Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    13. Travanj 2021. 13:33

manemoj divota 

Danas odrađene konzultacije za IVF, došla i crvenkapica. U biti ne znam dal da računam ovo kao prvi dan, nije još počelo onako kako spada. Sutra testiranje na Rebru, prekosutra idem po lijekove (Menopur, Orgalutran amp, Ovitrelle) i počinjemo! Od pomisli da ću se morati piknuti za 2 dana, već sam 4 puta bila na wcu  

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Sara 🌸
    13. Travanj 2021. 13:36

D_Štoperica 🐼

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Dada, piju se bijela i crvena zajedno, svaki dan. Jedna su vitamini, a druga (crvena) 200 mg DHA (jedna vrsta Omega 3 kiseline) za razvoj djetetovog mozga i očiju. Ja sam obično pila uz ručak sa dosta vode i nikad nisam osjetila da su mi "teško pale".

🤗🤗🤗❤

E i sta mi je sad random palo na pamet, doduse, spremam dokumente za bolnicu, i iako je jos rano za tebe nije lose da se na vrime spremis. Prijavu bebe neke bolnice rade automatski, samo trebas imat spremne neke dokumente. Zato ti preporučam da na vrijeme izvadis svoj i mužev INTERNACIONALNI rodni list (ako je on isto Hrvat, doduse to vridi za svaku nacionalnost unutar EU). Te rodne listove ti moze bilo izvadit u opcini u kojoj ti je prijavljeno rođenje. Posalji toj osobi samo oib, i djevojačka prezimena majke svoje i svekrve (za muzev). 
    Jos ti je potreban internacionalni vjencani list (ako ste vjencani. U slucaju da niste onda Vaterschaftserkennung), osobne (koje ce oni tamo kopirat). Na stranici ustanove u kojoj zelis rodit pogledaj jos da li je jos nesto dodatno potrebno, ovo su dokumenti koji su pod "must". 
     Vjencani list i rodne listove u originalu ponesi, pa ce ti ih vratit sa djetetovim rodnim listovima. Isto tako zatraži odmah u bolnici dva internacionalna lista svoje bebe (svaki se plaća 10-15€) al su potrebni za prijavu bebe u RH. 
    -
    Mislim, zasad (tj negdi u drugoj polovici trudnoce) rijesi potrebne dokumente za bolnicu. Ja sam u zadnji cas saznala za internacionalni rodni list, al brzo smo to rijesili, tj svekrva je rijesila. Zato ti ovo pisem da ne budes ko ja 😂🤭

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    13. Travanj 2021. 13:43

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

Matkiša 😎

Trudnice naše vi ste pozitiva ovog foruma 💛Sbjelis držimo fige na najjače 😉🤩
    Mene pišite za FET 16.04., po nalazu O je bila, folikul je rano puknuo između 16,17 mm ali hitno i su dobri i nema razloga za odgodu, a ovo što je ostalo je luteinska cista

Mattan, nadam se da, budući da mi je termin 16.04., tada moja beba van a tvoja unutra i da ostane i raste 💕💕💕
    A sta je sa izolacijom zbog kontakta?

Ajmeee, nek nam se sa srećom 🤩🤩🤩
    Nisam u izolaciji, rekli su da obavljam sve normalno 🤷‍♀️ sto puta sam ih zvala.. Jer realno ne želim ugroziti druge žene i osoblje, rekli su bez brige 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Samara
    13. Travanj 2021. 14:03

Lindsay von Bica jesi ti piskila test danas?
    Mislim znam da jesi, a di je slika??
    Ruska, mala Kata već sad zajebava 😆

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Anavi985
    13. Travanj 2021. 14:06

Beta hcg -<2,3

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

sbjelisi
    13. Travanj 2021. 14:11

Beta vise ne raste..
    Ljubim vas hvala za svu potporu, predivne ste.
    I svima svima sretno u svim podvizima ❤

oharascarlett14@gmail.com

• *.Women_name.*
    13. Travanj 2021. 14:13

Evo mene cure... Došla ja na trijazu kad moje ludo srce tuče 160 🤦🏻‍♀️🙈 spojili me na monitor, jedno dva sata sam tukla 145, a onda je pao na neku "normalu" 110,120. Moj jadan muzek me čeka u autu jer nis ne znamo i onda mmi kaže u 3 sata nećemo vas pustit do jutra.  Ništa, imam tu sinus tahikardiju u trudnoći, i malo su d dimeri povišeni. Zeza ih kj me ne smiju snimat zbog zračenja jer su ipak htjeli ptklonit neke posljedice korone. Rekli su da ipak u slučaju opet tak visokog pulsa a da ga nemogu spustit normabel om naravno javim im se tamo. Evo nešto sam jučer saznala od kardiologa, kod takvih slučajeva smijemo piti i normabel od 5 mg, bebi neće nis biti. Mene je u spavalo, a ona je mlatila cijelu noć. Također su mi rekli da mi koje strogo ležimo nebi trebale lezat stalno na lijevom boku jer pritišćemo nešto i povećano je opterećenje na cirkulaciju i puls. Npr kad sam otišla na desni bok otkucaji su bar malo pali. I tako ujutro oko 8 su me pustili s hitne, još su me poslali an ginekologiji da vidimo bebu. Beba je super 1500 grama ima 🤗 moja uvijek mirna cura je ovu noć se redovno javljala svakih pola sata kao da je znala da mora da se ne brinem. Još informacija, kod trudnica ali u ovako kqsnijoj trudnoći normalan puls je oko 100 u mirovanju i do 120 kod kretanja zbog povećanja cirkulacije.  Navečer čitam zaostatke, jer idem na drugu turu spavanja. Tamo su bili divni, pokrili me s dekicom i spavala sam negdje od 3 do 7 ujutro, Al doma došla strganaa. I nadam se da nisam od nikog nis pobrala jučer u bolnici. 🤦🏻‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Nakapaka
    13. Travanj 2021. 14:16

Anavica i Sbjelisi zao mi je 😘😘

👩🏽34god

ma2013 👣
    13. Travanj 2021. 14:17

sbjelisi 💕👣💕👣

Beta vise ne raste..
    Ljubim vas hvala za svu potporu, predivne ste.
    I svima svima sretno u svim podvizima ❤

Vrlim ❤️❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Travanj 2021. 14:19

Anavica985, sbjelisi, vrlim. 

*.Women_name.* 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.