Bella - drago mi je zbog tvoje trudnoće, taman sam se ukljucila na forum dok si imala situaciju u jesen... drzim fige da sad bude skolski i rodis zdravu bebu!!! 😘
Sara - brz oporavak, a tvom malcu sretno djetinjstvo!😘
Cure - Kako je prosla GK? Ili jos traje? Jeste li porodile Rusku?😉
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Belaaaovo su divne vijesti, cestitam neka sve bude s blagoslovom dalje 😇😇😇😇😇😇😇😇
Magnolia cestitam
Mislila sam da jesi trudna ali sam onda pomislila da sam zamijenila s nekim imenom…
Nazalost mi zaboravimo da nije sve u nasim rukama odnosno rukama doktora, barem ja, ovako se uspanicim oko banalnosti… Pa na kraju po svim ovim stvarnim pricama shvatim da Netko drugi odredjuje a mi snujemo..
Hvala ti
Ja sam sada otkrila mutacije za trombofiliju i povećan Lac 2, pa cemo vidjeti sto ce dalje biti… Svakako idem do njega s pitanjima vezano za nalaze pa se nadam da cu tu i ostat i ostvarit se kao majka.
Ne, ne, meni se ne čestita😅. Ja to jos na glas ne govorim i spremna sam na sve ishode zbog svoje povijesti. I ja imam mutacije na pai1, ace i mthfr. Isto sam u 2. mj saznala za njih.
A kako si mu ukazala na nizak progesteron? Kada si ga vadila i koliki je bio?
🙈🙈 Oke pročitaj u sebi, a mi cemo biti spremni na sve pozitivne ishodeee tvojeee…
U mene na nalazu piše (koji još doktor nije pročitao) mutacije na pai 1, a na mthfr nositelj mutacije kao i faktor XIII sto god to značilo
koristis li terapiju
Vadila sam prije stimulacije bio je 1.2, i nakon stimulacije takodjer ali je opet izbjegavao u svježem transferu dati mi ga preko inekcije i dalje taj strah od hipera..
A kad je bio "uspješan" fet bila sam dva ciklusa na 2x3 utrogestana
Sad ga mislim vaditi na svoju ruku sto cesce….
Samo andol koristim. Mislim da je Meto sada kada joj je uspjelo skupa sa betom izvadila progesteron i da joj je bio dosta nizak i dobila je injekcije, mislim, nisam sigurna.
Cure drage ❤️ stare i nove duuugo me nije bilo morala sam odmiriti od svega one koje znaju sta sam prosla a ima u potpisu sve
Ja sam se nedavno vjencala u prošlu subotu obiteljski 50 ljudi najblizi 😍🙏
Došla sam da vam javim vijest znaci na dan vjencanja sam trebala dobiti vješticu i u cilom ludilu oko priprema i svega kontam kasne radi stresa i svega i onda jucer napravim test i cure moje Truudna saam prirodno nakon svega😍🙏 prvo šok pa sreca pa strah sve se izmiješalo niti smo se nadali niti mislili jer po njihovom je bilo da tesko da cemo uspjet prirodno ovo moje cudo malo je od Boga dano🙏😍 i nadam se da ce sve bit ovaj put uredu🙏 nekidan sam zvala radi mog i njegovog kariograma sestra je rekla da joj izgledaju ok moj i njegov🙏ja još sam u soku i nikome još nista ne govorimo 5 .5 je prvi uzv🙏😍 jednostavno cu opušteno u u Božjim je rukama sve🙏🙏
Kako ne! Bas sam se pitala di si i sta je s tobom.. Ajme, predivna vijest 💜❤❤💜❤💜❤💜 bas mi je drago, jako, jako! 🤗🤗🤗🤗🤗 cestitam na svadbi i zelim ti od ❤ da ovaj put bude skolska 😘😘😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bela sjećam se tvoje priče, a sjećam te se i sa teme- vol.2 koju sam tad čitala jer sam bila u postupcima. Ajme baš mi je drago zbog tebe!!! Ova tvoja trudnoća je dar od Boga koji si itekako zaslužila! Čuvaj se, pazi i da ova trudnoća bude dosadna i školska do samog kraja 🧡🙏
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Bella - drago mi je zbog tvoje trudnoće, taman sam se ukljucila na forum dok si imala situaciju u jesen… drzim fige da sad bude skolski i rodis zdravu bebu!!! 😘
Sara - brz oporavak, a tvom malcu sretno djetinjstvo!😘
Cure - Kako je prosla GK? Ili jos traje? Jeste li porodile Rusku?😉
Ne zele mi rec di se nalaze pa ja sama lunjam sa plahtama, rucnicima i rakijom okolo 🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Ruska,da, čim smo došli u sobu za oporavak ja san tražila da mi pomognu da ga namistim. I evo ide, zasad jos ono prvo mliko samo ide, al trenutno je i najvaznije. On bome sisa. Ponesi obavezno kremu za bradavice i mam komprese sa sobom i maži se u tankom sloju nakon svakog podoja.
