Tuma, Teja, Manemoj drago mi je da je sa bebicama sve ok 🥰
Dada dodatni progesteron se prestane uzimati sa 12-13tt jer tad proizvodnju progesterona preuzima posteljica i to dodatno što se uzima je "kap vode" u odnosu na količinu koju luči posteljica. Tako je meni doktorica objasnila. Bitno je samo polagano smanjivati dozu, a ne naglo prekinuti. Ja sam prestala koristiti sa nekih 14tt, ali sam onda u 15tt prokrvarila i ponovo mi je uveden Utrogestan (za smanjivanje kontrakcija) koji i dalje koristim, vidjet ću sad u petak na pregledu za dalje.
E toga je mene najviše strah...dali si prokrvarila zbog prestanka uzimanja ili je bio neki drugi razlog tome? Najgore od svega mi je to da se nešto nedaj Bože loše desi zbog prestanka jer ako treba stavljati ću ga do kraja trudnoće samo da sve bude u redu 🙏❤
endometrioza
Brzo da vam se javim…
Beba je jos u maternici, medjutim ja se cistim.
Nema hematoma.
Ostaje nam cekanje.
GV 3.6, ZV 1.1
Malo sam nesto uhvatila, manemoj preeedivan je beban
Jel su ti sta rekli jel ima sanse da se beba zadrzi?
Drzi se ❤️🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hej cure 🥰🥰🥰
Hoćete vidjeti mog klempu 😂😂😂😂
https://ibb.co/LtMNXL8
Šećer mamin je klempav već sad 😂😂😂. Uglavnom i dr i ja mislimo da je dečko.. i izgleda je jedini koji ce moći obuzdati RuskinuKatarinu jer mali divlja i radi salta kao da sutra ne postoji 😂😂😂
Veliki smo već 5 cm. Kaže doktor da će biti velika beba ❤️❤️❤️ i prstiće smo vidili i sve ❤️ imam valjda 10 slika jer je presmiješna beba pa se i doktor ufurao u slikanje. U jednom trenu ju je ulovio kako je digla ruku i djeluje kao da nam govori dobro jel dosta više slikanja 😂😂😂
Baš me detaljno pregledao i čak je i nuhalni nabor komentirao da super izgleda pa mi je malo lakše i radi toga…
Uglavnom ja baš jako jako sretna i mirna i presretna i sve po spisku što se može osjećati ❤️
Pa joooooj 🤗🥰❤❤
Divno jelda ❤
Moja beba je stalno ruku trpala usta , divno nešto 🥰🥰🥰
Dobila sam i snimku na CD
Malo je reći da gledam svaki čas ❤❤❤❤
endometrioza
Dada ja san ga prestala koristiti u 13.tj i prokrvarila, onda su mi ga opet uveli sve dok se hematom nije skroz smanjio sam stavljala 3*2 od 200 mg, nakon toga sam smanjila na 2*2 i sad stavljam 1 od 200mg samo navecer mada je dr rekao da ne moram ni to ja se previse bojim to ukiniti tako da mislim da cu to do 35.tj ostaviti...imam traumu od krvarenja
Ima zene koje ga uzimaju od pocetka do kraja ili cak primaju inekcije,koliko znam me moze stetiti
Manemoj bebac je presladak,sad se mozes opustiti ❤️
Sbjelis drzim fige da se malac cvrsto drzi za mamu, drzi se i ti.. ❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sbjeliši drži se, nadam se..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Dada, prestaneš uzimati kad ti doktor kaže, par dana kasnije izvadiš progesteron i pratiš da li je OK. To ti je najbolje, umjesto da strahuješ.
💔💔💔
Tuma, Teja, Manemoj drago mi je da je sa bebicama sve ok 🥰
Dada dodatni progesteron se prestane uzimati sa 12-13tt jer tad proizvodnju progesterona preuzima posteljica i to dodatno što se uzima je "kap vode" u odnosu na količinu koju luči posteljica. Tako je meni doktorica objasnila. Bitno je samo polagano smanjivati dozu, a ne naglo prekinuti. Ja sam prestala koristiti sa nekih 14tt, ali sam onda u 15tt prokrvarila i ponovo mi je uveden Utrogestan (za smanjivanje kontrakcija) koji i dalje koristim, vidjet ću sad u petak na pregledu za dalje.
E toga je mene najviše strah…dali si prokrvarila zbog prestanka uzimanja ili je bio neki drugi razlog tome? Najgore od svega mi je to da se nešto nedaj Bože loše desi zbog prestanka jer ako treba stavljati ću ga do kraja trudnoće samo da sve bude u redu 🙏❤
Prokrvarila sam jer mi je posteljica bila nisko (kasnije se podigla) i napravio se hematom. Srećom povukao se i zasad je dalje sve ok i nadam se da će tako i ostati. Pazi samo da ne pretjeruješ s aktivnostima, govorim zbog sebe jer ja sam tad sve radila normalno kao i prije trudnoće- kuhala, spremala, kretala se dosta i nisam preko dana ni malo mirovala. Još mi je u tom periodu i tata završio u bolnici sa nejasnom dijagnozom (sumnjali su na rak crijeva) tako da me i psihički to mučilo koliko god sam se trudila biti smirena radi bebe. Hvala Bogu sve je dobro završilo. Sad se lagano krećem, skuham, prošetam ali i odmaram preko dana. Nemoj brinuti unaprijed, moja situacija je bila malo specifična, većinom se sve nastavi kako treba i vjerujem da će tako biti i kod tebe 🙂
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Hej cure 🥰🥰🥰
Šećer mamin je klempav već sad 😂😂😂. Uglavnom i dr i ja mislimo da je dečko.. i izgleda je jedini koji ce moći obuzdati RuskinuKatarinu jer mali divlja i radi salta kao da sutra ne postoji 😂😂😂
Veliki smo već 5 cm. Kaže doktor da će biti velika beba ❤️❤️❤️ i prstiće smo vidili i sve ❤️ imam valjda 10 slika jer je presmiješna beba pa se i doktor ufurao u slikanje. U jednom trenu ju je ulovio kako je digla ruku i djeluje kao da nam govori dobro jel dosta više slikanja 😂😂😂
Baš me detaljno pregledao i čak je i nuhalni nabor komentirao da super izgleda pa mi je malo lakše i radi toga…
Uglavnom ja baš jako jako sretna i mirna i presretna i sve po spisku što se može osjećati ❤️
predivnoo..baš mi jdrago da si smirena i sretna, uživaj i nek sve dalje bude tako
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Hej cure 🥰🥰🥰
😍😍😍😘🤗
Hvala vam curke ❤❤❤❤ nije problem ni ostaviti bar jednu (400mg) dnevno da stavljam do kraja ako neće štetiti....
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji