Ruska, procijenjena: max 3200 a porođajna 3630 😊
Sutra idemo kući ako doktor da zeleno svitlo 🤭💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bozma isto smo nas 2 komentirale! Ocito to nije njegova prica! Ali ovo kod stanije propust ajme meni… stani zelim ti brzi oporavak … zao mi je što si to prosla! Drago mi je da tu je sad osoblje dobro i stručno! Da brzo budeš doma 💐
Meni se nije dalo vaditi hormone - neda mi se vise nikakav pregled! Eto! :/ zasad… pa cemo vidjeti….
Jos tebi kaze da je dosao pred zid s tobom i ne zna sto bi vise probao, a 3 puta ti daje istu terapiju, a ja mu dodjem iz druge klinike jer bi nesto promijenila i onda mi da istu terapiju kao i oni prva dva puta 😂. Vise mi izgleda da on nije bas za to zainteresiran nesto. Za druge stvari ne sumnjam u njegovu strucnost. Dobro su ovo kod stani na vrijeme vidjeli.
Rebeka, ja imam mali AMH, ali mi DHEA radi kontraefekt. Kako hvala Bogu imam iza sebe postupaka, pa imam s cim usporedit, primjetila sam da kad je uzimam imam puno praznih folikula. Jos sam na Rodinu forumu nasla da se jedna cura tuzila na to. Provjeri je prije iz krvi i pij samo ako ti je fali.
A shit nisam znala to. Valjda nisam sad zeznula citavu stvar. Pa kako doktorica na to ne uputi prije nego sto kaze da mogu povecati dozu.. shit shit.. sad me jos vise strah za ovaj 1 sto ga idem punktirati.
Jesu oni tebi dali izvaditi sve spolne hormone, štitnu tsh, ft3 i ft4? Ne može ti samo napamet reć da piješ dheu ako ne zna da ti je niska, evo ja gledala moja je bila 1.9 a parametri od 1.8 do 9.9,znači ja sam na najdonjoj mogućoj granici i bez njihovog savjeta sam znala da ću je piti
Izvadila sam tsh, fsh, lh, progesteron, estradiol,prolaktin, amh.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ja ne mogu reci, dr P. se stvarno potrudia, nakon 3 neuspjelog transfera me uputia na sve moguce pretrage (trombofilija, kariogrami, histero,..), napravljen je i prp, scratching endometrija,..ukljucen heparin zbog manjih mutacija,.al nazalost opet neuspjesno..sto svakako nije njegova krivnja.
A zasto je stimulacija uvijek letrozol? Ma nije do njega da sve od sebe u nekim situacijama, pogotovo kad vidi da je put teži ali...
Ja sam bila godinu dana na letrozolu prirodni nacin ali bez uspjeha...
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
A kao jer smatra da je za mene bolja opcija blaga stimulacija, opcenito za low respondere...pa uvijek letrizol , a od 5 tog dana menopuri ili gonali pa stoperica decapeptil i ovitrelle. Ja sam isto zeljna probat nesto drugacije pa sam krajem mjeseca narucena na konzultacije u dr. Radoncica..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ja ne mogu reci, dr P. se stvarno potrudia, nakon 3 neuspjelog transfera me uputia na sve moguce pretrage (trombofilija, kariogrami, histero,..), napravljen je i prp, scratching endometrija,..ukljucen heparin zbog manjih mutacija,.al nazalost opet neuspjesno..sto svakako nije njegova krivnja.
A zasto je stimulacija uvijek letrozol? Ma nije do njega da sve od sebe u nekim situacijama, pogotovo kad vidi da je put teži ali...
Ja sam bila godinu dana na letrozolu prirodni nacin ali bez uspjeha...
89godiste PCOS
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
A zasto je stimulacija uvijek letrozol? Ma nije do njega da sve od sebe u nekim situacijama, pogotovo kad vidi da je put teži ali…
Ja sam bila godinu dana na letrozolu prirodni nacin ali bez uspjeha…
Slucajno dva puta
89godiste PCOS
Hope jesu pretrage ista pokazale?
A opcenito, ponekad mi se cini da u Citu ne daju nista osim letrozola... :-/ svima isto .... bas me to zivcira- realno, isto sve znaci i isti rezultat, Tj. Velika vjerojatnost za isti rezultat! Meni je dr Pa u Cito isto tako rekao, da nebi vise zrelih js dobila na stimulaciji, a ja sam sad u Petrovoj dobila 10 oocita, od toga 8 se oplodilo... tako da to nije bas da nije za stimulaciju! AMH mi je 8,46pmol/l. Kod tebe ocito isto nisu probali stimulaciju, a mozda bi bili bolji rezultati... ne znam, ja bi probala u Zg, malo drugaciji pristup!
Koliko vi žene možete pisati Jedva pročitala sve od jutra.
Vidim da vam uopće nisam falila : emocionalna ucjena :
Nego, idem redom:
Krista87, žao mi je.
Zašto vi idete na inseminacije sa astheno?
stani, ogromni propust, to se trebalo primijetiti još na 5tt+5. Jako mi je žao što kroz ovo prolaziš. Imala si sreće u nesreći da nije puklo, to je već veliki plod bio. Još si imala 2 blastociste, trebao je rutinski provjeriti je li druga zalutala u jajovod, čak i da je vidio kako spada onu prvu u maternici.
Meto
AnaBe, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
Nadalica
RebekaB, to što ti je AMH nizak ne znači da će ti DHEA biti niska. Nemoj piti na slijepo, mogla bi se zeznuti...
LucyLou, navijamo za mamu lavicu
💔💔💔
Giaa, razmisli da ideš preko HZZO. U tom slučaju imaš u ZG 3 privatne klinike koje rade preko HZZO - Škvorc, IVF i BetaPlus.
Nisi sredila potpis pa ne znamo koja je tvoja prošlost postupaka i koji su vaši problemi, pa te teško savjetovati.
Što se sperme tiče, muž ti može smrznuti dva uzorka dok je tu i onda imaš za 2 postupka dok njega nema (npr).
Marta82, FSH ti je malo visok. Ostalo mi djeluje OK na prvu, ali iskreno ne znam na pamet referentne intervale.
Ne znam kako se može utjecati na hormone. Obično su nam oni manje bitni u postupcima jer ih stimulacijom liječnici naštimaju kako žele. Tebi je za FET bitan samo endometrij + feritin/d vitamin/štitnjača, već imaš svoj zametak. A endometrij podebljavaš sa e vitaminom, ciklom i ananasom.
anchy321, on je uzorak dao, sad ti više ne treba. Samo ti to mlati tavom.
Bobo i Magnolia, sad ste kao ona dva gunđala u Muppet showu.
Ja vas obožavam čitati.
Sara
vuky, zašto ne prepoloviš tablete?
Belaaa, kako dobre vijesti, baš mi je drago. Navijamo navijamo navijamo!!!
Čestitke na svadbi!!!
NelaNela, predlažem ti da budeš manijak kao i ja i u idućem postupku/trudnoći vadiš progesteron. Ja sam si vadila na dan štoperice, 2 dana nakon transfera, na beti, pa tjedan dana kasnije... u svakom slučaju, ja ZNAM da meni nikad nije bilo premalo progesterona. Da je bilo, uzimala bih ga pa makar na guzicu, nema tog liječnika koji bi me spriječio
💔💔💔
Dakle, mi obavile prvu jubilarnu ginekološku kontrolu.
Svi nalazi su uredni, nema nekih većih tegoba. Osim što se sve trebamo opustiti i više trljati po guzama.
Ostavili smo Ruska1986 da baulja po nekoj šumi, ako se sad ne porodi, nikad neće.
Trudnica rodila usred šume, zubima pregrizla pupčanu vrpcu, i zapalila vatru od obližnjeg granja. Kad ju je pronašla gorska služba spašavanja, prva izjava joj je bila Aha! Bolja sam od Bajo!!!
Trenutno je na promatranju na Vrapču. Novorođenče ženskog spola je u izvrsnom stanju. Osim što ne prestaje izvoditi piruete u krevetiću.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji