Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    13. Travanj 2021. 10:07

SBjelis žao mi je jako, nadam se da će biti sve ok i da je bebica i dalje tu. Drži se 🧡💙

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Meto
    13. Travanj 2021. 10:15

Sretno cure danas🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
    Sbjelis ❤️
    Erica kakav odlican rezultat. Zao mi je sto te ocekuje operacija.. ne sumnjam da ces i to odraditi majstorski😘🍀
    Nela Nela ili Neli..🙈 kakvo je stanje? Meni su samo u ovom postupku vadili estradiol jer sam upala u hiper, pa na temelju njega odlicili sta i kako. Progesteron obavezno izvadi, meni je bio jako nizak. Sto se dr.Po tice, pitaj sve sto te zanima. Ja uvijek znam svoje stanje, doduse, ja ne sutim, laprdam cim udjem😂😅
    Women nadam se da ste ok, javi se ❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Sunflower14
    13. Travanj 2021. 10:17

Jutro svima!
    Sretna curama koje danas imaju preglede, bete i drugo!
    Sbjelisi nadam se najjače da je sve dobro i da si ti dobro. Vjerujem da si sad jako uznemirena i zabrinuta.😔 U mislima smo s tobom.❤❤❤

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

Sara 🌸
    13. Travanj 2021. 10:21

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro moje vrlilice.
    Jucer sam napisala u svoj dnevnik Ne znam zasto, ali danas se ne osjecam trudnom.
    Nocas me nije probudilo piskenje, vec menstrualni bolovi. Prokrvarila sam. Prava pravcata M. S ugruscima. UZV se sada cini predaleko.
    Vjerojatno mi ni beta ne gine.
    Jako sam tuzna. Moja mrva ❤😔

❤️❤️❤️ Drži se. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ruska1986
    13. Travanj 2021. 10:21

manemoj

Meni je pregled za 20 min.. opet umirem od straha, trnci prolaze kroz prste.. jel to ikad bude lakše? Jel kasnije ideš opuštenije na te preglede?

Ides opustenije.. Osjecas pokrete cijelo vrijeme pa imas nekakvu povratnu informaciju. Ali ne brini, u pocetku smo sve takve! Ides i samo cekas doktora da kaze da je sve ok, a on(recimo)krene trabunjat o gacama koje nosi jer ja radim u ducanu branda cije gace inace kupuje 🤭🤭🤭🤭 tog sam se sad sjetila 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    13. Travanj 2021. 10:23

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro moje vrlilice.
    Jucer sam napisala u svoj dnevnik Ne znam zasto, ali danas se ne osjecam trudnom.
    Nocas me nije probudilo piskenje, vec menstrualni bolovi. Prokrvarila sam. Prava pravcata M. S ugruscima. UZV se sada cini predaleko.

❤️❤️❤️ Drži se.

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

sbjelisi 💕👣💕👣

Jutro moje vrlilice.

❤️❤️❤️ Drži se.

Iiii? Mislim da nist kod mene jos 😏 dosla na pregled i salju me ipak i na CTG i onda kod doktorice. Nadam se da ce bar provjerit jesam sta otvorena 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sara 🌸
    13. Travanj 2021. 10:29

Ruska, aj pogodi. Spavala san ko beba😂😂😂🤦🏻‍♀️ 
    Doduse, kad dotaknem stomak odma me grči, i bolno je. Al nista vise od toga. Nabrijali smo naše,svi iščekuju, a ovo malo zlo ne pakuje kufer. 
    Aj javi vijesti, pratit ću 🤞🏻💕🌸💕 Da se bar Kate uputi kad ova moja linčina ne želi. E da, na ovo san naišla sinoć na IG, treća slicica me bas nasmijala: https://ibb.co/VjTtGP0
    😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MiniGirl
    13. Travanj 2021. 10:37

Sbjelis <3 Nadam se da je hematom koji je sad prosao.
    Doria zao mi je.. 

Pozdravljam ostale cure! Veselim se svim novim betama i trudnocama!

Doria
    13. Travanj 2021. 10:37

TirelessIvy

Juce prvi dan na poslu, uzasan guzva i od jutros citam da nadoknadim
    Sbjelisi bem mu misa. Drzi se hrabro, u mislima si mi jako, jako i jako navijam za tvoju cudo-mrvicu, da ostane cudo i prevazidje sve. Hoces li bar betu raditi danas da proveris?Doriatoliko mi je bilo zao kad sam procitala da je tvoja mala mrva bila tako nestrpljiva. Bas sam se nadala da sam ja vec 'odradila' losi deo statistike za nas dve. Bio je to hrabar pokusaj. Gledaj to kao dobru pripremu za sve lekove i pravi, stimulirani pokusaj. Vrlim te jakoErica a za tebe samo ura, ura, ura. Javi kakva je situacija danas

TirelessIvy ❤ mozda se mojoj mrvi nije svidjelo kako pjevam posto sam cijelu noc pjevala "malu djevojcicu" 🙃🙃  cijeli dan sam se dobro drzala. Pokupila sina od MM i igrali igru, pekli palacinke sa nututelom i pogledali pilica milica i macke iz visokog drustva i bas mi je pasalo. Raspala sam se kad je otiso doma i sogorica (spontano dobila blizance) kojoj sam se pozalila na telefon mi iskomentirala :"ajoooj pa kaj se sekiras, neki idu po 30 puta dok im ne uspije, nije ti to nista..." u toj sekundi bi ju mlatnula bez beda. Ko da sam izgubila kisobran pa ono, bum kupila drugi. Dusu sam isplakala. Ima MM pravo. Nisam nikome trebala nista ni govoriti. 
    Ako bude lijekova krajem mjeseca idem u stimulirani. Ako nema lijekova idem u prirodni opet. 
    Malo mi je bilo cudno kaj je dr par puta rekla da nek ne mislim da je biolog napravio nesto krivo. Jel moguce traziti nalaz biologa uopce???
    Malo je duzi post al odsad se jadam samo vama... 
    Vrlim vas sve ❤❤❤❤❤

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

Lita.1234
    13. Travanj 2021. 11:01

Doria

TirelessIvy

Juce prvi dan na poslu, uzasan guzva i od jutros citam da nadoknadim
    Sbjelisi bem mu misa. Drzi se hrabro, u mislima si mi jako, jako i jako navijam za tvoju cudo-mrvicu, da ostane cudo i prevazidje sve. Hoces li bar betu raditi danas da proveris?Doriatoliko mi je bilo zao kad sam procitala da je tvoja mala mrva bila tako nestrpljiva. Bas sam se nadala da sam ja vec 'odradila' losi deo statistike za nas dve. Bio je to hrabar pokusaj. Gledaj to kao dobru pripremu za sve lekove i pravi, stimulirani pokusaj. Vrlim te jakoErica a za tebe samo ura, ura, ura. Javi kakva je situacija danas
    TirelessIvy❤ mozda se mojoj mrvi nije svidjelo kako pjevam posto sam cijelu noc pjevala "malu djevojcicu" 🙃🙃 cijeli dan sam se dobro drzala. Pokupila sina od MM i igrali igru, pekli palacinke sa nututelom i pogledali pilica milica i macke iz visokog drustva i bas mi je pasalo. Raspala sam se kad je otiso doma i sogorica (spontano dobila blizance) kojoj sam se pozalila na telefon mi iskomentirala :"ajoooj pa kaj se sekiras, neki idu po 30 puta dok im ne uspije, nije ti to nista…" u toj sekundi bi ju mlatnula bez beda. Ko da sam izgubila kisobran pa ono, bum kupila drugi. Dusu sam isplakala. Ima MM pravo. Nisam nikome trebala nista ni govoriti.
    Ako bude lijekova krajem mjeseca idem u stimulirani. Ako nema lijekova idem u prirodni opet.
    Malo mi je bilo cudno kaj je dr par puta rekla da nek ne mislim da je biolog napravio nesto krivo. Jel moguce traziti nalaz biologa uopce???
    Malo je duzi post al odsad se jadam samo vama…
    Vrlim vas sve ❤❤❤❤❤

Ne znam za biologa, ali puuno ti je lakse kada nitko ne zna.. Stvarno sam opustena, i ne moras se nikome pravdati niti osjecati da sam ja kriva ako ne ne uspije pa se osjecati da se svima moras pravdati zasto ti nije uspjelo. Mi svaki put idemo 'poslovno' do Zga.. ili na izlet ili nesto.. Malo mi je zao sto ni naj frendicama ili seki nisam rekla ali kada uspijemo cu im objasniti da sam to htjela odraditi na miru sa mm i to je to.. ipak je to samo nase. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.