Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    17. Travanj 2021. 23:43

Belaaa jako jako jako mi je drago,zaslužila si nakon svega ❤❤❤ , taman sam se uključila nešto prije tvoje tužne priče...neka se nikada ne ponovi, nikome ...
    Čestitam ti na udaji i sretno ti od srca 💟💟💟💟💟💟

endometrioza

MISS
    17. Travanj 2021. 23:52

Belaaa jakooo mi je drago zbog tebe,cestitam na vjencanju  i uzivaj u trudnoci,cuvaj se i bit ce sve super 🙏❤️🌹

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    18. Travanj 2021. 00:10

Belaa cestitam!! ❤🙏 Kada covjek makne fokus, stvari se pocnuj dogadjati.

oharascarlett14@gmail.com

Flowerson 🌸
    18. Travanj 2021. 01:01

Pozdrav svima 
    Pratim vas već neko vrijeme pa sam se odlučila priključiti. Ukratko: godinu i pol dana nisam uspjela zatrudnjeti, bilo nam je dosta čekanja i komentara da je sve u glavi i da se moram ja opustit jer smo oboje osjećali da nešto jednostavno nije u redu. Muž je napravio spermiogram prije mjesec dana, rezultat je teška oligoasthenozoospermia.
    Ja sam bila na prvim konzultacijama u KBC Rijeka, sada sam u fazi skupljanja nalaza i ako sam ja zdrava i sve je ok, krećem odmah u prirodni ivf. Uzbuđena sam, strah me svojih nalaza,  pomisli da se bodem iglom, strah me punkcije, al vidim što ste sve vi prošle ovdje pa mi to daje hrabrost i motivaciju za ići naprijed.
    Znam da su u prirodnom ivfu šanse male, al tko zna.. možda baš bude uspješno 😊 veselim se svemu što dolazi i drago mi je da to mogu podijeliti s nekim tko prolazi isto ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• KriSta87
    18. Travanj 2021. 01:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Koliko vi žene možete pisatiJedva pročitala sve od jutra.
    Vidim da vam uopće nisam falila : emocionalna ucjena :
    Nego, idem redom:

Krista87, žao mi je.
    Zašto vi idete na inseminacije sa astheno?

stani, ogromni propust, to se trebalo primijetiti još na 5tt+5. Jako mi je žao što kroz ovo prolaziš. Imala si sreće u nesreći da nije puklo, to je već veliki plod bio. Još si imala 2 blastociste, trebao je rutinski provjeriti je li druga zalutala u jajovod, čak i da je vidio kako spada onu prvu u maternici.

MetoAnaBe, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.

NadalicaRebekaB, to što ti je AMH nizak ne znači da će ti DHEA biti niska. Nemoj piti na slijepo, mogla bi se zeznuti…

LucyLou, navijamo za mamu lavicu

@MFBica Iskreno ne znam, bilo je kao prvi puta ajmo probati ali u ponedjeljak cu zvati da odmah u utorak dodjem na konzultacije za dalje. Prevelika je to muka ako je tako malo spermica. Pa cu pitati doktoricu da li idemo mozda u nekom drugom smjeru. 

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

Tuma
    18. Travanj 2021. 01:45

Magnolia Nisam sigurna za translokacije jel može otkriti, al meni je moja gin napomenula da nifty ne mora (ali može) otkriti mozaicni tip kromosomopatija. A moja prijateljica je morala na Panoramu jer ona ima Robertsonovu translokaciju i zato njoj Nifty možda ne bi bio pouzdan jer ona već ima genetski poremećaj pa mogu doći i lažno pozitivni rezultati, a jedino Panorama daje točne rezultate ako mama ima RL. Ali nisam sigurna što u slučaju kad mama nema RL, da li onda svi nipt testovi pokazuju ima li beba RL. Ak me kužiš 😅 al kod tebe će biti sve oke, ti si svoje tragedije prošla i sad će samo lijepe stvari se događati. Mislim da ću pratiti forum dok ne rodiš da ti napokon smijem čestitati 😊
    Belaa tako mi je drago radi tebe❤️❤️ stvarno sam sretna i čestitam ti na vjenčanju i na pozitivnom testu. Javi nam se obavezno nakon uzva da znamo da je sve oke. 🥰
    Bozma ma joj kaj te briga što netko napiše za doktora koji tebi nije sjeo. Pa zato i jesmo tu da svi kažemo svoje mišljenje. Ako je tvoje negativno imaš ga pravo izraziti i možda će nekome jako pomoći da zna ako ima 40ak godina ili jako nizak amh da ne ide onda kod određenog doktora koji se neće potruditi oko postupka. Ja te isto volim čitati.😊
    Sara čestitam još jednom 😍😍 porod za poželjeti 🥰 i bebac taman lijepe težine 💙
    Cure na GK nadam se da ste se lijepo provele, mogle biste nam malo info dati o tome kak je bilo🥰
    Ruska1986 i evo točno 40 tt 🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    18. Travanj 2021. 07:06

Tuma

MagnoliaNisam sigurna za translokacije jel može otkriti, al meni je moja gin napomenula da nifty ne mora (ali može)otkriti mozaicni tip kromosomopatija. A moja prijateljica je morala na Panoramu jer ona ima Robertsonovu translokaciju i zato njoj Nifty možda ne bi bio pouzdan jer ona već ima genetski poremećaj pa mogu doći i lažno pozitivni rezultati, a jedino Panorama daje točne rezultate ako mama ima RL. Ali nisam sigurna što u slučaju kad mama nema RL, da li onda svi nipt testovi pokazuju ima li beba RL. Ak me kužiš 😅 al kod tebe će biti sve oke, ti si svoje tragedije prošla i sad će samo lijepe stvari se događati. Mislim da ću pratiti forum dok ne rodiš da ti napokon smijem čestitati 😊
    Belaa tako mi je drago radi tebe❤️❤️ stvarno sam sretna i čestitam ti na vjenčanju i na pozitivnom testu. Javi nam se obavezno nakon uzva da znamo da je sve oke. 🥰
    Bozma ma joj kaj te briga što netko napiše za doktora koji tebi nije sjeo. Pa zato i jesmo tu da svi kažemo svoje mišljenje. Ako je tvoje negativno imaš ga pravo izraziti i možda će nekome jako pomoći da zna ako ima 40ak godina ili jako nizak amh da ne ide onda kod određenog doktora koji se neće potruditi oko postupka. Ja te isto volim čitati.😊
    Sara čestitam još jednom 😍😍 porod za poželjeti 🥰 i bebac taman lijepe težine 💙
    Cure na GK nadam se da ste se lijepo provele, mogle biste nam malo info dati o tome kak je bilo🥰
    Ruska1986 i evo točno 40 tt 🥳

Evo i ti jos 46 dana🥰🥰🥰

BAJOMA
    18. Travanj 2021. 07:11

Sara bravoo za trudove i brz porod🥰🥰🥰  ajme tako mi je drago 😍😍😍 ljubi bebaca puno puno😍😍😍😍
    Predivno mu je ime😍😍😍

stani
    18. Travanj 2021. 07:41

Pozz cure, Pozz dr Palada, drago mi je da nas pomno citate :) inace od jucer popodne nisam pacijent dr Palade jer mu se nije bas dopalo sto pisem na forumu, i jako jako ga je razocarala moja osobnost i vise nisam “fina i draga osoba” kao sto je mislo i sto sam svoje nezadovoljstvo napisala javno, te sam upucena da se za daljnju komunikaciju kao njegov bivsi pacijent javim dr Poljak.

Jos jednom dragi doktore da dobro vidite: NISTE ME DOBRO PREGLEDALI, I TO DVA PUTA, znate kako kazemo u Dalmaciji: TRALJAVO! 

Inace kako ste cure i kako je bilo u GK?😂

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

manemoj
    18. Travanj 2021. 07:53

stani

Pozz cure, Pozz dr Palada, drago mi je da nas pomno citate :) inace od jucer popodne nisam pacijent dr Palade jer mu se nije bas dopalo sto pisem na forumu, i jako jako ga je razocarala moja osobnost i vise nisam “fina i draga osoba” kao sto je mislo i sto sam svoje nezadovoljstvo napisala javno, te sam upucena da se za daljnju komunikaciju kao njegov bivsi pacijent javim dr Poljak.

Jos jednom dragi doktore da dobro vidite: NISTE ME DOBRO PREGLEDALI, I TO DVA PUTA, znate kako kazemo u Dalmaciji: TRALJAVO!

Inace kako ste cure i kako je bilo u GK?😂

Ahahahahahhahah oprosti ali evo hahahahhahahah.
    Umirem 😂😂😂😂
    Znači jel moguće? On tebe sjebe i onda se uvrijedi jer si ti to rekla na glas i problem je sad u cijeloj priči njegov ego a ne to što je tebi mogao puknuti jajovod? 
    Pa da... Skroz ima smisla... 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
    Ajme majko mila pa stvarno? Mislim ja bi mu rekla da sam jedino tužna što nisam ja njemu prva mogla reći da ga više ne želim za doktora. Zamisli frajer si je dao za pravo da on tebe izriba. Evo ja ću se raniti. Ovako rano ujutro mi nije dobro ovako se nervirati 🤦🤦🤦
    Stvarno neki doktori misle da su bogovi i ne priznaju svoje greške 🙄🙄🙄🙄
    A najtužnije je što ga nisi ni popljuvala kako je zasluzio nego si samo rekla šta se dogodilo. Najbolje da si ti sjela doma lijepo jer je on rekao da vidi ravnu gestacijsku i to je to.. mislim 🙄🙄🙄
    Dragi doktore, manje foruma, više stručne literature 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.