramota! Necu niti papa test vise kod Vas raditi,pa kad me dr P.pita zasto,reci cu mu zasto. Boze,lika. on se kao uvrijedio. Ne mogu sebi doci.umisto da se pokrije usima i isprica Stanii moli za oprost…eto sad vidimo i kakav je covjek!sramota!ljuta sam ka pas!
Stani,kako si?
Bela,pratila sam te na prethodnim volumenima, cesto pomislim na tebe i ti se javis!bit ces u mojim molitvama da sve bude u redu! ❤️
Ajmo Ruska,mogla bi Kate navalit danas 😂🙏🏻
Draga, to je skroz sve nebitno... najbitnije je da ja nisam njemu fina i draga jer se prevario u procjeni moje osobnosti.
😅👩🏻
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Hvala cure dobro sam, samostalno sam ustala jutros - pobjeda 🏋🏻🙌🏻
Bitno da je operacija bila uspjesna, i da se oporavim cim prije, pa dalje krecemo u nove pobjede 🙏🏻
Zelim ti sto brzi, brzi oporavak i da ovo sve ostane sto prije iza tebe 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Moj bratRuskamisli na mene 😍💜
Ja sam dobro. Od kad sam se oporavila od histeroskopije, kao da se nista nije nikada dogadalo. Jajnici i maternica na godisnjem. Nadam se samo da ce se nakon odmora baciti na posao a ne otici u mirovinu 😂
cure su pisale ovdje da imaju jace ovulacije nakon stimulacija, ja to ne mogu rec, kao da ju nisam ni imala ovaj mjesec 😱
Nego, MTBica je lijepo sazela sutrasnji novinski clanak o Ruskinom porodu. Al to smo ionako svi znali da ce tako zavrsiti. Ali kako je zavrsila ginekoloska kontrola u smislu prepoznavanja? Jeste pogadale ili ste se predstavile? Tko se napio, a tko je bio designated driver? Ajmo cure, dajte malo detalja 😅
Naravno da mislim! Pa ti i ja smo braca 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Stani morala sam se javit da ti napisem. Razmisli o tome da ti odvjetnik slozi jedno pismo prema klinici. Vjeruj mi nije to uopce skupo uzet odvjetnika a on neka ti sredi da ti vrate novac od ovog postupka i besplatno odrade sljedeci.. Ako ne lijepo u javnost sa svojom pricom, cuvaj sve sta ti je pisao..
A vi doktore sramite se sebe i nadam se da ce vas se i vasa obiteljs sramiti i kad tad cuti za ovo.. Kako vam je netko napisaao manje citanja foruma vise nadogradjivanja znanja!! Ja da sam na vasem mjestu sama bi zvala sefa klinike i rekla da ovoj curi vrati novce i osigura besplatan postuoak kao ispriku... Eto
Jutro cure
Stani tebe nikako da krene. Pa tko ima srva slati takve mailove, a ti jos lezis u bolnici nakon op? 😵
Bravo za ustajanje, nadam se brzom oporavku ❤
Ruska ❤ ja taman pomislilo da dijete ceka bika, ali eti ona se javila, tocno na vrijeme. ❤❤
Leia lijepo je cuti da si dobro. ❤
oharascarlett14@gmail.com
Jutro cure
Stani tebe nikako da krene. Pa tko ima srva slati takve mailove, a ti jos lezis u bolnici nakon op? 😵
Ruska ❤ ja taman pomislilo da dijete ceka bika, ali eti ona se javila, tocno na vrijeme. ❤❤
Bjelissss ❤️ Kako si!? Mislimo na tebe svi 🙏🏻
Tocno to, empatija nepoznanica...Whatsapp poruke su u pitanju, jos gore 😅
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Dobro jutro!
Bela toliko je lijepo čuti ovakvu priču!🥰 želim ti svu sreću.😊
Stani ... što reći na sve to...🙄 ali drago mi je da si bolje!😊
.
Sutra idem na prvi uzv i pošto ću ići kod svoje soc.gin. htjela sam vas pitati za savjet na što da joj skrenem pozornost na pregledu? Ima li nešto na što treba dodatno treba provjeriti s obzirom na MPO? A i inače što se zna preskakati, a ne bi trebalo? Osim uzv-a trebam li ju tražiti neke dodatne krvne pretrage?
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
LucyLou nadam se da će mama biti ok i vjerujem da je u ovom trenu još teže jer ste daleko. Šaljem ti veliki hug ❤️
Meto hvala što brineš, a eto, rastu, vidjet ćemo šta će biti 🤔
Nadalica ❤️kako trčanje 💪?
Bela jako, jako mu je drago radi tebe, zaista si zaslužila ovakav rasplet 😊Želim ti puno sreće dalje!
Ruska1986 today is the day znači 🤞😁
stani ovo je vrh, nemoj se ljutit, ali tragikomično, ma lik nije normalan i da uz sve ostalo ima vremena za čitanje foruma 🤣
Ako ti se da zafrkavat sa tužbom, why not...
Drži se ❤️😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
sbjelis, ajmo i mi maknuti fokus. Na šta ćemo?
Cvijeta, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna! Ovdje imamo dosta cura u tvojoj sitaciji, imat ćeš dobru podršku.
Krista87, ajde pitaj. Obično se na inseminaciju ide ako imaš prohodne jajovode i DOBAR spermio.
Ruska1986, dobra taktika, ako dovoljno hrane pojedeš, neće biti mjesta za Katu pa će morati izaći.
anchy321, jebiga, onda piši sve u crnu tekicu pa naplati kasnije sa kamatama.
Leia2.0, liječnička tajna. Ja tebe ne pitam što tebi rade na kontroli, ti nećeš saznati što se nama radilo. I koliko prstića je bilo u igri.
Sunflower, ako imaš svježe briseve, onda ja obično samo pitam kakvi su jajnici, kakav je endo i kakvi su mi miomi. Koliko ima antralaca, ovisno o tome gdje smo u ciklusu.
Za krvne pretrage - prve tri stranice ove teme.
💔💔💔
Jutro cure
Bjelissss ❤️ Kako si!? Mislimo na tebe svi 🙏🏻
Tocno to, empatija nepoznanica…Whatsapp poruke su u pitanju, jos gore 😅
O, boze.
Bas sam htijela kometirati kako si sve to stoicki podnijela, kako nakon 2 jalova pregleda ti i dalje nista nisi komentirala na forumu i mislim si kako si divna osoba i kako bi ja vjerojatno pukla i svasta napisala... Ali ne ti. Ti sutis, a na op si.
I vidi te sada, sada iz bolesnicke postelje ti mene pitas kako sam. Pa suze mi dodju. Ja nikad necu biti takva ljudina.
A taj covjek tebi omasi pregled, tebi napise da nisi dobra kao sto je mislio i tebi otkaze svoje usluge 😲
Pa ja nemam bas teksta.
Dobro sam Stani, ici ce na bolje od danas, ja sam to cvrsto odlucila. Nista drugo necu dopustiti! 😊🙏❤
Drzi se, hrabra nasa lavice ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji