Manemoj, presladak ti je klempo/klempica! 😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Hvala❤🤗
…svakako mislim nastaviti sa terapijom do pregleda koji je za 9 dana . Pijem Femibion 1 i za par dana ću preći na Fem 2
…i Mg 400 i sa tim mislim nastaviti do kraja .
Nadam se da će bez problema biti odvajanje od terapije Prog i estradiola…
Nešto sam se usrala od straha kako se to primiče 😅😅😅
Ne znam ti za progesteron i ostalo, no htjedoh reć, i ja sam koristila FEM 2, super mi je bio cilu trudnoću (mislim da zene u RH ne znaju o cem pricamo, nema ga u prodaji tamo ako se ne varam). I kupi na Shopapotheke onaj najveci paket, mislim za 16 tjedana, najvise se isplati. Ja sve kupujem u toj online ljekarni. I da, meni je nedavno gin prepisala Mg jer sam naticala, al prekasno, pa san ja na svoju ruku prestala uzimat. Ugl, Magnetrans forte se zove, proizvođač je Stada, 150 mg, dva dnevno sam mogla uzimat, jedan ujutro, jedan navečer i to je maks dozvoljena doza. I moram priznat da sam bas osjetila razliku tih par dana. I čula sam da je magnezij dobar za razvoj bebice, žao mi je šta ga nisam uzimala cilu trudnocu, jer ga u Fem2 definitivno ima malo.
-
Tumaaa, ne brini oko veličine bebice, svaka beba je za sebe, a često griješe u procjeni. Moj bi na jednom.pregledu bio vidiljivo ispod prosjeka, da bi na sljedećem pregledu po mjerama bio točno u prosjeku, onda opet ispod i tako u krug. Drago mi je da je sa bebicom sve ok. 💕🌸💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Brzo da vam se javim...
Beba je jos u maternici, medjutim ja se cistim.
Nema hematoma.
Ostaje nam cekanje.
GV 3.6, ZV 1.1
Malo sam nesto uhvatila, manemoj preeedivan je beban
oharascarlett14@gmail.com
Manemoj presladak je klempo 🥰🥰
Sbjelis drzim fige najjače da se malac čvrsto primi i ne pušta bez obzira na sve 🥰🍀🍀🍀🍀
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Brzo da vam se javim…
Nema hematoma.
Ostaje nam cekanje.
GV 3.6, ZV 1.1
🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala❤🤗
…svakako mislim nastaviti sa terapijom do pregleda koji je za 9 dana . Pijem Femibion 1 i za par dana ću preći na Fem 2
…i Mg 400 i sa tim mislim nastaviti do kraja .
Nadam se da će bez problema biti odvajanje od terapije Prog i estradiola…
Nešto sam se usrala od straha kako se to primiče 😅😅😅
Ne znam ti za progesteron i ostalo, no htjedoh reć, i ja sam koristila FEM 2, super mi je bio cilu trudnoću (mislim da zene u RH ne znaju o cem pricamo, nema ga u prodaji tamo ako se ne varam). I kupi na Shopapotheke onaj najveci paket, mislim za 16 tjedana, najvise se isplati. Ja sve kupujem u toj online ljekarni. I da, meni je nedavno gin prepisala Mg jer sam naticala, al prekasno, pa san ja na svoju ruku prestala uzimat. Ugl, Magnetrans forte se zove, proizvođač je Stada, 150 mg, dva dnevno sam mogla uzimat, jedan ujutro, jedan navečer i to je maks dozvoljena doza. I moram priznat da sam bas osjetila razliku tih par dana. I čula sam da je magnezij dobar za razvoj bebice, žao mi je šta ga nisam uzimala cilu trudnocu, jer ga u Fem2 definitivno ima malo.
-
Tumaaa, ne brini oko veličine bebice, svaka beba je za sebe, a često griješe u procjeni. Moj bi na jednom.pregledu bio vidiljivo ispod prosjeka, da bi na sljedećem pregledu po mjerama bio točno u prosjeku, onda opet ispod i tako u krug. Drago mi je da je sa bebicom sve ok. 💕🌸💕
Ja uzimam onaj iz dm doppelherz ,čisti Mg od 400, to su mi rekli još kad sam bila u mpo klinici ,prije njega sam koristila Biolectra isto čisti od 400 pa sam shvatila da je cijena 3 puta skuplja a zapravo je ista stvar ... svaki put doktorica preleti i pogleda što još koristim ,ali ka ću još svakako pitati za doze... Sad mi je već vrijeme za 3 dana da pređem na Fem 2 , pa dobro da si mi rekla, naručit ću si online:)) hvala ti ❤🤗
endometrioza
Tuma, Teja, Manemoj drago mi je da je sa bebicama sve ok 🥰
Dada dodatni progesteron se prestane uzimati sa 12-13tt jer tad proizvodnju progesterona preuzima posteljica i to dodatno što se uzima je "kap vode" u odnosu na količinu koju luči posteljica. Tako je meni doktorica objasnila. Bitno je samo polagano smanjivati dozu, a ne naglo prekinuti. Ja sam prestala koristiti sa nekih 14tt, ali sam onda u 15tt prokrvarila i ponovo mi je uveden Utrogestan (za smanjivanje kontrakcija) koji i dalje koristim, vidjet ću sad u petak na pregledu za dalje.
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Brzo da vam se javim…
Nema hematoma.
Ostaje nam cekanje.
GV 3.6, ZV 1.1
Drži se draga ❤
Dali su te ostavili u bolnici , i ima li šanse da se beba zadrži i sve bude ok? ❤❤
endometrioza
SBjelis super, glavno da je bebica još tu i ima da ostane 😊 su ti dali dodatnu terapiju da zaustave krvarenje?
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Brzo da vam se javim…
Nema hematoma.
Ostaje nam cekanje.
GV 3.6, ZV 1.1
Drzim fige da na kraju ispadne sve super 🤞🏼🤞🏼🌺
Sortiraj odgovore
Najstariji