Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    17. Travanj 2021. 21:29

Belaaa jako jako mi je drago... sjecam se tvoje price i divno je cuti da se eto desi čudo! Ja sam u nekoj fazi dal odustati od svega i takve price bas daju nadu ❤️ Zelim od srca sve školski... javi nam za uzv i sve 🌸

Bozma mah, cim imamo preko 35 i ako ne uspije iz prve-druge,  treće, nije njima to nis strasno- jer smo stare i ko minimum 15 embrija za 1 trudnocu treba ( eto nekoliko mi ih je tako reklo - samo ja nebi to tako,nego sto kazes- ako sam voljna platiti sve, pitam te- daj mi... jer zelim svaki moguci postotak na svojoj strani/kad vec sve to prolazim! Jbg. Znam ja sa sam stara... ali sa sam mlada, mozda nebi ni dosla tebi k vragu... i Tak... 

IščekivanjeDobrihStvari
    17. Travanj 2021. 21:29

BoBo

NelaNela

Ne znam hoce li komentar biti predug
    Split otpisati ili i Cito 🙈🙈🙈🙈🙈 sve vise negativnih stvari
    A budući da sam iz BiH Split je najbliži i ovako sam s mogućnostima li la
    Ooo sve sam uvjerenija da cu odustati skroz
    Evo Cito npr ne radi nikakve hormone za vrijeme stimulacije, estradiol progesteron nista… Grr

Pa mlada si, nemas nekih vecih komplikacija, meni su hormoni dosta zbrckani. Slazem se sa Magnolijom. Oko tebe ce se potrudit.
    Ja imam i vise godine i njih sve zaboli glava kad mi vide godiste i najradije bi da nisam dosla 😂 tocno vidis na faci sta misle: pa kud bas u mene.
    Evo npr kad smo ja i Maki skupa bile u Cito u dr.P. ja sam tada na konzultacije rekla da imam problem sa nezrelim stanicama i ako je voljan pomaknut punkciju za jedan dan da ostajem kod njega u postupku i da zelim sve zivo i nezivo od dodatnih metoda, ne briga me koliko kosta ni je li dokazano pomaze li ili ne, a oni stvarno imaju svega i svacega. Na kraju je pozurio s punkcijom dok sam ja kokodakala o nezrelim stanicama jer bolje vrabac u ruci nego golub na grani, a od dodatnih metoda sam dobila samo ispiranje folikula da bi se uopce dobila stanica, a Maki su radili i hatching i PRP maternice i ne znam sto jos. U isto vrijeme nas dvije tamo, isti AMH isti dan punkcija i transfer, ali Maki ima 27, a ja 40. Kako onda nas dvije mozemo imat isti dojam o doktoru i klinici i kako ja mogu reci da se on potrudio oko mene, a ni vrapca u ruci, ni goluba na grani(bar ne u mene)

Ahaaaaaa....
     On ne slusa... On radi kako on zeli.. Ja sam isto ukazala na manjak progesterona, iz nalaza je mogao vidjet a i znam svoje tijelo bar toliko... Kad sam ga pitala sto cemo s time rekao mi je najbolje kad iscitas Gmail forume da predjes na Yahoo i druge... Znaci uopce me ne shvaca ozbiljno radi po svome.
    Iako moram priznati da on mnogo pazi na nase  zdravlje, da mu je vaznije da mi izadjemo iz postupka bez nekih komplikacija, a manje ga brine jesmo li trudne...
    Kad je meni smanjio Rekowlle rekao je bit ce nezrelih dosta ali ti ces izbjegći hiper... Ne znam jesam li se dobro izrazila ali doista gleda na to... Mslm vjerojatno to radi svaki ali imam osjećaj da neće preuzeti  neki rizik komplikacije do koje mozda i neće doći, makar taj rizik doveo do veće mogućnosti za uspjeh.
    Ne znam što misliti vise

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Travanj 2021. 21:34

Magnolia

Bozma, ma ja mislim da se njima ne da truditi kada vide neku komplikaciju, kao tebi. A evo npr. Nela, dobila je zena 18 stanica, odmah im je to jednostavniji posao u startu.
    Belaaa vidim da smo u slicnoj situaciji. Dosta ti je kasno taj prvi ultrazvuk, čini mi se, da li razmisljas o onim testiranjima i kojim, s obzirom na povijest koju imaš?

S obzirom na sve sta sam prošla jednostavno se ne zelim dodatno nervirat slušat cu  doktore i sta predloze i polako više me ništa ne moze iznenadit ali vjerujem da ce biti ok i nadam se tome🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

17. Travanj 2021. 21:38

NelaNela

Belaaaovo su divne vijesti, cestitam neka sve bude s blagoslovom dalje 😇😇😇😇😇😇😇😇

Magnolia cestitam
    Mislila sam da jesi trudna ali sam onda pomislila da sam zamijenila s nekim imenom…
    Nazalost mi zaboravimo da nije sve u nasim rukama odnosno rukama doktora, barem ja, ovako se uspanicim oko banalnosti… Pa na kraju po svim ovim stvarnim pricama shvatim da Netko drugi odredjuje a mi snujemo..
    Hvala ti
    Ja sam sada otkrila mutacije za trombofiliju i povećan Lac 2, pa cemo vidjeti sto ce dalje biti… Svakako idem do njega s pitanjima vezano za nalaze pa se nadam da cu tu i ostat i ostvarit se kao majka.

Ne, ne, meni se ne čestita😅. Ja to jos na glas ne govorim i spremna sam na sve ishode zbog svoje povijesti. I ja imam mutacije na pai1, ace i mthfr. Isto sam u 2. mj saznala za njih. 
    A kako si mu ukazala na nizak progesteron? Kada si ga vadila i koliki je bio? 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    17. Travanj 2021. 21:40

Magnolia

Bozma, ma ja mislim da se njima ne da truditi kada vide neku komplikaciju, kao tebi. A evo npr. Nela, dobila je zena 18 stanica, odmah im je to jednostavniji posao u startu.
    Belaaa vidim da smo u slicnoj situaciji. Dosta ti je kasno taj prvi ultrazvuk, čini mi se, da li razmisljas o onim testiranjima i kojim, s obzirom na povijest koju imaš?

A za uvz to je sedmi tjedan tu negi to je ok nema se sta tu bit ce sta bude vjerovat cu u dobro i nema druge i polako korak po korak onda sam imala i koronu u devetom tjednu i svi smatraju da je to glavni krivac i evo danas brazilska vlada preporucila zenama da ne idu na trudncu jer se dokazalo da utjece pogotovo u ranoj trudnoci a prije su govorili nije nista eto vidiš nismo mi svjesni koji ce bit posljedica ja ih još nakon 6 mjeseci imam gubljenje kose i blokada sijecanja i  opet se moram cuvat da je nedobijem🙏opet nedaj Boze

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

17. Travanj 2021. 21:41

Belaaa

Magnolia

S obzirom na sve sta sam prošla jednostavno se ne zelim dodatno nervirat slušat cu doktore i sta predloze i polako više me ništa ne moze iznenadit ali vjerujem da ce biti ok i nadam se tome🙏🙏

Znači ne razmisljas o testovima? Ja sam bas obrnutog misljena, ne vjerujem doktorima 100 posto zbog svega sto sam prosla i ovaj put zelim biti upucena u sve mogućnosti i biti sigurna da sam sve poduzela.

Samara
    17. Travanj 2021. 21:42

Belaa ajme koje lijepe vijesti!! Ako je ko to zasluzio, nakon svega onda si to stvarno ti.. Jako mi je drago zbog tebe, a sad se samo molimo da sve bude ok 🙏

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

17. Travanj 2021. 21:43

Belaaa

Magnolia

A za uvz to je sedmi tjedan tu negi to je ok nema se sta tu bit ce sta bude vjerovat cu u dobro i nema druge i polako korak po korak onda sam imala i koronu u devetom tjednu i svi smatraju da je to glavni krivac i evo danas brazilska vlada preporucila zenama da ne idu na trudncu jer se dokazalo da utjece pogotovo u ranoj trudnoci a prije su govorili nije nista eto vidiš nismo mi svjesni koji ce bit posljedica ja ih još nakon 6 mjeseci imam gubljenje kose i blokada sijecanja i opet se moram cuvat da je nedobijem🙏opet nedaj Boze

Koliko pamtim tvoja bebica je imala neke kromosomske anomalije, je li to potvrđeno i analizom? A kromosomske greške se događaju pri samom spajanju jajne stanice i spermija, ne mogu se dogoditi kasnije. 

Samara
    17. Travanj 2021. 21:43

Cure sa kontrole, ste žive?? :D

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

IščekivanjeDobrihStvari
    17. Travanj 2021. 21:49

Magnolia

NelaNela

Belaaaovo su divne vijesti, cestitam neka sve bude s blagoslovom dalje 😇😇😇😇😇😇😇😇

Magnolia cestitam
    Mislila sam da jesi trudna ali sam onda pomislila da sam zamijenila s nekim imenom…
    Nazalost mi zaboravimo da nije sve u nasim rukama odnosno rukama doktora, barem ja, ovako se uspanicim oko banalnosti… Pa na kraju po svim ovim stvarnim pricama shvatim da Netko drugi odredjuje a mi snujemo..
    Hvala ti
    Ja sam sada otkrila mutacije za trombofiliju i povećan Lac 2, pa cemo vidjeti sto ce dalje biti… Svakako idem do njega s pitanjima vezano za nalaze pa se nadam da cu tu i ostat i ostvarit se kao majka.

Ne, ne, meni se ne čestita😅. Ja to jos na glas ne govorim i spremna sam na sve ishode zbog svoje povijesti. I ja imam mutacije na pai1, ace i mthfr. Isto sam u 2. mj saznala za njih.
    A kako si mu ukazala na nizak progesteron? Kada si ga vadila i koliki je bio?

🙈🙈 Oke pročitaj u sebi, a mi cemo biti spremni na sve pozitivne ishodeee tvojeee...
    U mene na nalazu piše (koji još doktor nije pročitao)  mutacije  na pai 1, a na mthfr nositelj mutacije kao i faktor XIII  sto god to značilo 
    koristis li terapiju

Vadila sam prije stimulacije bio je 1.2, i nakon stimulacije takodjer ali je opet izbjegavao u svježem transferu dati mi ga preko inekcije i dalje taj strah od hipera..
    A kad je bio "uspješan"  fet bila sam dva ciklusa na 2x3  utrogestana
    Sad ga mislim vaditi na svoju ruku sto cesce.... 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.