Spremila ja vec sve 🤗🤗 hvala na savjetu! 😘😘 kad bi mogla van?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Ruska,da, čim smo došli u sobu za oporavak ja san tražila da mi pomognu da ga namistim. I evo ide, zasad jos ono prvo mliko samo ide, al trenutno je i najvaznije. On bome sisa. Ponesi obavezno kremu za bradavice i mam komprese sa sobom i maži se u tankom sloju nakon svakog podoja.
I da, koliko je beburina teska i koliko su procijenilo da bi mogla bit? Bas me zanima....
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Cure drage ❤️ stare i nove duuugo me nije bilo morala sam odmiriti od svega one koje znaju sta sam prosla a ima u potpisu sve
Ja sam se nedavno vjencala u prošlu subotu obiteljski 50 ljudi najblizi 😍🙏
Došla sam da vam javim vijest znaci na dan vjencanja sam trebala dobiti vješticu i u cilom ludilu oko priprema i svega kontam kasne radi stresa i svega i onda jucer napravim test i cure moje Truudna saam prirodno nakon svega😍🙏 prvo šok pa sreca pa strah sve se izmiješalo niti smo se nadali niti mislili jer po njihovom je bilo da tesko da cemo uspjet prirodno ovo moje cudo malo je od Boga dano🙏😍 i nadam se da ce sve bit ovaj put uredu🙏 nekidan sam zvala radi mog i njegovog kariograma sestra je rekla da joj izgledaju ok moj i njegov🙏ja još sam u soku i nikome još nista ne govorimo 5 .5 je prvi uzv🙏😍 jednostavno cu opušteno u u Božjim je rukama sve🙏🙏
Belaaa mislila sam na tebe danas, tako mi je drago da si se javila!! 🥰🥰🥰 čestitke na udaji i na bebici ❤❤❤ predivne vijesti! 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Belaaaovo su divne vijesti, cestitam neka sve bude s blagoslovom dalje 😇😇😇😇😇😇😇😇
Magnolia cestitam
Mislila sam da jesi trudna ali sam onda pomislila da sam zamijenila s nekim imenom…
Nazalost mi zaboravimo da nije sve u nasim rukama odnosno rukama doktora, barem ja, ovako se uspanicim oko banalnosti… Pa na kraju po svim ovim stvarnim pricama shvatim da Netko drugi odredjuje a mi snujemo..
Hvala ti
Ja sam sada otkrila mutacije za trombofiliju i povećan Lac 2, pa cemo vidjeti sto ce dalje biti… Svakako idem do njega s pitanjima vezano za nalaze pa se nadam da cu tu i ostat i ostvarit se kao majka.
Ne, ne, meni se ne čestita😅. Ja to jos na glas ne govorim i spremna sam na sve ishode zbog svoje povijesti. I ja imam mutacije na pai1, ace i mthfr. Isto sam u 2. mj saznala za njih.
A kako si mu ukazala na nizak progesteron? Kada si ga vadila i koliki je bio?
🙈🙈 Oke pročitaj u sebi, a mi cemo biti spremni na sve pozitivne ishodeee tvojeee…
U mene na nalazu piše (koji još doktor nije pročitao) mutacije na pai 1, a na mthfr nositelj mutacije kao i faktor XIII sto god to značilo
koristis li terapiju
Vadila sam prije stimulacije bio je 1.2, i nakon stimulacije takodjer ali je opet izbjegavao u svježem transferu dati mi ga preko inekcije i dalje taj strah od hipera..
A kad je bio "uspješan" fet bila sam dva ciklusa na 2x3 utrogestana
Sad ga mislim vaditi na svoju ruku sto cesce….
Samo andol koristim. Mislim da je Meto sada kada joj je uspjelo skupa sa betom izvadila progesteron i da joj je bio dosta nizak i dobila je injekcije, mislim, nisam sigurna.
Sigurno cu ga vaditi, ako bude sve u redu i dodjem do toga.
U poliklinikama u Sarajevu, obicaj je ici u fet, pri tome da mjesec dva tijelo "bildaju" antib protiv bakterija, pa progesteron, vadi se krva slika, secer minerali pred transfer... Koliko sam upoznata.. Izgleda mi sada da ima i te kako smisla to sve.
U ponedjeljak radim briseve jos i idemo 🙈
Jesi ti kod P narucena za pregled?
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Ja ne mogu reci, dr P. se stvarno potrudia, nakon 3 neuspjelog transfera me uputia na sve moguce pretrage (trombofilija, kariogrami, histero,..), napravljen je i prp, scratching endometrija,..ukljucen heparin zbog manjih mutacija,.al nazalost opet neuspjesno..sto svakako nije njegova krivnja..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji