Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    18. Travanj 2021. 08:55

Bela 🥰🥰🥰 to je ono kad kažemo da se nikad ne zna i da je sve moguće, jako mi je drago. Čestitam na udaji i želim vam još puno sretnih i zajedničkih godina!
    Stani  a de nemoj me zezat 🙆‍♀️😬😂 jesi mu možda spominjala forum pa je onda išao istražiti ili nas i inače doktori prate?  😁😁😂
    Evo ja se osjećam kao da mi je netko pročitao dnevnik! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• BoBo
    18. Travanj 2021. 09:00

Tuma, ta prijateljica sa translokacijama. Bas me zanima kako njoj izgleda kariotip. Nama samo pise primjecene translokacije i lomovi. I kad sam zvala geneticare rekli su bolje da je njegov takav nego moj

• Josipab
    18. Travanj 2021. 09:06

Dragi doktore, ostavite se foruma i educirajte se,radite na svom znanju i stručnosti da ne ubijete nekog svojom brzopletosti!!!!!sramota! Necu niti papa test vise kod Vas raditi,pa kad me dr P.pita zasto,reci cu mu zasto. Boze,lika. on se kao uvrijedio. Ne mogu sebi doci.umisto da se pokrije usima i isprica Stani i moli za oprost...eto sad vidimo i kakav je covjek!sramota!ljuta sam ka pas!
    Stani,kako si?
    Bela, pratila sam te na prethodnim volumenima, cesto pomislim na tebe i ti se javis!bit ces u mojim molitvama da sve bude u redu! ❤️
    Ajmo Ruska, mogla bi Kate navalit danas 😂🙏🏻

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Hope33
    18. Travanj 2021. 09:18

vuky

Hopejesu pretrage ista pokazale?
    A opcenito, ponekad mi se cini da u Citu ne daju nista osim letrozola… :-/ svima isto …. bas me to zivcira- realno, isto sve znaci i isti rezultat, Tj. Velika vjerojatnost za isti rezultat! Meni je dr Pa u Cito isto tako rekao, da nebi vise zrelih js dobila na stimulaciji, a ja sam sad u Petrovoj dobila 10 oocita, od toga 8 se oplodilo… tako da to nije bas da nije za stimulaciju! AMH mi je 8,46pmol/l. Kod tebe ocito isto nisu probali stimulaciju, a mozda bi bili bolji rezultati… ne znam, ja bi probala u Zg, malo drugaciji pristup!

Da, bas sam pratila tvoje postove na forumu i ucinila mi se slicna prica, sta se tice pretraga (kariogram, histero uredni), blazi oblik mutacija za trombofiliju i pomalo cudan nalaz nakon ogtt testa (nakon opterecenja secer pada na 2.7 umjesto da ocekivano raste, a na taste je u normalnim granicama, cca 4,2), u svakom slucaju osim tog amh i spermiograma koji varira od normalnog do katastrofalnog nista konkretno..Ma kao prvo ove blage stimulacije su mi postale psihicko opterecenje, u ovoj godini dana toliko postupaka..previse..radije 2 u punoj stimulaciji godisnje pa kako Bog da..

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

stani
    18. Travanj 2021. 09:18

Matkiša 😎

Bela 🥰🥰🥰 to je ono kad kažemo da se nikad ne zna i da je sve moguće, jako mi je drago. Čestitam na udaji i želim vam još puno sretnih i zajedničkih godina!
    Stani a de nemoj me zezat 🙆‍♀️😬😂jesi mu možda spominjala forum pa je onda išao istražiti ili nas i inače doktori prate? 😁😁😂

Ne, ne vidim razlog zasto bi ja njemu spominjala ista gdje ja pisem ili sta citam. Ocito citaju, cak mi je i screen poslao da sam potvdila njegovo ime da je moj doktor 😂😂😂 

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Matkiša 😎
    18. Travanj 2021. 09:28

stani

Matkiša 😎

Stani a de nemoj me zezat 🙆‍♀️😬😂jesi mu možda spominjala forum pa je onda išao istražiti ili nas i inače doktori prate? 😁😁😂

Ne, ne vidim razlog zasto bi ja njemu spominjala ista gdje ja pisem ili sta citam. Ocito citaju, cak mi je i screen poslao da sam potvdila njegovo ime da je moj doktor 😂😂😂

Haha omg
    Pa najbolji i najdraži pacijent je onaj kod kojeg sve ide glatko, koji sa osmijehom uđe i izađe, koji nema pitanja, koji se ne buni. Kod kojeg sve može, i sve prolazi pa makar 2 godine furao istu terapiju koja ne uspijeva itd... 
    Svi ostali su u kategoriji : naporan pacijent koji stalno nešto hoće i ispituje 🙆‍♀️🙆‍♀️😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Leia3.0
    18. Travanj 2021. 09:30

Moj brat Ruska misli na mene 😍💜
    Ja sam dobro. Od kad sam se oporavila od histeroskopije, kao da se nista nije nikada dogadalo. Jajnici i maternica na godisnjem. Nadam se samo da ce se nakon odmora baciti na posao a ne otici u mirovinu 😂
    cure su pisale ovdje da imaju jace ovulacije nakon stimulacija, ja to ne mogu rec, kao da ju nisam ni imala ovaj mjesec 😱

Nego, MTBica je lijepo sazela sutrasnji novinski clanak o Ruskinom porodu. Al to smo ionako svi znali da ce tako zavrsiti. Ali kako je zavrsila ginekoloska kontrola u smislu prepoznavanja? Jeste pogadale ili ste se predstavile? Tko se napio, a tko je bio designated driver? Ajmo cure, dajte malo detalja 😅

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Anči 💕
    18. Travanj 2021. 09:31

Stani ajme majko 🤦🏽‍♀️ jel njemu tolko dosadno da cita forume..umjesto da ko covjek prizna grešku i ispriča se on se naljuti..boze svasta 
    Kako si ti? 
    MTB ma treba mi još 😂 jos uvijek nije dao nista hahaha
    Ruska divan dan da Kate stignee 😍 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

stani
    18. Travanj 2021. 09:46

Hvala cure dobro sam, samostalno sam ustala jutros - pobjeda 🏋🏻🙌🏻
    Bitno da je operacija bila uspjesna, i da se oporavim cim prije, pa dalje krecemo u nove pobjede 🙏🏻

03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧

stani
    18. Travanj 2021. 09:49

Leia2.0

Moj bratRuskamisli na mene 😍💜
    Ja sam dobro. Od kad sam se oporavila od histeroskopije, kao da se nista nije nikada dogadalo. Jajnici i maternica na godisnjem. Nadam se samo da ce se nakon odmora baciti na posao a ne otici u mirovinu 😂
    cure su pisale ovdje da imaju jace ovulacije nakon stimulacija, ja to ne mogu rec, kao da ju nisam ni imala ovaj mjesec 😱

Nego, MTBica je lijepo sazela sutrasnji novinski clanak o Ruskinom porodu. Al to smo ionako svi znali da ce tako zavrsiti. Ali kako je zavrsila ginekoloska kontrola u smislu prepoznavanja? Jeste pogadale ili ste se predstavile? Tko se napio, a tko je bio designated driver? Ajmo cure, dajte malo detalja 😅

Evo ja ne znam kriju detalje ko zmija noge 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.