Teja1408,Tuma super vijesti kod obe,bitno sa je sve ok!! ❤️❤️👏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dobro jutro, lavice. Danas imamo ovo:
Sbjelis/BjeliS/sbjelisi - 13.4. UZV, četiri bete divne
Anavica985-13.4. beta
Teja1408- 25tt, curka, 13.4. UZV
manemoj- 11tt, 13.4. UZV
Tuma- 33tt it's a girl!!! , 13.4. UZV
Ruska1986- 39tt mala gimnastičarka, 13.4. CTG
Sretno, cure!!!
Sretno cure danas ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
Sbjelisi šaljem ti puno zagrljaja 🤗🤗🤗❤
E sad ona glavna i važna stvar, dali me toga treba biti strah ? Kako oni znaju dali treba nastaviti ili ne ? Koja je razlika, osim što sada beba sama proizvodi progesteron…ukratko ,ono što mene sada plaši je da ću prokrvariti ako prestanem uzimati i to mi je ono sablasna misao koja mi se cijelo vrijeme vrti po glavi….
Heeeelp trudnice koje su koristile i stale…kada ste stale, zašto ste nastavile ili niste i slične stvari…?
❤🥰🤗
Danas sam sa mislima svugdje….
Meni su Utrogestan i Folacin ukinuli s 12 tjedana, sve je i dalje bilo u redu. Nisam krvarila 😊
Rekla mi je dr. da od tad mogu piti neke prenatalne kapsule. Preporucila mi je bila Gravidon A jer u njemu ima đumbira i probiotika, jer sam imala strasne mucnine i povracanja.
Sad pijem Novalac. 😊
Hvala❤🤗
...svakako mislim nastaviti sa terapijom do pregleda koji je za 9 dana . Pijem Femibion 1 i za par dana ću preći na Fem 2
...i Mg 400 i sa tim mislim nastaviti do kraja .
Nadam se da će bez problema biti odvajanje od terapije Prog i estradiola...
Nešto sam se usrala od straha kako se to primiče 😅😅😅
endometrioza
Tuma supeer 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hej cure 🥰🥰🥰
Hoćete vidjeti mog klempu 😂😂😂😂
https://ibb.co/LtMNXL8
Šećer mamin je klempav već sad 😂😂😂. Uglavnom i dr i ja mislimo da je dečko.. i izgleda je jedini koji ce moći obuzdati Ruskinu Katarinu jer mali divlja i radi salta kao da sutra ne postoji 😂😂😂
Veliki smo već 5 cm. Kaže doktor da će biti velika beba ❤️❤️❤️ i prstiće smo vidili i sve ❤️ imam valjda 10 slika jer je presmiješna beba pa se i doktor ufurao u slikanje. U jednom trenu ju je ulovio kako je digla ruku i djeluje kao da nam govori dobro jel dosta više slikanja 😂😂😂
Baš me detaljno pregledao i čak je i nuhalni nabor komentirao da super izgleda pa mi je malo lakše i radi toga...
Uglavnom ja baš jako jako sretna i mirna i presretna i sve po spisku što se može osjećati ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
D_Štoperica., magnezij moraš prestati piti zadnje u 35tt, inače ćeš završiti s inertnom maternicom i na dripu..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Manemoj bas mi je drago da je pregled prosao super..pogodila si dobar dan za uzv kad je bebac bio tolko raspolozen ..bebac ti je super 😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Manemoj, preslatka pravilna glavica..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dobro jutro, lavice. Danas imamo ovo:
Sbjelis/BjeliS/sbjelisi - 13.4. UZV, četiri bete divne
Anavica985-13.4. beta
Teja1408- 25tt, curka, 13.4. UZV
manemoj- 11tt, 13.4. UZV
Tuma- 33tt it's a girl!!! , 13.4. UZV
Ruska1986- 39tt mala gimnastičarka, 13.4. CTG
Sretno, cure!!!
Sretno cure danas ❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
Sbjelisi šaljem ti puno zagrljaja 🤗🤗🤗❤
E sad ona glavna i važna stvar, dali me toga treba biti strah ? Kako oni znaju dali treba nastaviti ili ne ? Koja je razlika, osim što sada beba sama proizvodi progesteron…ukratko ,ono što mene sada plaši je da ću prokrvariti ako prestanem uzimati i to mi je ono sablasna misao koja mi se cijelo vrijeme vrti po glavi….
Heeeelp trudnice koje su koristile i stale…kada ste stale, zašto ste nastavile ili niste i slične stvari…?
❤🥰🤗
Danas sam sa mislima svugdje….
Meni su Utrogestan i Folacin ukinuli s 12 tjedana, sve je i dalje bilo u redu. Nisam krvarila 😊
Rekla mi je dr. da od tad mogu piti neke prenatalne kapsule. Preporucila mi je bila Gravidon A jer u njemu ima đumbira i probiotika, jer sam imala strasne mucnine i povracanja.
Sad pijem Novalac. 😊
Hvala❤🤗
…svakako mislim nastaviti sa terapijom do pregleda koji je za 9 dana . Pijem Femibion 1 i za par dana ću preći na Fem 2
…i Mg 400 i sa tim mislim nastaviti do kraja .
Nadam se da će bez problema biti odvajanje od terapije Prog i estradiola…
Nešto sam se usrala od straha kako se to primiče 😅😅😅
Mislim da sve imamo taj strah. Al bude to sve dobro vidjet ces 😊
Ja isto pijem magnezij 400 😊
Hej cure 🥰🥰🥰
Šećer mamin je klempav već sad 😂😂😂. Uglavnom i dr i ja mislimo da je dečko.. i izgleda je jedini koji ce moći obuzdati RuskinuKatarinu jer mali divlja i radi salta kao da sutra ne postoji 😂😂😂
Veliki smo već 5 cm. Kaže doktor da će biti velika beba ❤️❤️❤️ i prstiće smo vidili i sve ❤️ imam valjda 10 slika jer je presmiješna beba pa se i doktor ufurao u slikanje. U jednom trenu ju je ulovio kako je digla ruku i djeluje kao da nam govori dobro jel dosta više slikanja 😂😂😂
Baš me detaljno pregledao i čak je i nuhalni nabor komentirao da super izgleda pa mi je malo lakše i radi toga…
Uglavnom ja baš jako jako sretna i mirna i presretna i sve po spisku što se može osjećati ❤️
Preslatko 🥰
Super da je sve u redu 😊 olakšanje 🌺
Hej cure 🥰🥰🥰
Šećer mamin je klempav već sad 😂😂😂. Uglavnom i dr i ja mislimo da je dečko.. i izgleda je jedini koji ce moći obuzdati RuskinuKatarinu jer mali divlja i radi salta kao da sutra ne postoji 😂😂😂
Baš me detaljno pregledao i čak je i nuhalni nabor komentirao da super izgleda pa mi je malo lakše i radi toga…
Aaaaaa,kak je fora malac Nego,nisam li ti ja ono prognozirala da je dečko
Tako mi je drago radi tebe,znam da se ponavljam,ali zbilja!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji