Trudnice, evo ako koju zanima- ove godine je sajam dani beba online
https://danibeba.com/39-dani-beba-djece-i-trudnica-2/info/?fbclid=PAAaZ5kateQMpGvIruvX9rM0WylgJqKxh5MZpKtqeqXB2fc09jZbKCWoj2BS8
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Teja, Tuma i manemoj drago mi je da se babice lijepo razvijaju i da su dobro.
Manemoj super je slika, pozira 🤩
Doria 🧡
Bjelisi 🤞🤞🤞😚
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Dada, piju se bijela i crvena zajedno, svaki dan. Jedna su vitamini, a druga (crvena) 200 mg DHA (jedna vrsta Omega 3 kiseline) za razvoj djetetovog mozga i očiju. Ja sam obično pila uz ručak sa dosta vode i nikad nisam osjetila da su mi "teško pale".
🤗🤗🤗❤
endometrioza
Hej.. prvi put sam ovdje i pomalo izgubljena. Usla sam u ivf protokol. Trenutno je 7mi dan ciklusa a jucer je bila prva folikulometrija da se vidi kako lijek (menopur i ovaleap 75ml) djeluju i dali treba pojacati. Trebati ce pojacati. Desni jajnik jos nije reagirao a na lijevom su 2 folikula od 10x8 i 8x8 a endometrij 6mm. Ono sto sam trebala na pocetku reci evo sada cu za kraj da smo muz i ja usli u protokol radi mog niskog AMH 4.5 (bio u 7om mj.) Muzev nalaz spermiograma je uredan. Dali ima netko tko bi mi mogao reci koju rijec, kako vama to izgleda, iskustvo po slicnosti nalaza... Hvala Vam.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Trudnice naše vi ste pozitiva ovog foruma 💛Sbjelis držimo fige na najjače 😉🤩
Mene pišite za FET 16.04., po nalazu O je bila, folikul je rano puknuo između 16,17 mm ali hitno i su dobri i nema razloga za odgodu, a ovo što je ostalo je luteinska cista
🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗
endometrioza
Tuma bitno da je tvoje maleno klupko sreće u redu 🤗❤
Često oni kažu u pogrešne mjere.
Mojoj šogici rekli da će beba biti oko 3 kg na kraju klipan 5kg 😄😁😄
Ali ako si ti sitna, ne može ni beba biti velika jakoooo (pretpostavljam 😅😅 ,ali pravilo je da pravila nema )❤❤❤
Između ostalog, važno je da je sve dobro 🌸🌺🙏❤
endometrioza
Evo i od nas brzinsko javljanje pa popodne citam sve! Nadam se da nije bilo losih vijesti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Uglavnom, narucena ja u 10 na pregled. Predala papire i cekam.. Za 3 minute me prozovu i govori sestra ma brzo cemo mi vas rijesit, nije guzva. Reko super, niko sretniji od mene jer me muz ceka u autu. Dala ja urin, gledali tlak i kilazu(skinula cak jednu kilu 🤭🤭🤭) i ajmo na CTG. Ja na CTGu, vidim sestra se nest uzvrtila pa me stavlja na lijevi bok, pa na desni, pa opet lijevi, pa me pita jeste bili na desnom 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ kao, suzeni otkucaji srca, nije dobro i panika, moramo ponavljat CTG za desetak min. Ok reko, skulirana ja... Opet kod doktorice i napomenem joj da me zadnjih 4, 5 dana svrbe sake i potkoljenice. Ona odmah daje upunicu za vadit krv, jetrene i zucne kiseline. Ovo sve ok, a zucene kiseline moram ili sutra privatno ili u Vinogradsku vadit. Naravno da sam ovaj krvni nalaza cekala sat vremena. A imam osjecaj da ce i sa zucnim bit sve ok 🤷🏻♀️ Pojela cokoladicu i popila sok pa opet na CTG i Kate podivljala 🤭🤭🤭 jadna je valjda spavala prvi put pa zato su otkucaji bili slabiji. Kad se ona krenula mlatit 😂😂 mlati onamu sondu od CTGa ko luda 😂😂😂 Nalaz ne moze bit bolji 🤗 I eto, gotova u 1! Opet 3 sata trajao pregled, a trebo bit gotov za deset minuta 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ nisu me htjeli ni gledat dal sam otvorena jer su me gledali prosli put... 😏 sad moram rijesit ove zucne kiseline i onda im se javit sa nalazom, a ja se nadam da ce moj slij odlazak tam bit porod! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 i da, upoznam zenu koja je dobila 3(!!!!) kile u trudnoci, 39+1 je sad. A beba procjenjena na 3300 😂😂 sve ok sa bebom! Osjecala sam se kao prava 🐷 sa svojih 20 kila dobivenih
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Moze li mi neko reci kad vas salju geneticaru jel to na taj kariogram ili ?????
Genetičar te dalje upućuje na sve genetske pretrage.
U mom slučaju su to citogenetika ploda (nakon spontanog), tvoj kariotip (to te zanima, kariotip je skup svih tvojih kariograma), i HLA tipizacija.
Muž ti treba dobiti uputnicu od svog doktora da i on može napraviti svoje genetske pretrage.
💔💔💔
Hej.. prvi put sam ovdje i pomalo izgubljena. Usla sam u ivf protokol. Trenutno je 7mi dan ciklusa a jucer je bila prva folikulometrija da se vidi kako lijek (menopur i ovaleap 75ml) djeluju i dali treba pojacati. Trebati ce pojacati. Desni jajnik jos nije reagirao a na lijevom su 2 folikula od 10x8 i 8x8 a endometrij 6mm. Ono sto sam trebala na pocetku reci evo sada cu za kraj da smo muz i ja usli u protokol radi mog niskog AMH 4.5 (bio u 7om mj.) Muzev nalaz spermiograma je uredan. Dali ima netko tko bi mi mogao reci koju rijec, kako vama to izgleda, iskustvo po slicnosti nalaza… Hvala Vam.
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
Pročitaj prve tri stranice ove teme, tamo smo napisali puno korisnih informacija. Sredi i potpis da te lakše pratimo i savjetujemo.
Nemamo ti što reći, dobro da su pojačali dozu. Endometrij ti je dobar, ako se pojavi još nekoliko folikula, to će biti super. Ako ne, navijamo da su u ova dva tvoje bebe. Imamo ovdje više trudnoća koje su uspjele iz samo jedne jajne stanice.
AMH ti je niži, ali je OK, imamo i trudnoće sa manjim.
Samo hrabro, dan po dan.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji