Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    13. Travanj 2021. 11:06

Pozdrav, javljam nove informacije 😊
    Kod nas je sve super, rastemo dobro.. 😂 Ima oko 800g
    Sve je kako treba biti.
    Sljedeci pregled 11.5. 🌺

Ne pisem bas, ali pratim vas i navijam sa svima vama. 💗💗🥰

SeniRemmus
    13. Travanj 2021. 11:15

Doria

TirelessIvy

Juce prvi dan na poslu, uzasan guzva i od jutros citam da nadoknadim
    Sbjelisi bem mu misa. Drzi se hrabro, u mislima si mi jako, jako i jako navijam za tvoju cudo-mrvicu, da ostane cudo i prevazidje sve. Hoces li bar betu raditi danas da proveris?Doriatoliko mi je bilo zao kad sam procitala da je tvoja mala mrva bila tako nestrpljiva. Bas sam se nadala da sam ja vec 'odradila' losi deo statistike za nas dve. Bio je to hrabar pokusaj. Gledaj to kao dobru pripremu za sve lekove i pravi, stimulirani pokusaj. Vrlim te jakoErica a za tebe samo ura, ura, ura. Javi kakva je situacija danas
    TirelessIvy❤ mozda se mojoj mrvi nije svidjelo kako pjevam posto sam cijelu noc pjevala "malu djevojcicu" 🙃🙃 cijeli dan sam se dobro drzala. Pokupila sina od MM i igrali igru, pekli palacinke sa nututelom i pogledali pilica milica i macke iz visokog drustva i bas mi je pasalo. Raspala sam se kad je otiso doma i sogorica (spontano dobila blizance) kojoj sam se pozalila na telefon mi iskomentirala :"ajoooj pa kaj se sekiras, neki idu po 30 puta dok im ne uspije, nije ti to nista…" u toj sekundi bi ju mlatnula bez beda. Ko da sam izgubila kisobran pa ono, bum kupila drugi. Dusu sam isplakala. Ima MM pravo. Nisam nikome trebala nista ni govoriti.
    Ako bude lijekova krajem mjeseca idem u stimulirani. Ako nema lijekova idem u prirodni opet.
    Malo mi je bilo cudno kaj je dr par puta rekla da nek ne mislim da je biolog napravio nesto krivo. Jel moguce traziti nalaz biologa uopce???
    Malo je duzi post al odsad se jadam samo vama…
    Vrlim vas sve ❤❤❤❤❤

Doria ako si išla na IVF, nije biolog kriv - stanica je bila možda zericu prezrela pa je lakše pustila 2 spermića 😔 ako si išla na ICSI, biolog je morao uzeti samo jedan spermić i injektirati ga u stanicu, tako da u tom slučaju je biolog odgovoran na nema 2 spermića u stanici

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

BAJOMA
    13. Travanj 2021. 11:16

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro moje vrlilice.
    Jucer sam napisala u svoj dnevnik Ne znam zasto, ali danas se ne osjecam trudnom.
    Nocas me nije probudilo piskenje, vec menstrualni bolovi. Prokrvarila sam. Prava pravcata M. S ugruscima. UZV se sada cini predaleko.
    Vjerojatno mi ni beta ne gine.
    Jako sam tuzna. Moja mrva ❤😔

😔😔😢😢😢😭😭

SeniRemmus
    13. Travanj 2021. 11:22

Sbjelisi nadam se da je samo glupi hematom i da se bebica čvrsto drži 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

blacksheep
    13. Travanj 2021. 11:30

Sbijelisi je već pokazala da je čudo, vjerujem u njezinu mrvu.
    Lita,  je tako je bolje,ako tako možeš.. ja na poslu nisam mogla izmuljati nekaj drugo pa su svi morali saznat. A ako su već ti ljudi morali znat, onda sam rekla i dvjema najboljima..

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

blacksheep
    13. Travanj 2021. 11:32

Doria, jako mi je žao.. ali hrabro naprijed!
    Ruska, daj pusti Kate van! 😊
    Women_name, nisam stigla popratit sve, nadam se da je sve ok...

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Tuma
    13. Travanj 2021. 11:34

Evo mene s pregleda. Sve je oke. Beba je malo manja, al kaže dr da je to do genetike i da je sve super kako treba biti. Protoci i posteljica i plodna voda, sve je dobro. Ima 1850 grama i doktorica procjenjuje da bi se mogla roditi s 3000-3100 g 🙂 zatvorena sam i opet sam naručena 4.5. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Tiinaa
    13. Travanj 2021. 11:41

Jel mi moze netko pomoc .... da mi bolje objasni sta gledaju kad se ide geneticaru ??

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Travanj 2021. 11:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dobro jutro, lavice. Danas imamo ovo:
    Sbjelis/BjeliS/sbjelisi - 13.4. UZV, četiri bete divne
    Anavica985-13.4. beta
    Teja1408- 25tt, curka, 13.4. UZV
    manemoj- 11tt, 13.4. UZV
    Tuma- 33tt it's a girl!!! , 13.4. UZV
    Ruska1986- 39tt mala gimnastičarka, 13.4. CTG

Sretno, cure!!!

Sretno cure danas ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
    Sbjelisi šaljem ti puno zagrljaja 🤗🤗🤗❤
    E sad ona glavna i važna stvar, dali me toga treba biti strah ? Kako oni znaju dali treba nastaviti ili ne ? Koja je razlika, osim što sada beba sama proizvodi progesteron...ukratko ,ono što mene sada plaši je da ću prokrvariti ako prestanem uzimati i to mi je ono sablasna misao koja mi se cijelo vrijeme vrti po glavi....
    Heeeelp trudnice koje su koristile i stale...kada ste stale, zašto ste nastavile ili niste i slične stvari...?
     ❤🥰🤗
    Danas sam sa mislima svugdje....

endometrioza

Teja1408
    13. Travanj 2021. 11:48

D_Štoperica 🐼

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dobro jutro, lavice. Danas imamo ovo:
    Sbjelis/BjeliS/sbjelisi - 13.4. UZV, četiri bete divne
    Anavica985-13.4. beta
    Teja1408- 25tt, curka, 13.4. UZV
    manemoj- 11tt, 13.4. UZV
    Tuma- 33tt it's a girl!!! , 13.4. UZV
    Ruska1986- 39tt mala gimnastičarka, 13.4. CTG

Sretno, cure!!!

Sretno cure danas ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
    Sbjelisi šaljem ti puno zagrljaja 🤗🤗🤗❤
    E sad ona glavna i važna stvar, dali me toga treba biti strah ? Kako oni znaju dali treba nastaviti ili ne ? Koja je razlika, osim što sada beba sama proizvodi progesteron…ukratko ,ono što mene sada plaši je da ću prokrvariti ako prestanem uzimati i to mi je ono sablasna misao koja mi se cijelo vrijeme vrti po glavi….
    Heeeelp trudnice koje su koristile i stale…kada ste stale, zašto ste nastavile ili niste i slične stvari…?
    ❤🥰🤗
    Danas sam sa mislima svugdje….

Meni su Utrogestan i Folacin ukinuli s 12 tjedana, sve je i dalje bilo u redu. Nisam krvarila 😊
    Rekla mi je dr. da od tad mogu piti neke prenatalne kapsule. Preporucila mi je bila Gravidon A jer u njemu ima đumbira i probiotika, jer sam imala strasne mucnine i povracanja. 
    Sad pijem Novalac. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.