Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    07. Travanj 2021. 13:53

Sbjelisi pa troops mi kaži!!!! Legendo! Kraljice!!! Woop woop woop. Tako se to radi!! 🥳🥳🥳💞💞💞👌👌👌pa rasplakala si nam ceo forum ovde 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 13:57

sbjelisi 💕👣💕👣

Pa ne znam
    Valjda opet beta. Prvo san vama javila idem sad dr.
    To je 15dnt je li to sad bolje?

Javi doktoru. Bolje je, ali znaš i sama da i dalje da nije idealno. Za dva dana nova beta.  Ako sve bude OK, odmah idući ponedeljak možeš na UZV.
    Navijamo da se malac mamini probudio i da se sad bori i grabi da opstane  A mama će mu u tome pomoći tako da će ga maziti, i paziti, i uzimati terapiju i možda maznuti još jedan fritač danas 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Travanj 2021. 14:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, kako to misliš da se ispraznio jajovod?
    Inače, fantastične vijesti. Navijamo za hrpu smrzlića. Neće ti ništa reći prije subote?

Tanja79, ne znam, može li to pomoći? Ma meni smeće jedno dolazi, PMS bolovi su sve jači. I sad je wc papir krvav kad se obrišem, samo nikako da procuri kako spada pa da počne puniti uloške. A baš boli, najgori PMS do sad. Da nisu klasični PMS bolovi, usrala bih se da je krenula sepsa od nepotpunog spontanog, ovako je poprilično jasno radi čega su bolovi.

sbjelisi, čini ti se, piše 24.
    Hihi, trudniceeeeeee!!!! Rste ta beta kao blesava!!!!Lita.1234, ovisi koji je cilj histeroskopije. Nekad se radi u prvom dijelu ciklusa, nekad u drugome. Meni će se specifično raditi u drugom, ima još jedna cura na spontanima koja ovaj mjesec radi, i isto radi 21DC.

To mi je palo na pamet prvo, kad imas menstr.nije dobro da uzimas andol, aspirin... jer pojacaju  krvarenje i cirkulaciju. Isto i pred operacije il vađenje zuba. Pa mislim da bi ti mozda pokrenulo jer ti ide malo, pa da krene kako treba već jednom.
    Ne znam....... il da ostvis tako kako je. Rokaj nesto protiv bolova 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

IščekivanjeDobrihStvari
    07. Travanj 2021. 14:05

D_Štoperica 🐼

TirelessIvy od srca navijam za tebe 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    NelaNela, naša anabelaaaa je iz Sarajeva i u Bona Dei je …ako si tu svaki dan aktivna reći ću joj da ti se javi ,samo reci prati 😘😘😘

Pozdrav

Hvala tii
    Da da tu sam voljela bi cuti bar neko iskustvo vezano za bona deu

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

07. Travanj 2021. 14:05

alex2102

pozdrav , sta mislite dali je rano 5 dan raditi test? meni su isto vracene dvije blasticiste ..i dali ste imali kakve simptome, ja imam uzasan pritisak na jajnicima, dali ste i vi imali i naravno cestitam od srca i drzim fige da sve bude ok

A gle meni je u prvom FETu bila vec lijepa crta na 5dpt radilo se transferu 2 blastice (ta trudnoca nije uspila) e sad sam dobila na 6dnt jedva vidljivu slabu crtu a na 8dnt ju je i muz vidio al je bila isto onak ne jaka. Isto se radilo o transferu 2 blastice Tako da....zavisi...

07. Travanj 2021. 14:06

Hvala svima sta ste odgovorile....nadam se da ovaj put ostaje ili ostaju s nama do kaja 🙏🙏🙏

MISS
    07. Travanj 2021. 14:07

Sbjelisi 👏👏👏 raste,raste!! Bas mi je drago, drzimo fige za dalje ,neka se poduplava ❤️💪

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

07. Travanj 2021. 14:09

Što se tice naknada, na komplikacijama cete dobit prosjek vase place zadnjih 6 mjeseci, neto, bez dodataka, provizija, bonusa, nedjelja, znaci gola placa koje one na hzzo racunaju vasa satnica*sati dnevno koliko radite i puta radni dani u mj. Znači NE prosjek isplata.
    A na porodiljnom cete dobiti prosjek isplata na račun tih zadnjih 6mj. bez putnih troškova.
    5600 dobivaju oni kojima je placa veca od tih 5600, npr 7000, 10000.....
    Znaci nikako ne mozete dobiti vise nego sto je vasa neto placa.
    Znam jer sam bila 3mj na porodiljnom.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Travanj 2021. 14:10

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa, kako to misliš da se ispraznio jajovod?
    Inače, fantastične vijesti. Navijamo za hrpu smrzlića. Neće ti ništa reći prije subote?

Tanja79, ne znam, može li to pomoći? Ma meni smeće jedno dolazi, PMS bolovi su sve jači. I sad je wc papir krvav kad se obrišem, samo nikako da procuri kako spada pa da počne puniti uloške. A baš boli, najgori PMS do sad. Da nisu klasični PMS bolovi, usrala bih se da je krenula sepsa od nepotpunog spontanog, ovako je poprilično jasno radi čega su bolovi.

sbjelisi, čini ti se, piše 24.
    Hihi, trudniceeeeeee!!!! Rste ta beta kao blesava!!!!Lita.1234, ovisi koji je cilj histeroskopije. Nekad se radi u prvom dijelu ciklusa, nekad u drugome. Meni će se specifično raditi u drugom, ima još jedna cura na spontanima koja ovaj mjesec radi, i isto radi 21DC.

To mi je palo na pamet prvo, kad imas menstr.nije dobro da uzimas andol, aspirin… jer pojacaju krvarenje i cirkulaciju. Isto i pred operacije il vađenje zuba. Pa mislim da bi ti mozda pokrenulo jer ti ide malo, pa da krene kako treba već jednom.
    Ne znam……. il da ostvis tako kako je. Rokaj nesto protiv bolova

Ma mrzim tablete za bolove, ne pijem ih nikad.
    Patim i mrzim cijeli svijet trenutno, valjda će ova mržnja pomoći da se smrad probije. Boli me kao da će mi jajnici ispasti. 
    Bude prošlo.

💔💔💔

Ruska1986
    07. Travanj 2021. 14:10

Kača 🌺

Cure drage tko ide na histeroskopiju NE IDITE U BOLNICU!!! Dakle nisu mi dali ništa za bolove. Ništa!!! Na kraju moram opet jer je možda vidio polipe, maternica mi je već dosta zadebljana. Danas mi je 13 dan ciklusa, moram odmah iza menstruacije. Zna li netko mogu li onda u postupak u 5mj. Nakon zahvata jedva sam namolila sestru za brufen. 😐 MESARI 🥴

Uzas! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.